Videli ste UFO?
Ako vyzeralo? Ja ano a som z toho dost v soku
autorka -napíš mi IP.
@roja01 "ALLATRA TV Česko-Slovensko"? :D
"AllatRa je nové náboženské hnutí, která je někdy považováno za okultní, sektu ... je známé propagací pseudovědy a konspiračních teorií o mimozemšťanech a tajných mocenských elitách, které obětují děti."
https://cs.wikipedia.org/wiki/AllatRa
@roja01 Allatru by som za dôveryhodný zdroj nepovažovala
Verím ti, že si také niečo videla. A prečo by si aj nemohla. Je plno dôkazov o jeho existencií. Už len existencia portálov je niečo nadpozemské. Tie záhadné zmiznutia ľudí. Niečo na tom môže byť.
Ja ti verím.. mám info že niečo také sa ma začať objavovať túto dobu ... lenže keďže sú ľudia ovce majú strach prijať že by niečo také mohlo existovať tak sa budú smiať na takýchto informáciách a neuveria... ak chceš napíš mi...
@lillien123 Dakujem. Naozaj tato tema nebola napisana preto, aby som niekoho pobavila. Zaujimali ma realne skusenosti. Nepytam sa na marťanov, ani na unosy, ale ci realne videl niekto nieco, co nedokazal identifikovat. To je predsa vyznam slova UFO. Ved moze existovat milion hypotez o tom, ze ten objekt moze byt zo zeme, ale tak, ja hlupa, som sa opytala na MK a myslela, ze ludia su tu s troska viac otvorenou myslou.
Dievcata. Napisem vam SS.
@kvetinka75 dakujem
@bloger vdaka. Evidovala sok rozne videa o UFO, ale kym som realne nieco take nevidela, nemala som o tom zaujem.Teraz som videla, tak som patrala po informaciach. Akurat na nespravnom fore.
Hej tu na MK sa len zasmeju a ak aj niekto verí tak to tu neprizná lebo sa hanbia priznať..
Mrzí ma to ale tu nemôžeš čakať normálne reakcie. Vyžaduje si to veriť, že existuje aj iný svet ako tento. Vesmír ktorý ešte nie je dostatočne preskúmaný. A myslím si, že ani nikdy úplne nebude. Je to tajomstvo ktoré len postupne vedci odhaľujú.
@lillien123 Ja verím v existenciu mimozemských civilizácií a nehanbím sa za to. Ale neverím, že niekto o 23:00 vidí UFO cez celú oblohu a nikto iný to nevidí, nenatočí, nevyfotí, nezistí to nikto kompetentný z družíc atď. Nemožné!
@bloger Clovek moze vidiet co chce. Az na to ze ufonci sa vkuse musia ukazovat len ludom ktori veria ze tu lietaju. Preco nepriletia aj k niekomu kto neveri ze su tu aby ho presvedcili? Normalne by pristali, otvorili dvierka, podali prave upecenu vianocku ze aha, tu sme, odfot si nas, natoc nech vsetci vidia ze sme tu? Ale vzdy len zablikaju niekde daleko ludom ktori v nich veria?
A co beries?
@h2 niekto kompetentný by to ani nemohol prezradiť.. co by ľudia robili keby v správach povedia ze je tu ufo? Nastal by rozruch niektory ludia by nezvládli túto informáciu... a je veľa toho co ľudia nevedia a čo vedia ty vyšie ale nemôžu o tom hovoriť
@hiro lenze ja som v nic ako UFO neverila. Pisala som to vyssie v komentári.
@lillien123 tiez si myslim, ze ludia by to nezvládli. Ved stacil covid, aby sa ludia pobili aj o toaletny papier.
@simca06022011 magnezium, vitamin C, D a K2. Myslia, ze je to tym? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
autorka- presne toto beriem aj ja, tak asi je to tým 😉
čo iné na takéto komentáre im napísať
Tu je mapka pozorovani. Ake stastie maju v USA ze skoro vsetci ufonci sa chodia ukazovat prave tam 🙂 Ze by si nastudovali miestne noviny ze su tam popularni medzi ludmi a preto tam chodia?
No ja som zaevidovala vždy od 22:00 do 23:00 blikajúce niečo z balkóna.. ide to a zastaví to vždy na rovnakom mieste, je to na oblohe asi hodinu, neviem ako je to ďaleko ani ako je to veľké, viem úplne presne že roky predtým to tam nebolo, teraz 3 mesiace každý večer, môže to byť dron, alebo hocičo.. keď som to ukazovála kade komu tak ma vysmiali, že to sú blikajúce hviezdy tak to neriešim, každý večer sa idem na to pozrieť, vždy to tam je, v poslednom čase to býva trochu na inom mieste.. zaujal ma ten čas 23:00 lebo vtedy to zhruba odchádza odomňa😂
nemam cas rozpisovat sa, neposielaj mi ss, ja len ze ano, ja aj manzel sme videli UFO v maji 2011. Na tomto pustnom ostrove toho vela nie je, mali sme z toho sok. Vracali sme sa autom okolo polnoci z mestecka vzdialeneho asi 30 minut od nasho, cesta uplne prazdna. Nad kopcom asi 5km od nas sme uvideli 3 velke svetelne body, vytvarali trojuholnik, svetla najprv vyzerali, ze stoja, ale potom sa zacali velmi pomaly pohybovat. Boli dost nizko.Videli sme ich po dobu asi 10 minut pocas cesty, potom co sme prisli domov, sa postupne vzdialili. Ja som sa naozaj velmi bala. Netvrdim, ze to boli mimozemstania, ale bolo to nieco, co sme nedokazali identifikovat, urcite to neboli lietadla ani hviezdy
@hiro mozno ich tam len hned nevysmeju. Na Slovensku musis byt ticho, lebo z teba urobia blazna. Vid tento príspevok na MK
Ja nerozporujem ze si videla co si videla. Len UFO to nebolo...
Nevedela som to identifikovat. Bol to lietajuci objekt. Vies co znamena skrata UFO?
@lillien123 Také niečo by sa už dnes nedalo utajiť. Naozaj si niekto myslí, že niečo také by sa sem vedelo dostať bez toho, aby to ktokoľvek iný zachytil?
@h2 ty si naozaj myslis, ze ak sa bude skutocne nieco diat, nieco, co moze ohrozit ludsku existenciu napriklad, tak ti to odvysielaju vecer na Markize? 😁 Aby naši papalasi boli zavrazdeni, aby sa im rozkradli majetky? A zo mna sa smejes, ze som videla UFO? 😅
Ani nereaguj na rypacov, neminaj si na nich energiu.

Ok.Tak ste sa zasmiali. Bola som tak vystrašena, že vytiahnut telefon a robit si selfie s neidentifikovateľnym lietajucim objektom, bola ta posledna vec, na ktoru som pomyslela. Ja nevravim, ze som videla zelenych muzickov s velkymi ocami a dlhymi prstami. Vravim, ze som videla objekt, ktory som nedokazala identifikovat. Nebol to ani mrak, ani hmla, ani lietadlo. Mozno nejaka specialna technika. Neviem. Ale aspon som sa utvrdila v tom, ze na MK sa nachadzaju vacsinou ovce, ktore nedokazu prijat fakt, ze moze existovat aj nieco nadpozemske. Mozno by ste to prijali, ak by vam to naservirovala markiza a jojka, vsak? 🤦🏻♀️