Vodičský preukaz v 40tke
Zdravím
Robili ste si niekto vodičský preukaz v 40 rokoch? Zvladli ste to?
@kacenocka2 toto sa ja bojím, či sa naučím, kto má prednosť, aby som nespôsobila nehodu...Lenže strach ej zlým radcom
@jarmila2010 ale jazdite v poho stale?
Len na kratke trasy by som potrebovala
@kacenocka2 ahoj. Ja som robila v 39. Bola som vyklepana. Zvladla som skusky vsetko na prvu šupu ani neviem ako. Proste sa človek sustredi a v takom veku je viac rozvažny . Presiel rok a jazdim denne, nie vždy som za volantom v pohode, obcas mam stresy a jazdim kratsie vzdialenosti. Uprimne som šťastna že ma k tomu manzel dotlačil. Konečne nevlačim nakupy v rukach a v zime je tiež komfortnejšie sadnuť do auta a isť do prace. Predtym som šlapala aj 40 min pešo do prace za každeho počasia😉. Smelo do toho, je to velka zmena...
@kacenocka2 ahoj. Ja som robila v 39. Bola som vyklepana. Zvladla som skusky vsetko na prvu šupu ani neviem ako. Proste sa človek sustredi a v takom veku je viac rozvažny . Presiel rok a jazdim denne, nie vždy som za volantom v pohode, obcas mam stresy a jazdim kratsie vzdialenosti. Uprimne som šťastna že ma k tomu manzel dotlačil. Konečne nevlačim nakupy v rukach a v zime je tiež komfortnejšie sadnuť do auta a isť do prace. Predtym som šlapala aj 40 min pešo do prace za každeho počasia😉. Smelo do toho, je to velka zmena...
@irina29 pozeram ze to je z r.2023. Tak to uz vodičak asi mate......či? Ako ste to zvladli?
@irina29 teraz chodím do autoškoly, zdravotné dôvody mi to nedovolili skôr.
@kacenocka2 tak drzim palce👍

@esmera50 a ešte som zabudla, križovatky..katastrofa . keď idem s manželom,len čumim kde kto zkade ma prednosť, keď niesu semafory 🙃
To neviem či sa naučím..