Viera a uzdravenie. Príbeh svätého Sarbela
Ja chcem poďakovať tomto že budem otcom písať aj Keť tak ťažko sa mi otcom píše ale áno sv sarbel uzdravuje a pomáha veľmi mne pomohol a veľmi môj mali sincek Keť sa narodil bol v takom stave že som plakala veľmi bolo zle bol na iske chládil sa oteploval osfixia ťažkú tak a potom dal mužov švagor ten svety olejčeky nám a vzdi Keť sme išli k malému na iske tak sme sa modlili a mastial som malého modlila som a postupne sme počúvali od dochtoriek samé dobré spraví išli sme zas k malému a terás má mali us 3 mesiace
je doma je pri mne som šťastná verte či ne mali sa mal dobre us nebol na iske dali ho nám pekne do postieľky svety sarbel nám tak pomohol veľmi a veľmi ďakujem za všetko ten olejčeky pomáha a veľmi viem aj to tak cítim len treba veriť modliť sa a mastyt olejček tam gde to boli a modliť sa veriť tomu že uzdravuje sv sarbel zme veľmi vďační a furt budem vďační svety sarbel sveta Mária tomto chcem vám povedať verte tomu alebo áno svety olejčeky uzdravuje atraba sa modliť k svätému sarbelovi poprosiť čo vás trápi on vás vypočuje ....modlite sa a verte . Ďakujem svety sarbel Svätá Mária svety ježiško za všetko za môjho malého z celého srdca ďakujem
Škoda, že mne nepomohol vôbec, no aspoň niekomu 🙂
@bekinka901 Ja nerozumiem ničomu. Gramatika je katastrofa
udravil ho nejaky svaty jo? tak preco ste potom zaberali miesto v nemocnici? mohol vam ho vyzdravit aj doma ;) spolu s olejčekmi...tolko dakovania fiktivnym postavam a ani jedna vdaka doktorom, uplne mi to pripomina tuto moju davnejsiu temu... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/preco-vdacnost-patri-bohu-a-nie-lekarom/
ČOO???
to si niekto určite robí srandu
udravil ho nejaky svaty jo? tak preco ste potom zaberali miesto v nemocnici? mohol vam ho vyzdravit aj doma ;) spolu s olejčekmi...tolko dakovania fiktivnym postavam a ani jedna vdaka doktorom, uplne mi to pripomina tuto moju davnejsiu temu...
@lila246 prepacte za uprimnost, ale ako povedal Jezis sv.Faustine: "Najviac davam malym a pokornym, pysni ostavaju vzdy v nudzi." Ja tiez Bohu vdacim za uzdravenie rocnej dcerky,ktora lezala po tazkej operacii na JISke a vsetko bolo uplne zle, odchadzala nam pred ocami a cely personal ma pripravoval na jej smrt.Dali mi k dispozicii svoju kancelariu s telefonom, nech zavolam komu potrebujem. Zavolala som knaza,aby jej dal pomazanie.A akonahle sa nad nou pomodlil, pomazal jej celo, funkcie tela nabehli a do troch hodin bola mimo ohrozenia.Nastastie, personal sa tesil so mnou,nikto mi bezcitne nepovedal, ze som ju mohla dat pomazat doma, aby im tam nezaberala pristroje...A mam aj skusenost so sv.Charbelom, som jeho ctitelka,modlim sa k nemu uz niekolko rokov a hoci nemam jeho olej, mam obrazok s relikviou a ten som si brala so sebou na vsetky zakroky.Prednedavnom mi museli vytrhnut a vysekat 7 zubov a korenov. Verte ci nie, mna ani jediny raz absolutne nic nebolelo, ani stipku, hoci rany boli velke a lekar tvrdil,ze to bude silno boliet aj tyzden.Nepotrebovala som ani jedinu tabletku. A to nie je vsetko, v minulosti sa mi na putnickom mieste pri lurdskom prameni Panny Marie Turzovskej uzdravil 4-rocny syn, ked si umyl tvar v prameni.Uzdravil sa v sekunde, viditelne,videli to vsetci 8 dospeli,co sme tam boli....Naveky budem vdacna za vsetku pomoc a ochranu....Mimochodom, tato nedela je nedela Bozieho milosrdenstva.Pan Jezis nas vsetkych pozyva uprimne olutovat, vyspovedat sa a pristupit k sv.prijimaniu, bude nam udeloval nesmierne milosti, odpusti nam vsetky hriechy aj tresty.Podla dovery v jeho lasku a dobrotu, s akou k nemu pristupime. Dava nam to ako posledny prostriedok zachrany..
