Vo veku 48 rokov zomrel James Van Der Beek
uz aj on :( mlady 48r. 6 deti...:(
@anonym_autor kto to je a čo sa stalo? Vedela by si mi povedať k tomu viac?
@pr85
https://www.topky.sk/cl/100314/9321681/Zomrela-...
zo serialu poznala ho. dalsi mlady clovek na tu hnusobu
Ale veď on už mal dlhšie rakovinu a myslím,že vedel ,že to neskončí víťazstvom
Ale veď on už mal dlhšie rakovinu a myslím,že vedel ,že to neskončí víťazstvom
@minenkaa ano, od 2023 . ale aj tak :( dalsi mlady. mal to zachytene neskoro zial :(
@anonym_autor zivotu je jedno aký je kto stari,mladi,bohatí alebo chudobní
@minenkaa chcela by som mat tvoje ponimanie sveta. v mnohom ti ho zavidim. v dobrom.
Dawson:( 6 detičiek prišlo o otca
Dawson:( 6 detičiek prišlo o otca
@anonym_74adff je to take zvlastne, a bolestive vidiet, ako mladi ludia umieraju. nepochopitelne.
@anonym_74adff je to take zvlastne, a bolestive vidiet, ako mladi ludia umieraju. nepochopitelne.
@anonym_autor umierajú aj úplne maličké deti, pobyt na detskej onkológii je veľmi ťažký. Potrebovala som aj psychológa.
Život nie je vždy férový
@anonym_autor umierajú aj úplne maličké deti, pobyt na detskej onkológii je veľmi ťažký. Potrebovala som aj psychológa.
Život nie je vždy férový
@anonym_7bd966 viem. nechapem to :( a kolki si zivot nicia alkoholom drogami cigaretami..a ziju do staroby.
@anonym_7bd966 viem. nechapem to :( a kolki si zivot nicia alkoholom drogami cigaretami..a ziju do staroby.
@anonym_autor to si nevyberieš, treba to prijať ako súčasť života, každý tam raz pôjde a nikto nevieme kedy.
Keďže mi zomrel priateľ v 29tich rokoch, teraz veľmi blízky človek v 46r a kamoška bojuje s nádorom mozgu ešte ani nie v 40tke, týmto žijem denno denne, nečítam to z novín o človeku ktorého som ani nepoznala.

@anonym_autor kto to je a čo sa stalo? Vedela by si mi povedať k tomu viac?