Viete poradiť dobrú tanečnú školu?

karthur
8. jan 2008

Mamicky, neviete mi poradit tanecnu skolu pre dospelych? Slubila som, ze buduci rok zatancujem na Silvestra salsu 😀 a rada by som k tomuto slubu pristupila zodpovedne 😀
dakujem

wladka
8. jan 2008

zalezi odkial si.. v NR je toho kopec, V BA urcite.. skus zadat vyhladavaca.. mozno tam natrafis.. 😉 ..

martinadt
8. jan 2008

karthur ja ti neviem poradiť kde je tanečná škola skús to ozaj do googla hodiť a nájde ti ich veľa len si daj tanečná škola+mesto kde bývaš 😝
ale ináč píšem sem preto lebo si si dala fakt zaujímavý sľub 😀 😉

karthur
autor
9. jan 2008

Myslela, som, ze som to napisala, teraz vidim, ze nie 😀 v KE. Z goolu som nic nenasla 🙄
Musim uz zacat trenovat 😀

wladka
9. jan 2008

http://www.kosice.sk/clanok.asp?sekcia=relax

najdes tam zoznam klubov.. tak sa skus pozriet tam 😉

Tanečné centrum Cassia dance
adesa: cez IP
Tel.: cez IP
Denne od 9:00 - 21:00 hod okrem víkendu
- kurzy: salsa, spoločenské tance
- výuka: moderný tanec, hip-hop, disco tanec

karthur
autor
9. jan 2008

Ze by som teda zatancila radsej hip-hop? 😎 😀

magg
9. jan 2008

Karthur moja byvala s poluziacka je z KE a tancovala latinu aj standard, myslim, ze v tom este pokracuje, mozem ti dohodnut sukromne hodiny, je fakt dobra

riverparkdanceschool
4. feb 2015

Milé mamičky, naša tanečná škola RIVERPARK DANCE SCHOOL sa nachádza v Bratislave a pod jednou strechou ponúka viac ako 30 tanečných hodín a cvičení, špičkových zahraničných a domácich lektorov a krásne priestory. V ponuke školy nechýbajú ani tanečné hodiny pre deti už od 2 rokov, detské tanečné kurzy od 4 rokov, cvičenie pre tehotné, či svadobný rýchlokurz. Vítaní sú naozaj všetci – tanečníci aj netanečníci všetkých vekových skupín!.
Príďte si do Riverpark Dance School zatancovať balet, jazz, hip-hop, kubánsku salsu, ľudové alebo spoločenské tance a veľa ďalších štýlov ako aj zacvičiť jogu, body forming, pilates, latino fit dance a iné. Tanečná škola Riverpark Dance School - to sú zážitky a chvíle, ktoré vám nik nevezme!
Viac informácií na našom profile a našej internetovej stránke.

riverparkdanceschool
2. jún 2015

Príďte si vyskúšať tanečné hodiny s lektormi zo známej bratislavskej tanečnej školy Riverpark Dance School. V nedeľu 28.6.2015 organizuje tanečná škola Riverpark Dance School v spolupráci s TV JOJ ďalší ročník obľúbenej tanečnej akcie pre širokú verejnosť - JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL. Za symbolické vstupné 5€ môžete absolvovať až 5 tanečných hodín a pripravený je aj bohatý sprievodný program, tanečné aj spevácke vystúpenia. Príďte si po poriadnu dávku energie, tanca a zábavy a ROZTOČTE to opäť spolu s nami na nábreží River Parku v Bratislave! Vítaní sú všetci 🙂Viac informácií na našej itnernetovej stránke alebo na našom profile.

riverparkdanceschool
9. sep 2015

Tanečná škola RIVERPARK DANCE SCHOOL prináša na Slovensko úroveň newyorských a londýnskych tanečných škôl v oblasti rekreačného i profesionálneho tanca. Pod jednou strechou nájdete ŠIROKÚ PONUKU tanečných hodín RÔZNYCH TANEČNÝCH ŠTÝLOV pre DETI AJ DOSPELÝCH. Vítaní sú naozaj všetci – tanečníci aj netanečníci všetkých vekových skupín! Učiť vás budú PROFESIONÁLNI DOMÁCI AJ ZAHRANIČNÍ LEKTORI.
NOVÉ TANEČNÉ KURZY sa v Riverpark Dance School otvárajú od 21.9.2015! Ponuku školy tvorí aj pestrá ponuka DETSKÝCH TANEČNÝCH KURZOV a HODÍN už od 2 rokov (napr. Tanec deti, Tanečná príprava, Balet, Ľudové aj Írske tance alebo Show dance). V Riverpark Dance School môžu deti tancovať nielen rekreačne, ale aj profesionálne v rámci detskej tanečnej skupiny RDS Company Kids. Príďte si k nám vyskúšať rôzne tanečné hodiny ZDARMA počas DŇA OTVORENÝCH DVERÍ V RIVERPARK DANCE SCHOOL pri príležitosti 5.narodenín tanečnej školy v sobotu 19.9.2015 od 14:00.

Neváhajte sa pozrieť na našu internetovú stránku a nájdete viac! Tešíme sa na Vás 🙂