Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
ahoj ano 7 lcd s dialkovim,11 notebook, 15 mp3 prehravac, 24 pracka, 28 holiaci strojcek vcera vecer som nezachytila co bolo
Čauko, tak Ty to poctivo sleduješ. 😀 Myslíš, že sa nám tam podarí aj dovolať?? Vlani som dosť skúšala, ale bohužel... 😉
no ak sa mi da sledujem treti rok a sanca dovolat sa zatial nulova,manzel sa aj dovolal a nedvyhali mu to 😠
Loren, no veď to! Snažíš sa jak besný a nič z toho... 😀 Ale však za snahu nič nedáš a možno sa šťastie raz usmeje aj na nás, no nie? 😵
LOREN - ten notebook je len odokryty alebo ho uz vyhrali? a to bolo aj dnes? ja som si myslela ze len cez tyzden.
ahojte....ja to sledujem len sporadicky, nemám moc času.... ak sa smiem pochváliť, dovolenka je zadaná....pre moju najsamlepšiu maminku 😅 inak viem pexeso na MP3 😎
dnes som vôbec nepočúvala.....ale neviem či mám správne info, dnes sa nehrá, až zajtra.....
Ahojte, neviete pod ktorymi gulami bol vysavac? Aby som si ho mohla odskrtnut, lebo uz ho vyhrali 🙂
Tak tu su všetky do 14.12 _ 10:00 😀 ak nesu spravne tak napište.
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=4f2...
Tam sa neda aj tak dovolat hoci sa kolega minuli rok dovolal.
Blbe radio 😠 ide mi poriadne na ***
Dufam, že to niekomu pomôže a že niečo vyhra.
JA ma stastie v laske mam super manželku a ktora caka babo 🙂
Hoci chladnicku by som chcel 😝
Ahojte, tak ja to tento rok absolútne nestíham sledovať a tak ani nič nevyhrám... 😀

2- Hifi miny systém
5- GPS navigácia
Loren a vieš tie ďaľšie? 😉