icon

Volal mi kuriér a nebola som doma

18. jún 2025

Dnes volal kurier s objednavkou H&M pre dcerku, konkretne postovy kurier. Nebola som doma a teraz som si pozrela ze sledovanie objednavky a pise toto (pridám foto) , co to znamena a kedy dostanem balik?

Volal mi kuriér a nebola som doma
klarissa25
18. jún 2025

A preco si nezavolala kurierovi a nedohodla sa s nim?

beata_k
18. jún 2025

Zrejme ti to dal na postu

januska12323
18. jún 2025

Máš to na pošte a nabudúce zdvihni a dohodni sa alebo to rovno presmeruj.

liusa82
18. jún 2025

oni by mali aj dvakrát prisť teda 2 dni za sebou.Aspoň ja mám také skúsenosti.Tak zajtra bud radšej na telefone.Alebo sa s ním dohodni.Zavolaj mu.Lebo ty si to prakticky objednáš domov na adresu čo je drahšia služba väčšinou a tebe to šupnú na poštu čo vždy býva za menší poplatok.Mne sa to ešte nestalo zatial.Ale poštovým ja osobne ani neobjednávam

maranco
18. jún 2025

Vyber si žltý lístok zo schránky a pôjdeš si vybrať balík na poštu.
Nabudúce zodvihni telefón kuriérovi a dohodni s ním kde má nechať balík.
Pozri si presnejší stav balíka na stránke https://tandt.posta.sk/ zadaj tam číslo zásielky/balíka čo ti prišlo v SMS/emaile.

deti95060810
18. jún 2025

dnes sa mi stalo to isté... kuriér mi oznámil že balík dal do boxu.

autor
18. jún 2025

Ale ako zistim kde je moj balik a kam si mam ist prenho? 😄 ci je v boxe alebo na poste alebo kde vlastne je

autor
18. jún 2025

To sledovanie zasielky mi to neukaze

maranco
18. jún 2025

napíš tu číslo balíka

kristinka92
18. jún 2025

Večer HM posiela mail na ktorú najbližšiu postu bol balík presmerovany a býva tam aj kod ktorý nadiktujes na poste

mogaa
19. jún 2025
@liusa82

oni by mali aj dvakrát prisť teda 2 dni za sebou.Aspoň ja mám také skúsenosti.Tak zajtra bud radšej na telefone.Alebo sa s ním dohodni.Zavolaj mu.Lebo ty si to prakticky objednáš domov na adresu čo je drahšia služba väčšinou a tebe to šupnú na poštu čo vždy býva za menší poplatok.Mne sa to ešte nestalo zatial.Ale poštovým ja osobne ani neobjednávam

@liusa82 ano, ale ak jej volá a nie je doma, môže zásielku nechať na pošte....on nie je povinný ísť na rovnaké miesto viac krát...

biba_18
19. jún 2025

najhoršie skúsenosti mám s poštovými kuriermi - oni asi nie sú platení za doručenie balíka ako ostatní...

0silvia0
19. jún 2025

Pride ti neskor sms kam ti to ulozili, chvilu to trva kym zasielku spracuju

beata_k
19. jún 2025

Pravdepodobne na tvoju postu podla adresy

danac46
20. jún 2025

Mne sa to raz stalo .Nestihla som zodvihnúť obratom som volala späť 6krat nezdvihol,aj sms som písala nič.Večer som mala v sledovaní balíka že si ho mám vyzdvihnúť na pošte 25km vzdialenej od nás.Sťažovala som sa na centrále ,poslali mi ho.

margotka17
20. jún 2025

Ja ak nie som doma, poviem kurierovi, nech ho prehodí cez plot do dvora, alebo nech balíček nechá u susedov ak prší.