icon

Viete o nejakej práci na doma?

luky1313
7. jan 2012

ahojte, mamičky aj nemamičky, neviete niektora o nejakej praci napr. niečo prepisovať, baliť alebo niečo na pc na doma, rada by som si popri materskej privyrobila, aj pokukujem po nejakych inzeratoch ale nič seriozne som nenašla.dik

ildiko28
19. mar 2017

@kytula Ahoj, ja by som mala záujem o privyrobenie. Dakujem

vikis5
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
rastikovalucka
31. mar 2017

Privyrobte si pracou na internete. Polhodina denne, nieje to nic narocne. Neslubujem vysoke zarobky ale ako relax a popritom neake peniazky to nieje nikdy na skodu. Vyskusajte, napiste mi, za pokus nic nedate. Ziadne vstupne poplatky.
Registracia tu: http://orbisbux.com/?ref=luciavajcikova

rastikovalucka
31. mar 2017

@bielykonik666 tak toto mi pride ako dobra blbost, uz si dostal vyplateny neaky cent vobec?

primadona
31. mar 2017

@rastikovalucka nevyplácaju že vraj

primadona
31. mar 2017

@bielykonik666 už ti aj vyplatili niečo?lebo keby to takto fungovalo tak to by sme nemuseli už vôbec chodiť do práce😅

tiburon1
31. mar 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@bielykonik666 tu vám je zbytočne klikať ja som to robil ešte pred rokom a už vtedy mi nič nevyplatili.😉

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bubato1
31. mar 2017

robi tu niekto s yves rocher ?

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
cynthie
2. apr 2017
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

pasivny prijem
Webet4you patrí do portfólia nemeckej spoločnosti eVisionTeam Networking GmbH. Spoločnosť je na trhu už viac ako 10 rokov.
Stránky spoločnosti sú plne v češtine.
Isté stávky
Projekt WeBet4you využíva osvedčený princíp "sure bets" - isté stávky, arbitrážne stávkovanie. Využíva sa tu rozdielu v kurzoch stávkových kancelárií. Ak je rozdiel v kurzoch dostatočne veľký, nastáva situácia, ked pri správnom pomere vkladov na všetky možné výsledky dosiahneme zisk vždy, a to bez ohľadu na výsledok stretnutia.
Softvér spoločnosti teda porovnáva jednotlivé stávkové kurzy vypísané rôznymi bookmakermi a stávkovými spoločnosťami. A vo výsledku vždy dosahuje zisku.
Každý deň určitú časť v stávkovaní prehrá a určitú časť vyhrá. Ale vo výsledku vždy viac vyhrá, než prehrá.
Návratnosť investície podielnika
Spoločnosť stávkuje naše peniaze za nás.
Investícia je na 14 týždňov : Nižšie uvedený zisk (mínus prípadné poplatky banke atď.) má klient bez doporučovania.
Zisk po 14 týždňoch : Dostávate späť 100% vkladu a k tomu typicky 48% zisk. pl investujes 100, za 14 tyzdnoch mas 148€
Nikdy nie ste v strate.
Registrácia :
https://webet4you.com/LP2.time

vikis5
Odpoveď bola odstránená
denisa981
Odpoveď bola odstránená
imielka
19. apr 2017

@bubato1 napíšete mi podrobnejšie o o akú prácu ide?

primadona
19. apr 2017

@denisa981 poprosím info

denisa981
Odpoveď bola odstránená
deeena
20. apr 2017

@luky1313 http://orbisbux.com/?ref=Denina je to klikanie na reklamy. Ale nie take ako poznate ci poculi ste o rmail.zumail....tuto mate kazde 4hodiny 42reklam,jedna reklama je ohodnotena 0,02e stranka z reklamou sa sama zavrie. Ptm je tam este view ads. Kde mate 10 reklam na jeden den,tie su za 0,05e. Tam treba klikat na mince. Za tyzden mam 35e slusne nie?🙂

tiburon1
21. apr 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@deeena no je to slušné akurát že tie peniaze nikdy neuvidíš 😉

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
primadona
21. apr 2017

@bielykonik666 bodaj by to fungovalo🙂

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
primadona
22. apr 2017

@bielykonik666 ahoj čo mám dať aby mi dalo tých 5 videí?

bielykonik666
Odpoveď bola odstránená
bielykonik666
Odpoveď bola odstránená