Vidia vaše deti duchov? Skúsenosti a príbehy rodičov
vidia vase deti duchov? uz tu tema jedna bola, ale zmizla a tak by som rada zalozila novu. 🙂
no ta žena s babiku
NEHNEVAJ SA JA UZ TAM NEJDEM ? ALE NAJDEM TO ? KDE SOM TO DALA, pockaj
oki,len najdi a hod link
66 strana, a prispevok, o 14 40, teda neviem , ci je prava, ale ide z neho velmi zla energia, velmi zla? neviem ci to citis aj ty a ja ano.
jáj bože,to som len zapla a vyla - ty kokso
fuj sila,fakt,hruza - sviečka svieti snad to tu nevošlo
vidis strach ze? dufam , ze nie, hlavne nrada to pozeram , ked su tu deti.
sviecka a jeto. 😉
ani som to nedopozerala,stačil mi jeden pohlad 😝
a viis najdu sa ludia ktory krityzuju , nasu temu, ved je vyborna, stale lepsia ako niektore ine, na ktorych niekedy krutim hlavou, malo by snad stacit, aj nastevnost tejto temy, cisla hovoria same za seba, nie?
inac expertka, melory, a ostatne kde ste?
hej,baby -kde se couráte 😝
asi sa boja 😀
ahojte, trochu som pokukala videa. Tie ufa na tých obrazoch sú zaujimavé, niektoré mi prišli nepravé, že to mohli sfalsovať a domalovať to tam... kto vie... a tie línie v Peru, niektoré mi pripomínali obyčajné chodníky, tie obrazce, ten v GB som videla, len neviem či to bol ten istý, alebo jeho napodobenina v menšom... niečo podobné spravili aj nedávno na Spiši, nie? ale tie obrovské,tak to netuším "kto" urobil a ako... je to zaujímavé, už sa teším, keď sa dozvieme viac 🙂
neda mi to dam , niekollko videa ale len take lahke, toto bolo v novinach, deje sa to uz 3 noci, pred univerzitou , vidno tam tien ktory sa vytvory a prejde cez cestu a smeruje ku mesite kde zmizne, ten tien na chvilu zmizne a neskor sa vytvara forma postavy,,, toto je takto opisane v tych novinach, jedine , ze rozumiete francuztine, tak si doplnite male detaily
tak tieto su niektore zaujimave ako fotky
prave alebo neprave?
toto s atyka atlantidy, podla nich tu su ruiny, aspon vidno , ze su tam pozostatky, stavieb , tvorene rukou cloveka
HEJ VERONIKA-NáM TU UROBILI KONA http://www.cas.sk/clanok/78173/keltsky-kon-pod-... - mám to od oknom 😉
je superny ten vas konicek.-)))
pozývam ťa na kavu s malou exkurziou 😝
NO BERIEM,ALE AZ NA BUDUCI ROK,KED S MALYM VYDRZIM VO VLAKU.najdeme si tam niekde ubytko a prideme cela family🙂))) 😉
ten atlantis ma velmi zaujal, nemate niektora dake blizsie vedomosti?
erikasadek, mne sa velmi paci, ze sem davas videa...mna by to nenapalo hladat a som rada, ked najdem nieco zaujimave, co osviezi moju mysel nad vecami, na ktore som uz aj zabudla.
bibula - hej,tak dohodnuzte,ubytko ti zabesečím - u nás v dedine máme fajn penzioniky za facku a s výhladom na hrad aj koníka
melory-ravdu máš,aj ja dakujem erike že hlada a aj preklada 😉
ahojte kocky konecne, ze sa ozivate, som rada Melory, ze sa ti pacia, moje prispevky a videa, nasla som tu dve site , oficialne co a tyka atlantis , dala som vam aj link na predchadzajucej strane , su tam fotky ako ich zobrazovali v egypte na pyramidach , ak ta zaujima tak si sadnem a prelozim vsetko co je dookola popisane ak mate zaujem , hlavne ty melory.
erika das mi cas toho linku? je na prtedchadzajucej...

aky link, asi si stojim na kabli.