icon

Viete o nejakej práci na doma?

luky1313
7. jan 2012

ahojte, mamičky aj nemamičky, neviete niektora o nejakej praci napr. niečo prepisovať, baliť alebo niečo na pc na doma, rada by som si popri materskej privyrobila, aj pokukujem po nejakych inzeratoch ale nič seriozne som nenašla.dik

petikmir
17. sep 2018

ja pracujem s dedrou...ak by si mala zaujem tak napisem ti blizsie info...zacala som s tym lebo mamicky stale potrebuju doplnky do domacnosti, drogeriu, prasky, a kopec inych veci...nakupujes so zlavou ak mas cislo koordinatora. ak chces napisem ti viac info v sprave, napis ak mas zaujem

tinuskaspinuska
17. sep 2018

@grace12 Dobry vecer. Poprosim Vas o blizsie informacie do spravy. Dakujem velmi pekne.

petka47
Odpoveď bola odstránená
kika171
14. nov 2018

Mám zaujímavú prácu na doma, kde sa dá dobre zarobiť. Všetko je zadarmo, stačí mať chuť pracovať a zarábať peniažky.

10101985
14. nov 2018

@kika171 dobry den,mozem poprosit info? dakujem

evipa
14. nov 2018

Dobrý deň, prosím Vás, mohli by ste aj mne poslať info?

bubumodry
22. nov 2018

Dobry den.Mozte mi napisat blizsie info o tom predaji detskych knih?Dakujem.

deeena
Odpoveď bola odstránená
hanney
2. jan 2019

Krásny deň 🙂. Ak si chcete privyrobiť, ponúkam možnosť pracovať s firmou, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia, pre deti a dospelých, taktiež pre moletky. V ponuke sú tiež kabelky a kuchynské pomôcky. Piaff Networking je novinka ktorá ešte len prichádza na náš trh! 💪🍀☺️🌺👍🤩💰💌🤝.
💪Takže na nový začiatok! 😉

bubumodry
25. jan 2019

Ahoj.O aku pracu ide?Vdaka za info.

akire30
Odpoveď bola odstránená
momik1988
21. feb 2019

@zanajj

prosím o bližšie informácie o možnosti spolupráce, ďakujem, s pozdravom Monika

momik1988
21. feb 2019

@kytula môžem poprosiť bližšie info? ďakujem

akire30
Odpoveď bola odstránená
momik1988
19. mar 2019

@grace12 môžem poprosiť o bližšie info? Moja e-mailová adresa je monika.beniacova@pobox.sk ďakujem

reiva
Autor odpoveď zmazal
katkaamartin0310
4. jún 2019

@reiva mozem poprosit viac info?

ewellinkanr
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
27. jún 2019

@ewellinkanr áno, hlavne ze nás dostane do "nezávyslosti". Toto sú také hlúposti, že ani sama tomu nemôžeš veriť 🤦🏻‍♀️

ewellinkanr
27. jún 2019

@dopolbokaodrata ako môžete tvrdiť také niečo o niečo, o čom nemáte ani poňatia? Naša slovenská líderka zarába po 18 mesiacoch z jedného príjmu 2000usd mesačne a z druhého dokáže denne zarobiť aj 500usd, vďaka tomu bola teraz na dovolenke na Kajmanských ostrovoch a nebolo to na pár dní🙂 môj upliner dokáže tiež po 10 mesiacoch v akadémii zarobiť z jedného príjmu aj 400usd za deň a z druhého príjmu má 1000usd mesačne....takže ako prečo by to malo byť niečo nereálne? Máme tu na Slovensku v Nitre tieto dva dni, včera a dnes, našich mexických lidrov, ktorí nás prišli naučiť, ako byť uspenymi, tak ako oni, oni majú napr. len z jedneho druhu príjmu mesacne 500 000usd🙂a to boli ešte pred siedmymi rokmi obaja nezamestnaní....

ewellinkanr
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
27. jún 2019

@ewellinkanr máš dojem ze chcem klikať na spamy? 😂😂😂

vikina8
27. jún 2019

@ewellinkanr už si aj niečo zarobila?

ewellinkanr
27. jún 2019

@dopolbokaodrata poznáš firmu IML, vieš, čo to je FOREX? Som rada, že takí neveriaci Tomasovia, ako si ty uhynaju z cesty tým, ktorí sa chcú mať v živote super....prajem ti veľa úspechov do života a nech si o rok presne tam, kde si teraz😉

vikina8
28. jún 2019

@ewellinkanr iml je plny fb, som v skupinke, ale ešte som sa k tomu nedostala, kedze pracujem z domu 😂

ewellinkanr
29. jún 2019

@vikina8 ako, že si sa k tomu nedostala?

dopolbokaodrata
29. jún 2019

@ewellinkanr haha, kde budem o rok sa tebe ani snívať nebude, lebo ja mam serióznu prácu s kariérny postupom, vyžadujúce vedomosti a prácu na človeku, zatiaľ čo ty máš len veľké.. no nebudem vulgárna.

vikina8
29. jún 2019

@ewellinkanr nooo nejaké video je tam, a ešte som si to nepozrela

ewellinkanr
30. jún 2019

@dopolbokaodrata ok, o rok ti napíšem, kde som ja a ty mi napíšeš, kde si ty🙂

dopolbokaodrata
30. jún 2019

@ewellinkanr keď ma to bude zaujímať, môžeš 😂😂😂