Viete mi poradiť dobrý prípravok na rozčesávanie vlasov?
Loreal balzamy vsetky!ale ja som to prestala pouzivat vsetky tieto pripravky na lahke rozcesavanie obsahuju strasne vela silikonov parabenov parafinov bez toho to totiz nejde 😏
Lipocomplex - používajú kaderníčky, videla som aj na nete
@jaja197 gliskur ma spreje na rozcesavanie. Aj na suche vlasky
Hair food fructis
Dcerka (8r) ma jemne vlasky a velmi krehke, ked jej umyjem vlasy so samponom a kondicionerom, da sa to rozcesat. Ale za sucha to bolo utrpenie, sa jej vzdy do takej gucky schlpili... Aj ked som jej kus vlasov odstrihla, stale sa jej tak chlpia. Poradili nam Gliss kur balzam v spreji - je to aj na suche (nie mokre, v tom zmysle) vlasy a funguje na 100%. Treba si vybrat podla vone, co ti sadne, su take iste ako sampony tej znacky, niektore dost silno vonaju.
Mne sa tak uzlili ze som obrovske hrce musela z hlavy vystrihnut.. neviem ti poradit lebo mne enpomohol ziaden glisskur, ziadbe loreal masky ani kerastase kozmetika proste NIC. Musela som vystrihnut.
dakujem vsetkym za rady
matrix olej na vlasy
Mne pomohlo castejsie podstrihavanie a trochu preriedenie vlasov, zacala som pouzivat zihlavovy sampon a po sprche do vlhkych vlasov olejcek do koncekov. Kondicioner pomoze iba na ten jeden den, a ak si vlasy neumyvas kazdy den je to zbytocne. 🙂
@katkasav kefa na rozcesavanie je ucinnejsia ako rozne spreje. Kupis ju napriklad v DMke. Ak chces dopln este nejakt horeuvedeny produkt ale kefu na rozcesavanie urcite odporucam .

@jaja197 loreal sampon + balzam na poskodene vlasy