icon

Viete mi poradiť dobrý prípravok na rozčesávanie vlasov?

jaja197
13. aug 2018
eva8
13. aug 2018

@jaja197 loreal sampon + balzam na poskodene vlasy

dominika6
13. aug 2018

@jaja197 kondicioner od Nivea

vanesanova
13. aug 2018

Loreal balzamy vsetky!ale ja som to prestala pouzivat vsetky tieto pripravky na lahke rozcesavanie obsahuju strasne vela silikonov parabenov parafinov bez toho to totiz nejde 😏

deti95060810
13. aug 2018

Lipocomplex - používajú kaderníčky, videla som aj na nete

gabuliacik
13. aug 2018

@jaja197 gliskur ma spreje na rozcesavanie. Aj na suche vlasky

zuat
13. aug 2018

Hair food fructis

benit
13. aug 2018

@jaja197 ja mam z lidl masku s keratinom za vyse eura a je fajn. Davam si este olejcek chi ale to na skrotenie mojej hrivy.

jumama
13. aug 2018

Dcerka (8r) ma jemne vlasky a velmi krehke, ked jej umyjem vlasy so samponom a kondicionerom, da sa to rozcesat. Ale za sucha to bolo utrpenie, sa jej vzdy do takej gucky schlpili... Aj ked som jej kus vlasov odstrihla, stale sa jej tak chlpia. Poradili nam Gliss kur balzam v spreji - je to aj na suche (nie mokre, v tom zmysle) vlasy a funguje na 100%. Treba si vybrat podla vone, co ti sadne, su take iste ako sampony tej znacky, niektore dost silno vonaju.

blairgossip
13. aug 2018

Mne sa tak uzlili ze som obrovske hrce musela z hlavy vystrihnut.. neviem ti poradit lebo mne enpomohol ziaden glisskur, ziadbe loreal masky ani kerastase kozmetika proste NIC. Musela som vystrihnut.

jaja197
autor
13. aug 2018

dakujem vsetkym za rady

whatever1
16. aug 2018

@jaja197 mne pomohlo castejsie strihanie😅, aspon raz za 3mesiace. A zehlicke na vlasy som dala koniec a amen. Conditioner pomoze ale len jednorazovo. Na druhy den som zase nemohla rozcesat a mytie vlasov kazdy den tiez nie je dobre.

eeffka
16. aug 2018

matrix olej na vlasy

zlatkapaps
16. aug 2018

Mne pomohlo castejsie podstrihavanie a trochu preriedenie vlasov, zacala som pouzivat zihlavovy sampon a po sprche do vlhkych vlasov olejcek do koncekov. Kondicioner pomoze iba na ten jeden den, a ak si vlasy neumyvas kazdy den je to zbytocne. 🙂

katkasav
16. aug 2018

Ja som tiež kúpila kvôli dcére GlissKur sprej, nemusím jej zmývať kondicionér, stačí pár strekov na uterákom osušené vlasy, krásne vonia, chvíľu počkám a prečešem.

sonulik1983
20. aug 2018

@katkasav kefa na rozcesavanie je ucinnejsia ako rozne spreje. Kupis ju napriklad v DMke. Ak chces dopln este nejakt horeuvedeny produkt ale kefu na rozcesavanie urcite odporucam .