Vodičský preukaz v 49 rokoch
Ahojte, mam 49 rokov a prave som sa prihlasila do autoskoly . Prestahovala som sa z veľkého mesta na dedinu, kde je auto nevyhnutnosť. Moja najväčšia obava je s toho, ze tam budem asi jedina staršia. A ako sa budu na mna pozerat moji mladší spolužiaci. Máte aj vy nejaké podobné skúsenosti? ... Ako odradit sa urcite nedam , velmi sa tesim ale trosku aj bojim . Idem na automat , tak hadam to dam 🙂
Moja mama robila vodičak v 55rokoch, predtým sme nikdy nemali auto v rodine. Už 11 rokov šoféruje.
Vo veku 49 rokov by mi bolo srdečne jedno ako sa budú na mna pozerať spolužiaci
Si tam kvôli tomu, že potrebuješ vodicak a nie kvôli pohľadom spolužiakov
Ja keď som si robila vodicak, bola so mnou v skupine pani, ktorá dostala vodicak (auto) k 50tke. Nikto nič neriešil.
Robila somnou vodičák jedna staršia pani, nik na ňu nijak nepozeral, bola proste ďalšia do počtu ako všetci ostatní
Ja ked som robila bola s nami jedna okolo 55-60r nikto ju neriesil ani divne nepozeral, kazdemu to bolo jedno ved tych par hodin teorie nie je tak vela aby sa medzi vami, co tam chodite utvorili nejake vztahy.
ja som si v 33 rokoch vodičák robila, tak som sa učila, snažila viac ako v škole. Veľmi ma to bavilo 🙂 Brala som to zodpovedne, a veru nikto sa na mňa nijako nepozeral . Keď si robil manžel rok predtým, mali v skupine pána okolo 50 tky - a všetci ho obdivovali a fandili mu . Jednoducho teraz prišiel čas sa posunúť a ty si sa rozhodla - držím veľmi päste !!!
@ivana154 Ahojky ,vôbec nemaj stres ja keď som robila mala som 30 r a mala som tam mladých 18 až 25r a Kamoška mala 50r a vzali nás uplne v pohode ,smiali sme sa spolu ,rozprávali a bolo to super. Kamoška si robila vodičak lebo mala postihnutú dcérku a potrebovala ju voziť do školy a manžel robil na kamióne takže bol stále preč a zvládla to bravúrne 😉
Ja som si robila školu medzi samými 20r ja jediná som tam bola 42r a končila som ako 45 r minuli rok 😂a bolo to uplne top 😊
@ivana154 Ja som si robila ako 25 ročná a bolo v skupine asi 7 17-18 ročných, ja 25 ročná a jedna staršia pani a jeden starší pán. Podobne to budeš mať aj ty, nejakých 70-80 percent bude v tom veku kedy sa dá najskôr robiť vodičák a ostatok-menšina starší. Inak mám 3 susedy čo si robili vodičák po 40tke, presne prípady ako ty že sa prisťahovali na dedinu z mesta a potrebovali do práce a všetky do zvládli a dokonca aj na manuál, takže nemaj obavu. Dáš to.
@marsmykkok ďakujem
Držím palceee, vek je len číslo!🙏👏
Robila som tesne pred 40 a bola som najstarsia
Svokor mal myslím 65 rokov keď robil vodičský. Takže super že si do toho šla. Držím palce
My sme mali pomerne zmiešanú skupinu. Nikto to neriešil 🙂
A čo ťa to zaujíma?! však ty si to odbavis,zaplatíš a ty sa učíš ,ty chodíš na jazdy.Tak mám u riti či som najstaršia ,čo si o mne pomyslia.Nejdes rodiť alebo sa prihlásiť na strednú školu.Vodicak si mozes urobiť hocikedy. A názory iných sú šuma- fuk.
@ivana154 ja v 44 a teraz aktívne jazdím aj do zahraničia
@ivana154 toho by som sa bala najmenej,

Ja som robila minuly rok, 33r, tiez som si myslela, ze budem najstarsia a veru nebola som (ani len tretia najstarsia) a ani ty by si v mojej skupine nebola 🙃 smelo do toho!
Mladsi to absolutne neriesia, neboj…