Videli ste UFO?
Ako vyzeralo? Ja ano a som z toho dost v soku
Zakrylo to oblohu nado mnou. Nevydavalo to zvuk, ale vyzarovalo jemne svetlo. Malo to zvlastny tvar. Ako morska raja. 😧😧😧
@pribinak myslim Unidentified Flying Object, nie budovu.
cez den ci v noci?
@aaaa1111 v noci, okolo 23:00 , ked som sa vracala z prace
to bol len mrak. ked su mraky nizko, tak letia dost rychlo a aj sa od nich odraza svetlo
@aaaa1111 mrak to rozhodne nebol. Obloha bola jasná. Bolo to nado mnou, nízko.
mohla to byt aj hmla
@aaaa1111 ok
Aké to bolo veľké ?
ja jazdim vacsinou v noci a sem tam tiez trafim cudnu hmlu. ono ta hmla sa zjavi z nicoho nic, je nizko nad cestou. raz sa mi stalo, ze som presiel zakrutu a z nicoho nic hmla. ale bola to taka pekna hmla, velmi husta, a v nej tunel nad cestou. kedze bola este tepla cesta, tak hmla sa drzala asi dva metre nad cestou. az som si povzdychol, aka je ta priroda niekedy uzasna, ake krasy dokaze pripravit
@pinke87 obrovske.
@aaaa1111 ok
inak mala si na strednej fyziku?
Foto asi nemáš
Vieš nám poslať obrázok alebo video, na čo sa to podobalo aspoň?
Normalne si predstavujem tych ufoncov co maju medzigalakticke lode co vedia lietat miliony svetelnych rokov (co jeden svetelny je asi tak presne 9 460 730 472 580 800 m) tam a spat kedy chcu, potom priletia zopar metrov nad nasou zemou, zasvietia vsetky kontrolky, pristavacie svetla, pozeraju ci si ich niekto vsimne, ked uvidia tak zablikaju, zagratuluju si, pousmeju sa a hajde zase svetelnou rychlostou domov sa vyspat 🙂
Tráva,či?
Vies o tom, ze obezna draha je tak posiata satelitmi, ze nie je mozne nezaznamenat ufo? 😊
Aj ja som jedno videla. Videla som aj tie bytosti. Jeden vyzeral ako človek. Druhá bola žena a bola zelená. Tretí bol medvedík čistotný, ktorý vedel hovoriť. Štvrtý bol strom, ktorý hovoril tú istú vetu dookola. A piaty bol nejaký tupý svalnáč.
Je to trocha dlhsie, ale o UFO sa tam hovori jasne.
No určite! O 23:00 si išla z práce a videla si obrovské UFO, ktoré zakrylo celú oblohu, ale vôbec nikto iný ho nevidel, nikde žiadne fotky, videá, ani ty si ho, samozrejme, nevyfotila, v dnešnej dobe, keď ľudia fotia úplne všetko.
Ako si vysvetlujes ze kazdy ma dnes vo vrecku kameru ale ziadne ufo videa nepribudaju?
autorka - ja som videla niečo 16.9. pred 23 hod. Nebudem tu nič bližšie popisovať, ak chceš napíš IP
Sedí ten dátum, čo píše
@kvetinka75 ?
@kvetinka75 nápis nám o tom

a ako vyzeralo?