Viete o nejakej práci na doma?
ahojte, mamičky aj nemamičky, neviete niektora o nejakej praci napr. niečo prepisovať, baliť alebo niečo na pc na doma, rada by som si popri materskej privyrobila, aj pokukujem po nejakych inzeratoch ale nič seriozne som nenašla.dik
@grace12 Dobry vecer. Poprosim Vas o blizsie informacie do spravy. Dakujem velmi pekne.
Mám zaujímavú prácu na doma, kde sa dá dobre zarobiť. Všetko je zadarmo, stačí mať chuť pracovať a zarábať peniažky.
Dobrý deň, prosím Vás, mohli by ste aj mne poslať info?
Dobry den.Mozte mi napisat blizsie info o tom predaji detskych knih?Dakujem.
Krásny deň 🙂. Ak si chcete privyrobiť, ponúkam možnosť pracovať s firmou, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia, pre deti a dospelých, taktiež pre moletky. V ponuke sú tiež kabelky a kuchynské pomôcky. Piaff Networking je novinka ktorá ešte len prichádza na náš trh! 💪🍀☺️🌺👍🤩💰💌🤝.
💪Takže na nový začiatok! 😉
Ahoj.O aku pracu ide?Vdaka za info.
@grace12 môžem poprosiť o bližšie info? Moja e-mailová adresa je monika.beniacova@pobox.sk ďakujem
@reiva mozem poprosit viac info?
@ewellinkanr áno, hlavne ze nás dostane do "nezávyslosti". Toto sú také hlúposti, že ani sama tomu nemôžeš veriť 🤦🏻♀️
@dopolbokaodrata ako môžete tvrdiť také niečo o niečo, o čom nemáte ani poňatia? Naša slovenská líderka zarába po 18 mesiacoch z jedného príjmu 2000usd mesačne a z druhého dokáže denne zarobiť aj 500usd, vďaka tomu bola teraz na dovolenke na Kajmanských ostrovoch a nebolo to na pár dní🙂 môj upliner dokáže tiež po 10 mesiacoch v akadémii zarobiť z jedného príjmu aj 400usd za deň a z druhého príjmu má 1000usd mesačne....takže ako prečo by to malo byť niečo nereálne? Máme tu na Slovensku v Nitre tieto dva dni, včera a dnes, našich mexických lidrov, ktorí nás prišli naučiť, ako byť uspenymi, tak ako oni, oni majú napr. len z jedneho druhu príjmu mesacne 500 000usd🙂a to boli ešte pred siedmymi rokmi obaja nezamestnaní....
@ewellinkanr máš dojem ze chcem klikať na spamy? 😂😂😂
@ewellinkanr už si aj niečo zarobila?
@dopolbokaodrata poznáš firmu IML, vieš, čo to je FOREX? Som rada, že takí neveriaci Tomasovia, ako si ty uhynaju z cesty tým, ktorí sa chcú mať v živote super....prajem ti veľa úspechov do života a nech si o rok presne tam, kde si teraz😉
@ewellinkanr iml je plny fb, som v skupinke, ale ešte som sa k tomu nedostala, kedze pracujem z domu 😂
@vikina8 ako, že si sa k tomu nedostala?
@ewellinkanr haha, kde budem o rok sa tebe ani snívať nebude, lebo ja mam serióznu prácu s kariérny postupom, vyžadujúce vedomosti a prácu na človeku, zatiaľ čo ty máš len veľké.. no nebudem vulgárna.
@ewellinkanr nooo nejaké video je tam, a ešte som si to nepozrela
@dopolbokaodrata ok, o rok ti napíšem, kde som ja a ty mi napíšeš, kde si ty🙂
@ewellinkanr keď ma to bude zaujímať, môžeš 😂😂😂

ja pracujem s dedrou...ak by si mala zaujem tak napisem ti blizsie info...zacala som s tym lebo mamicky stale potrebuju doplnky do domacnosti, drogeriu, prasky, a kopec inych veci...nakupujes so zlavou ak mas cislo koordinatora. ak chces napisem ti viac info v sprave, napis ak mas zaujem