icon

Vírivka, akú vybrať?

nadezdah
11. jún 2018

Ahojte. Uvazujem nad kupou virivky, viriveho bazenu...Kedze to nie je lacna zalezitost, chcem si vybrat spravne,aby som neskor nelutovala. Takze budem rada,ak by ste mi majitelia viriviek napisali aku mate znacku a ako ste s nou spokojny... Na co si pri vybere davat pozor atd... Sme 4 clenna rodina. Dakujem za vase odpovede.

Strana
z2
henikav
13. jún 2018

@mata24 tiez ste stavali pod nu podstavec, zvlastnu zasuvku? Davali ste IP65 s prudovym chranicom?

mata24
13. jún 2018

@henikav zatiaľ je v krabici 😂😂 takže neviem, ale teda žiaden podstavec dávať nebudeme

mata24
13. jún 2018

@henikav "prednosťou je predovšetkým jednoduchosť zostavenie. Po vybalení a pripojení riadiacej jednotky vírivku ľahko nafúknete a za desať minút už môžete napúšťať vodu a ohrievať ju." toto je v popise tak dúfam, že bude taká aj realita🙂

henikav
13. jún 2018

U nas asi profesionalna deformacia (manzel je stavbar) tak zosilnenu betonovu dosku, ani ma nenapadlo len tak to niekam supnut 😃 No nevadi, uz kopu, tak nech to dokoncia. My ked mozeme tak si to vzdy skomplikujeme

mata24
13. jún 2018

@henikav 😝 tak mi to budeme mať na zámkovej dlažbe, predtým tam bol bazén, takže by to malo byť OK. jedine určite dáme niaku podložku pod to, ten vonkajší koberec alebo niečo také ako sme dali aj pod bazén

nadezdah
autor
13. jún 2018

https://virive-bazeny.heureka.sk/top-recenze/ recenzie na virivky. Obzvlast sa mi paci jedna,pridavam foto

nadezdah
autor
17. jún 2018

@nadezdah Takze mame vybrate a objednane...Kedze bol kapanek problem s vybratim,podmienky boli,ze dcera chce okruhlu,ja som chcela pre 6 osob a prijatelnu farbu,samozrejme rozhodovala cena a dostatocna kvalita. Po precitani xy recenzii som sa nakoniec dostala k http://www.rankito.sk/najlepsie-nafukovacie-vir... som si vybrala Intex Pure Spa Bubble Massage, v rebricku na 4 mieste,takze som sa pustila do hladania na nete. Zial za prijatelnu cenu ju nikde nemali na sklade,cakacia doba mesiac a zaplatit za nu vyse 100€ navyse som nebola ochotna. A preto som zvolila tu istu,ale pre 4 osoby. Takze objednana je https://www.stavbaeu.sk/intex-virivka-pure-spa-... spolu s https://www.stavbaeu.sk/bazeny-infrasauny/viriv.... Riadila som sa aj tym,co vsetko je sucastou balenia a ake je mozne v danom obchode dokupit prislusenstvo. Dufam,ze pride co najskor a ze budeme vsetci spokojny. Este som pod bazen doobjednala koberec https://www.koberce.sk/katalog/product/7593-Tra.... Tot moja skusenost a volba. O spokojnost budem informovat neskor.

henikav
17. jún 2018

aj u nas sa chysta, len virivka este nedosla....

nadezdah
autor
17. jún 2018

@henikav mi mamr uz dlho takto,bol tam predtym bazen 3,06 m,takze vyuzijeme to

henikav
20. júl 2018

Baby vyuzivate uz virivku? Neviem ci ju spravne pouzivame. Kto poradi?

nadezdah
autor
20. júl 2018

@henikav my sa clapoceme vždy keď to počasie dovolí. Keď prší,tak nie,lebo aj voda čo sa nahreje,rýchlo chladné. A čo treba,možno budem vedieť poradiť.

henikav
21. júl 2018

@nadezdah dakujem ze si mi napisala. Teda: do virivky som dala ten plavacik s tou oxitabletou, na druhy den som tam dala ten aktivacny pripravok. A dalej? Na krabici je napisane ze taku tabletu treba dat raz za tyzden, v obchode povedali ze ten plavak tam ma byt stale. Ale naco ked ta tableta sa do hodiny rozpusti? Teraz par dni prsalo a tak sme asi 2 dni neboli vo virivke. Vcera vecer som ju neodkryvala, len zapla nahriat a ked som ju odkryla, voda bola spinava. Ako to robite prosim Vas uplne po lopate mi to mozes napisat? Filtrovanie u vas ide 24/7?Ci vypinate napriklad na noc? Aku chemiu a ako casto davate? Nahrievate predpokladam podla potreby vzdy len par hodin predtym nez sa idete kupat? Mozno nam nejaka chemia chyba, lebo mame len tieto dve. K tomu mame odpenovac, ktory sme este nepouzili, lebo to vraj treba len keby voda penila a aromu, z tej som dala za vrchnacik. MOzno je chyba ta ze som vzdy filter na noc vypla

