icon

Voda v detskom bazéne

29. jún 2022

Mamicky, davate detom do detskeho bazena aj nieco na upravu vody, aby vydrzala dlhsie v pohode? Je vobec nieco take?
My mame pre dieta take to zabavne centrum vodne s nafukovacou smykalkou, takze nie zrovna lahko sa to umyva ale na druhy/treti den je voda uz hnus, dokonca sa robia aj biele bubliny alebo pena alebo ako to nazvat, takze cistime casto a je to o nervy.
Da sa tej vode nejak pomoct a aby to bolo aj pre to dieta ok a neskodilo? Vdaka za rady

Strana
z2
lucia851
29. jún 2022

Savo by som určite nedávala, susedovci dali minulý rok do bazéna Savo a suseda a j s dcérou mali potom hrozne vaginálne mykozy. Mi dávame chlorovu tabletku a bezchlorovu dezinfekciu z mountfieldu

kilestar
29. jún 2022

Ja som akurát kúpila toto ešte som to ale neskúšala že ako dlho to vydrží https://www.bazenyshop.sk/bezchlorova-dezinfekc...

lasoli
30. jún 2022

no tak musis kazdy den menit,podla mna skor unlizi ta 3dnova vida ako to savo,v tej vide su bakterie,voda stoji,teolo bakterie sa mnozia, bud nejaku chemiu co kupis ale o kazdy den umyt poriadne a dat novu vodu.

filodendron
30. jún 2022

Tiez menim kazdy den, za to mi to zdravie detske stoji. Mna to nezabije, horucavy nebudu vecne. Riasy sa vacsinou tvoria tam, kde svieti slnko. Mozno v tieni by bolo rias menej, ale iny humus tam isto ostane.

sense
30. jún 2022

My sme mali podobný bazén a každý deň som poliala záhradu a ráno dala čistú vodu

Strana
z2