Vodotesné hodinky IP68
Prosím vás mate skúsenosti s kúpaním v bazéne a v mori s hodinkami so stupňom vodotesnosť IP68? Dá sa v tom bezpečne kúpat? Alebo ak mate konkrétne typy hodiniek na odporúčanie, v ktorých sa zvyknete kúpať...
Garmin
Garmin venu 2 plus - 5atm a kupala som sa aj v mori. Vsetko prezili. Ale bud pripravena, ze vsetky taketo hodinky, ktore nie su predavane ako potapacske/urcene aj na potapanie maju v navode upozornenie, ze uvedena vodotesnost plati pri sladkej vode.
Garmin venu 2 plus - 5atm a kupala som sa aj v mori. Vsetko prezili. Ale bud pripravena, ze vsetky taketo hodinky, ktore nie su predavane ako potapacske/urcene aj na potapanie maju v navode upozornenie, ze uvedena vodotesnost plati pri sladkej vode.
@katarinaba no len pozor
Prežijú v mori ale do času
Moje garminky prežili jednu sezónu v mori (nepotapam sa,len bežne "čľapkanie, plávanie" ).Druhú sezónu totálne skapali ,blbnuť začali ešte pred dovolenkou a druhou sezonou mačania ich v mori
Po rozobrani mi bolo povedané že morská soľ tie tesnenia totálne rozožrala
Mam ďalšie garminky a na tie si teda už dám pozor čo sa mora týka
Ako píšeš,v sladkej vode by sa možno nič nestalo🤷♀️
@katarinaba no len pozor
Prežijú v mori ale do času
Moje garminky prežili jednu sezónu v mori (nepotapam sa,len bežne "čľapkanie, plávanie" ).Druhú sezónu totálne skapali ,blbnuť začali ešte pred dovolenkou a druhou sezonou mačania ich v mori
Po rozobrani mi bolo povedané že morská soľ tie tesnenia totálne rozožrala
Mam ďalšie garminky a na tie si teda už dám pozor čo sa mora týka
Ako píšeš,v sladkej vode by sa možno nič nestalo🤷♀️
@akika722 a nepisem o tom? Ze vodotesnost plati pri sladkej vode?
A mimochodom moje prezili uz 4 dovolenky.
Manžel používa garmin fenix (teraz má 8 pro). Predtým mal 5ky ktoré používal denne cca 4 roky. Prežili s ním kopec dovoleniek, surfovania, šnorchlovania aj normálneho potápania. Po použití stačí, ak ich umyješ v “sladkej” vode a nič sa ím nestane
Ip68 mozes v bazene. V mori nie…
Ja mam apple watch series 10. V tych by som sla do mora
@klarissa25 hm tak more mi presne dva roky po sebe apple watch odpalilo 🙂 ano uznavam, zabudla som si stlacit ten "vodny rezim", kazdopadne dva roky po sebe sa mi to stalo (nastastie mi to vyreklamovali), bazen v pohode, sprcha v pohode, more toto. Mohla to byt nahoda, mohlo to byt tym, ze som to nestlacila. Ale odvtedy uz neriskujem 😬
Autorka ja do mora uz len Garmin (tie su starsie mala som ich pred Apple watch) a tie absolutne ziadny problem.
@akika722 a nepisem o tom? Ze vodotesnost plati pri sladkej vode?
A mimochodom moje prezili uz 4 dovolenky.
@katarinaba ved som to napísala v poslednej vete
Tou slanou vodou som chcela len upozorniť, škoda ich
Moje prežili sotva 2 sezóny v mori

Ip68 mozes v bazene. V mori nie…
Ja mam apple watch series 10. V tych by som sla do mora