adnira
20. aug 2018

@nadezdah My jsme vířivky měly dvě - jednu jsme reklamovali a vyměnili za jinou, větší. S plochou pro vířivku počítáme i v plánech našeho nového domu. Sepsala jsem spoustu našich zkušeností, vč. fotek a stavební vybavenosti sem: http://bydlimeulesa.cz/tipy/venkovni-virivka-na... Samotnou mě totiž před koupí osobní zkušenosti (nikoliv marketing) zajímaly, ale nemohla jsem se jich dopátrat. Není to totiž zrovna levná záležitost. Pokud vám to přijde vhod, budu ráda 🙂

sisaka
20. aug 2018

Tak nafukovacie vírivky som ešte v živote nevidela. Ako to funguje? Čím sa to prikrýva v zime, aby to držalo teplotu? Alebo je to len na leto? My mame na záhrade normalnu vírivku a maximálna spokojnosť, najviac využívame v zime, večer po práci, keď je treskuca zima, poletuje sneh, zoberieme flašu vínka, horúca voda, masáž... v lete uberieme teplotu, nech sa tam nevarime a využívame hlavne na osvieženie počas dňa.

isabella22
12. máj 2020

@henikav pekny den,sice je to uz stary prispevok,ale hadam budete vediet poradit.
Kupili sme si nafukovaciu virivku.Len neviem ako pouzivat chemiu,asi savo kupime,aby bola voda cista.
Mozte mi prosim napisat po lopate?Budem velmi vdacna.

henikav
14. máj 2020

@isabella22 ja som bola kupovat chemiu v mountfielde, starter pri napusteni virivky, iba raz a potom take tablety, kazdy den dam jednu, neviem to odfotit, lebo virivka je doma na slovensku a ja som v zahranici. Hlavne nekupujte tie vonave oleje co Vam odporucia, to je fajn jeden dva dni a potom to smrdi, zaspini celu vodu, ja som potom musela vodu uplne vypustit a znova napustat. mastna a spinava cela virivka z toho. (tak ci tak menim vodu raz za tyzden, lebo ten maly filter nejako nestiha, planujem dokupit riadny velky pieskovy filter. Pekny den a prijemne clapkanie.

nadezdah
autor
14. máj 2020

@isabella22 ahoj. My do virivky na zaciatku dávame Aqamar, to je na 1 upravu vody, davam podla rozpisu podla litrov a potom davame tablety na udržanie. Min rok som len raz vodu vypustila a naplnila čistú a to sme sa skoro kazdy den clapkali. Ale zalezi dost od filtrácie . Tu ame menili asi 3-4 x.

conta22
21. jún 2020

Pekný deň všetkým, ako hodnotíte kúpu nafukovacej vírivky s odstupom času? Ďakujem 🙂

sisiska
9. júl 2020

nehrozi pri teplote vody okolo 34 - 38 stupnov mnozenie bakterii? nemam s tym skusenost, ale viem, ze kolega to riesil, ze v tych zahyboch, odkial idu bublinky sa vraj mozu drzat bakterie...ake mate skusenosti?

megyi1711
9. júl 2020

@nadezdah my sme kupili za 300 ecok v mobelixe nafukovaci,layz spa miami a je super..vahali sme ci kupit bazen alebo virivku..ale nelutujem..kupeme sa kazdy den..mame male dieta tak zato sme chceli virivku aby sme si mohli ohriat vodu,my ladovu tiez nemame velmi radi..nedala by som za nic..a je uvedene ze pre 4 osoby ale urcite sa tam nezmestia 4 dospele osoby,este mozno 2 dospeli a 2 male deti ale to len tak pekne sediet 😁a mame aj labradora a okolo virivky este ani nesiel 🙂

megyi1711
9. júl 2020

@megyi1711 a este som chcela napísať ze treba cistit casto filter a udrziavat to,nech to vydrzi ozaj co najdlhsie..manzel kazdy druhy den vyberie filter a vystrieka hadicou a da naspat..a ked menime vodu davame novy..a vnutri mame len chlorovu tabletu v plavaku a to je vsetko

stella231
22. jún 2022

@nadezdah ahoj ako ste spokojní po čase s kúpou vírivky? Všetko v poriadku? Kuoila by si ju znovu? Prave to riešim aj ja len neviem ci uz nekúpiť taju co ma aj hydromasazne trysky

nadezdah
autor
22. jún 2022

@stella231 Ahoj. My sme spokojný. Mame ju 4 rok, teraz sme ale museli meniť ohrev vody, lebo sa to pokazilo. Náhradný diel som zohnala cez net. Ak by sme mali zasa kupovať vírivku, isto by som neváhala. Mávame ju od začiatku júna do cca polky októbra von.

Strana
z2