Voda v detskom bazéne
Mamicky, davate detom do detskeho bazena aj nieco na upravu vody, aby vydrzala dlhsie v pohode? Je vobec nieco take?
My mame pre dieta take to zabavne centrum vodne s nafukovacou smykalkou, takze nie zrovna lahko sa to umyva ale na druhy/treti den je voda uz hnus, dokonca sa robia aj biele bubliny alebo pena alebo ako to nazvat, takze cistime casto a je to o nervy.
Da sa tej vode nejak pomoct a aby to bolo aj pre to dieta ok a neskodilo? Vdaka za rady
Ja som akurát kúpila toto ešte som to ale neskúšala že ako dlho to vydrží https://www.bazenyshop.sk/bezchlorova-dezinfekc...
no tak musis kazdy den menit,podla mna skor unlizi ta 3dnova vida ako to savo,v tej vide su bakterie,voda stoji,teolo bakterie sa mnozia, bud nejaku chemiu co kupis ale o kazdy den umyt poriadne a dat novu vodu.
Tiez menim kazdy den, za to mi to zdravie detske stoji. Mna to nezabije, horucavy nebudu vecne. Riasy sa vacsinou tvoria tam, kde svieti slnko. Mozno v tieni by bolo rias menej, ale iny humus tam isto ostane.
My sme mali podobný bazén a každý deň som poliala záhradu a ráno dala čistú vodu

Savo by som určite nedávala, susedovci dali minulý rok do bazéna Savo a suseda a j s dcérou mali potom hrozne vaginálne mykozy. Mi dávame chlorovu tabletku a bezchlorovu dezinfekciu z mountfieldu