@lila246 prepacte za uprimnost, ale ako povedal Jezis sv.Faustine: "Najviac davam malym a pokornym, pysni ostavaju vzdy v nudzi." Ja tiez Bohu vdacim za uzdravenie rocnej dcerky,ktora lezala po tazkej operacii na JISke a vsetko bolo uplne zle, odchadzala nam pred ocami a cely personal ma pripravoval na jej smrt.Dali mi k dispozicii svoju kancelariu s telefonom, nech zavolam komu potrebujem. Zavolala som knaza,aby jej dal pomazanie.A akonahle sa nad nou pomodlil, pomazal jej celo, funkcie tela nabehli a do troch hodin bola mimo ohrozenia.Nastastie, personal sa tesil so mnou,nikto mi bezcitne nepovedal, ze som ju mohla dat pomazat doma, aby im tam nezaberala pristroje...A mam aj skusenost so sv.Charbelom, som jeho ctitelka,modlim sa k nemu uz niekolko rokov a hoci nemam jeho olej, mam obrazok s relikviou a ten som si brala so sebou na vsetky zakroky.Prednedavnom mi museli vytrhnut a vysekat 7 zubov a korenov. Verte ci nie, mna ani jediny raz absolutne nic nebolelo, ani stipku, hoci rany boli velke a lekar tvrdil,ze to bude silno boliet aj tyzden.Nepotrebovala som ani jedinu tabletku. A to nie je vsetko, v minulosti sa mi na putnickom mieste pri lurdskom prameni Panny Marie Turzovskej uzdravil 4-rocny syn, ked si umyl tvar v prameni.Uzdravil sa v sekunde, viditelne,videli to vsetci 8 dospeli,co sme tam boli....Naveky budem vdacna za vsetku pomoc a ochranu....Mimochodom, tato nedela je nedela Bozieho milosrdenstva.Pan Jezis nas vsetkych pozyva uprimne olutovat, vyspovedat sa a pristupit k sv.prijimaniu, bude nam udeloval nesmierne milosti, odpusti nam vsetky hriechy aj tresty.Podla dovery v jeho lasku a dobrotu, s akou k nemu pristupime. Dava nam to ako posledny prostriedok zachrany..
@damilka vo všetkom čo ste napísali máte pravdu a je to taktiež krásne svedectvo ♥️
udravil ho nejaky svaty jo? tak preco ste potom zaberali miesto v nemocnici? mohol vam ho vyzdravit aj doma ;) spolu s olejčekmi...tolko dakovania fiktivnym postavam a ani jedna vdaka doktorom, uplne mi to pripomina tuto moju davnejsiu temu...
@lila246 nikto nepovedal, že lekárom nie je vďačný. Samozrejme, že je, pretože oni sa taktiež snažia pomôcť ako najlepšie môžu. No niekedy sa stane, že je treba aj niečo viac, keď už lekári pomôcť nedokážu. Ak by niekto zomieral a Vám už nezostane nič, iba modlitby, verím, že by ste sa tešili a bola vďačná aj Vy, keby sa vďaka Bohu a modlitbe uzdravil. Určite by ste ďakovali Bohu aj lekárom a všetkým, čo sa starali, možno aj tej upratovačke, čo tam umývala podlahy. Lebo by ste bola šťastná.
