icon

Viete o nejakej práci na doma?

luky1313
7. jan 2012

ahojte, mamičky aj nemamičky, neviete niektora o nejakej praci napr. niečo prepisovať, baliť alebo niečo na pc na doma, rada by som si popri materskej privyrobila, aj pokukujem po nejakych inzeratoch ale nič seriozne som nenašla.dik

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
janula258
12. mar 2017

žienky našla som super spôsob ako si privyrobiť, je to jednoduché stačí vám mobil s prístupom na internet, spoločnosť nám bude platiť za pozeranie reklám sťahovanie aplikácií, hodnotenie a pod. Zárobok by mal byť od 300 USD ale ak máte v domácnosti viac telefónov alebo tabletov tak aj viac. Je to nový projekt ktorý sa šíri veľmi rýchlo, môžete sa zaregistrovať a zaplatiť členstvo alebo sa môžete registrovať zadarmo, ak by ste chceli niektorá viac informácií tak sa ozvite do správy 🙂 registračný link sa posiela e-mailom 🙂

bella2089
14. mar 2017

Ja som sa dnes registrovala sem: ZÁROBOK ZA ČÍTANIE SPRÁV- Earning from reading news
Za odporúčanie ked sa niekto cez Vás registruje 170USD
Vyplácanie od 2300 USD

prihlasenie link: http://socupnews.com/p33647

(vsetko je v angličtine no sama necitam spravy, len dam confirm, klasicka klikacka ako u nas, no lepsie platena)...za dnes za prvy den klikania som zarobila 95,05 USD uvidim čo z toho bude ale vyskusam....

ildiko28
14. mar 2017

Aj ja som teraz zaregisrovala na túto stránku a dneska som vyklikala 95,10 USD. Píšu tam, že denne sa dá toľkoto vyklikať. Som veľmi zvedavá.
Pretože ked to vypočítame, tak mesačne to má byť pribl. 3.000 USD. Trošku sa mi to zdá neuveriteľné, že toľko sa dá zarobiť a aj to vyplatia.
Tak nikto by nechodil robiť ale by len klikal ......
No neviem.....

tiburon1
14. mar 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@ildiko28 no to je jasné že je to somarina,nikto ti nedá toľko peňazí za klikanie,všetky klikačky sú o centoch

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
ildiko28
14. mar 2017

@bielykonik666 Ten paypal účet treba vytvoriť, ako to treba nájdeš na tejto stránke http://www.chelemendik.sk/Ako_si_zalozit_konto_...

Ja som to ešte nerobila, ale myslím, že potom po vytvorení dostaneš číslo a to tam treba zapísať.
Paypal je vlastne len virtuálna peňaženka, kam vyplácajú takéto firmy peniaze. Tie peniaze Ty potom môžeš previesť na vlastný bankový účet.

Som veľmi zvedavá, či táto stránka socupnews naozaj vyplatí toľko koľko zarobíš alebo je to len humbuk.

tiburon1
14. mar 2017
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@ildiko28 nie,pri paypale zadávaš iba mail ktorý tam máš registrovaný👍

ildiko28
14. mar 2017

@tiburon1 Aha dakujem. No ked vyzbieram toľko peňazí aby mi to mohli vyplatiť, tak si vytvorím ten paypal...

tiburon1
14. mar 2017

@ildiko28 no myslím že zbytočne si ho vytvoríš,lebo toľko peňazí určite nikto nevypláca a vobec nie za klikanie.

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
15. mar 2017

@bielykonik666 je to na 100% email ja používam paypal.Ja som už skúšal všetko a tam kde dávajú veľké zárobky je to na 100% scam. Ostal som len pri centovkách aj to len pri tých čo platia už veľa rokov ako neobux a clixsense.Je to o ničom ale denne 10 minút mi nevadí.

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
15. mar 2017

@bielykonik666 áno ten email ktorým sa prihlasuješ.No držím palce ale už teraz ti možem povedať že z toho nič nebude,ale daj vedieť

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
15. mar 2017

@bielykonik666 no tak to treba splniť 😉
ale aj tak nevyplatia,veď uvidíš,bodaj by ale neverím

ludka773322
15. mar 2017

Chceš testovať výrobky ZADARMO stačí sa len registrovať nič sa neplatí tak prečo to neskúsiť
https://ekspert.streetcom.sk/sk/secured/user/sh...

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
ildiko28
16. mar 2017

@bielykonik666 som veľmi zvedavá, napíš, že ako dopadlo

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
17. mar 2017

@bielykonik666 to bolo hneď jasné že z toho nič nebude,nikto nezaplatí za klikanie 3000 dolárov za mesiac,to už by nikto nemusel pracovať len klikať,čo je total blud.

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
17. mar 2017

👍 o takých peniazoch možeš len snívať aj mi všetci😉

maslenka
17. mar 2017

@bielykonik666 to iste 😂

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bella2089
17. mar 2017

@bielykonik666 toto už je aky roman na pokračovanie :D ale vsak napis co dalej....:D ja som sa tam tiež registrovala ale po tom čo sa tu popisalo som uz dalej v klikani nepokracovala :D

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
kytula
19. mar 2017

Ahojte , ak máte záujem o privyrobenie si na mesiac cca min. 30 EUR (5 min. prace denne), dajte vediet. Rada pomozem. Stači PC a internet.