icon

VKV - Veľmi krehké vzťahy. Nájdem podobné závisláčky?

claudinka
30. aug 2008

Ahojte babulky.. tento serial uplne milujem, v utorok nam zacina III. seria 😀 😀 prvu som sice presvihla, zacala som pozeravat az druhu, ale odputat sa utorky a stvrtky ma od telky nemoze nikto.. este stastie, ze teraz vymysleli ten archiv na stream.cz, ked nahodou nestihnem si pozriet, mozem si to na nete kuknut.. najdem podobne zavislacky? 😀 😀 😀

zuzitka
13. máj 2009

podľa mňa simona ukradne mapu ludvikovi zo šuflíka, pôjde sama do afriky a tam ju zapichnú 😝 😝

mimisk
13. máj 2009

este to bude zaujimavé,este som zvedavá co povie Ivane ta babička

claudinka
autor
14. máj 2009

konecne som dnes dokukala dve minulotyzdnove casti, teda skor utorkovu a z minuleho stvrtka 😀 ta strnadova je ina fciiirka 😀 aj ja som zvedava, co povie Ivane ta babicka.. ach jaj

a tiez si myslim, ze Simonka sa vlaame do suflika, to je cela ona predsa.. larva jedna hnusna

a co ten Petr akoze stvara? naco s nou niekam chodi? naco s nou volava? je tak sucitny? 😀

bibianna
14. máj 2009

Claudinka, ja tiež pozerám z archívu, mám zameškaných 5. častí, preto ani nepozerám v telke, aby sa mi to nemýlilo, no potom tu nemôžem prispievať 🙂

claudinka
autor
15. máj 2009

🙂 ja vzdy sem dojdem az po dopozerani pre istotu 😀

ladena
19. máj 2009

stary strnad chce po alexovi aby kupil tie podiely .........no to pochybujem ze sa stane
ved andrea ich chce kupit...to bude este zaujimave 😕

ten max s oskarom ...to su hajzlici,snad sa to kristina dozvie ze ju podviedli 😠

claudinka
autor
24. máj 2009

Juuuj to bude napincoooo!!! sa tesim na utorok.. som netusila, ze Maxovi na to tak bleskurychlo pridu 😀 ale nechapem, vsak to bolo uplne ocividne, ked robil v nemocke a este aj Andrea je tam riaditelka, ze hned mu daju spravit vsetky testy 😀 dobre som sa zabavila..

zuzitka
26. máj 2009

ja som tiež myslela, že s tým maxovým "nádorom" to budú naťahovať aspoň na 3 časti, ale vybavili to rýchlo 😉

a to fakt požral lieky a chlastal kvôli kristíne? on je iná troska 😕 blbeček

petr má nový účes, nééééééééééé? 😉 😉

a tie podiely v nemocnici sa rozdelili .... 40% andrea, 20 krátky, 20 strnad a 20 alex strnad?

ladena
28. máj 2009

no tak sa rozdelili a bude to este zamotane asi sa budu byt o tych 20% kratkeho alebo bude andrea na alexa hrat zasa zamilovane hry a chce jeho podiel ????? 😕 😕 bude to napinave este........

jirinka bola u kartarky asi umre jej muz si myslim.... ☹
a filip z marcelkou ze budu mat dvojcata do buducnosti som zvedava...

majina.b
28. máj 2009

info o VKV:

http://medialne.etrend.sk/televizia/sprava.php?...

umrie asi andrea, konči v seriáli, ide na TVnovu

majina.b
28. máj 2009

nový učes petrovi pomohol, až omládol

dnes vo VKV:
http://kultura.idnes.cz/dnes-ve-velmi-krehkych-...

zuzitka
28. máj 2009

jaaaaj, že by umrela andrea?? 😕

zuzitka
28. máj 2009

hen zmije jedovaté!!!!!! prachy si rozdelili ....

zuzitka
28. máj 2009

... tak berem späť 😀 😀 😀

alenka aký charakter 😉 😉

majina.b
28. máj 2009

simona - alica bendova je dosť *nepekná* herečka,

vašek policajt v nemocnici stratil 16 tis. a nakoniec si vypožičal len 15 tis. - nejako im to v scenári ušlo

zuzitka
28. máj 2009

asi mal 1000 svoju 🙂

womenne
29. máj 2009

ahojky ja som t nevidela potom si pozriem v archive ale čo na to Simona???na tu peneženku???tak je to pravda že Andrea zomrie škoda bez nej to už nebude ono ☹

zuzitka
29. máj 2009

no simona sa po nej skoro hodila na tej chodbe 😀 😀 😀

no a potom rozdelila prachy na polovicku / pre seba a pre alenku/ alenka mala vycitky, tak vzala prachy a isla to vratit. simona zuuuuurila jak besny pes 😀 😀 😀
a zrazu prisiel detektiv za alenkoua strasne jej dakoval ... no simona zazerala 😠 😠 😠

a potom si vypytala drobne do automatu na kafe od alenky, lebo nema ani deravy gros 😝 😝 😝

womenne
2. jún 2009

o čo ide tomu petrovi 😕 😕
Bořek je slepy jak.....ako snou može vydržat?

womenne
4. jún 2009

Som zvedava na Simonu ako sa zachova..
http://www.super.cz/bulvar/co-se-kde-sustne/322...

claudinka
autor
4. jún 2009

vobec vas nestiham citat, ale o chvilku to uz pojdeeee juj tak sa tesim
ta simona je ina mrcha.. a snad ta svadba prebehne bez problemov, lebo petra dorazim!

majina.b
4. jún 2009

Bořek je isto nekompetentny........

Andera asi melie z posledného

zuzitka
4. jún 2009

simonu by som už kopla fakt niekam!!!!
a ten borek ... namiesto aby ju prefackal, tak si otvára hubu na boženku 😠 😠 😠

som ani neverila, že sa Daniela vráti do seriálu 😅

čo sa Petr stará o Báru, s kým má alebo nemá rande, kruci!!! 😠 tam nech páli domov za rodinkou .... a čo došla Miladka? 😕

claudinka
autor
6. jún 2009

ja dufam, ze andrejka neodide.. sak cely serial je pomaly o nej, tak neviem, o com by to potom bolo 😀
tiez som zvedava na tu Miladku 😕 😕 a ta Daniela ma tiez prekvapila 😝 a ta vecera to bolo trapne, jak tam prisiel honza s petrom fujto

claudinka
autor
11. jún 2009

jeee on to řekl 😀 jaky bol zlaty Lišáák 😵 😵

majina.b
11. jún 2009

Liška fak bol super!!!

ale Peter ????? uputavka na utorok ??? podľa mňa ak tomu pomôže Viktor a baron( krstné meno ?) tak svadba možno nebude, alebo bude až v septembri alebo v poslednej časti.

claudinka
autor
15. jún 2009

v septembri je posledna cast? naozaj? to som nevedela.. a bude aj dalsia seria?

zuzitka
16. jún 2009

tak z toho odkazu som vyčítala, že bude dalšia seria 😉