@bekinka901
@damilka vďaka za vaše svedectvá, dievčatá ❤️ Boh má na našej hlave ešte aj všetky vlasy spočítané, je pri nás, ale niekedy sa oslávi takým viditeľným spôsobom, že máme potrebu to ohlásiť zo striech 🙂🥳❤️
Aj ja sa k nemu modlím a naozaj mi pomohol milión krát 🙏 ❤️
@bbalin Ak si ho prosila o pomoc, určite u Boha za teba orodoval, ale Boží plán bol iný. Ani jedna úprimná modlitba nejde mimo, Boh o nej vie. Možno sa raz v nebi dozvieme, kto všetko za nás pred Bohom prosil…
@maja22 no ja som sa modlila a prosila ,,preventívne", ale to, čo sa nám stalo v živote, je príliš kruté, no verejne to tu rozpisovať nechcem.. moja viera je skrz tohto dosť oslabená až do miery, že sa zamýšľam, či vôbec nejaký boh existuje, ja mám teda voči nemu posledné mesiace obrovský hnev... aj sama na seba, že som vôbec verila nejakému olejčeku, že nám prinesie šťastie... no nechcem brať vieru autorke a iným, tak radšej nenapíšem, čo si o tomto celom myslím.. ak by fungovalo, tak by malo pomôcť všetkým, čo v to veria, a nielen niektorým
@maja22 no ja som sa modlila a prosila ,,preventívne", ale to, čo sa nám stalo v živote, je príliš kruté, no verejne to tu rozpisovať nechcem.. moja viera je skrz tohto dosť oslabená až do miery, že sa zamýšľam, či vôbec nejaký boh existuje, ja mám teda voči nemu posledné mesiace obrovský hnev... aj sama na seba, že som vôbec verila nejakému olejčeku, že nám prinesie šťastie... no nechcem brať vieru autorke a iným, tak radšej nenapíšem, čo si o tomto celom myslím.. ak by fungovalo, tak by malo pomôcť všetkým, čo v to veria, a nielen niektorým
@bbalin Mrzí ma, že prežívaš ťažké chvíle. Je v poriadku prežívať emócie, či hnev, či radosť, či smútok, patrí to k našej ľudskej prirodzenosti. Ale nenechaj si vziať vieru. Boh je pri tebe v bolesti oveľa viac prítomný, ako keď je navonok všetko ok. Aj keď sa na neho hneváš, miluje ťa, Ježiš si tou bolesťou už prešiel a objíma ťa… Ver mu… 🩷
@rozculena Čítala si niekedy evanjelium? Ak áno, určite si si všimla, že Ježiš uzdravoval chorých, slepým vracal zrak, chromí začali chodiť, posadnutí boli oslobodení, kriesil z mŕtvych… Ale neprišiel na svet preto, aby uzdravil všetkých. Napr. v evanjeliu podľa Jána je táto udalosť: “ Potom boli židovské sviatky a Ježiš vystupoval do Jeruzalema.
2 V Jeruzaleme pri Ovčej bráne je rybník, hebrejsky zvaný Betsata, a pri ňom päť stĺporadí.
3 V nich ležalo množstvo chorých, slepých, chromých a ochrnutých.
Bol tam aj istý človek, chorý už tridsaťosem rokov.
Keď ho tam videl Ježiš ležať a zvedel, že je už dlho chorý, povedal mu: "Chceš ozdravieť?"
Chorý mu odpovedal: "Pane, nemám človeka, čo by ma spustil do rybníka, keď sa zvíri voda. A kým sa ta sám dostanem, iný ma predíde."
Ježiš mu vravel: "Vstaň, vezmi si lôžko a choď!"
A ten človek hneď ozdravel, vzal si lôžko a chodil. “
Z množstva chorých si sám vybral jedného, ktorý ho dokonca o to ani neprosil. Našou úlohou nie je posudzovať, čo Boh robí, resp. či to robí “správne”, podľa našich predstáv, podľa našich merítok spravodlivosti. Boh nikde nehovorí: “ pochop ma”, on hovorí “ver mi, dôveruj mi…”

@bekinka901 je to veľmi pekné svedectvo 😊