icon

Volalo vám tiež toto neznáme číslo?

petko127372929
Dnes o 18:34

Ahojte dnes mi volalo toto cislo volal som naspäť a nic nedvíhalo nic som nespravil zevraj sú to policajti ale neviem tomu +421 961 401 000 dakujem vám či aj vám volali a nic ste nespravili

anonym_ff402a
Dnes o 18:38

@petko127372929 Je to polícia, späť sa dovolať nedá. Musíš počkať, kým zavolajú znova. Zdvihni, zistíš čo chcú

ikuska27
Dnes o 19:31

Kolegovi dnes volali z kriminálky, že mu niekto ukradol doklady a snaží sa vybaviť si na neho úver...chceli nejaké veci od neho...mail, akú má banku...povedal že nebude nič hovoriť, že nech povedia kam má prísť...sadne do auta a príde...začali sa vykrúcať...tak vedel, že podvod..a rozprávali lámavou slovenčinou

hiro
Dnes o 19:32
@ikuska27

Kolegovi dnes volali z kriminálky, že mu niekto ukradol doklady a snaží sa vybaviť si na neho úver...chceli nejaké veci od neho...mail, akú má banku...povedal že nebude nič hovoriť, že nech povedia kam má prísť...sadne do auta a príde...začali sa vykrúcať...tak vedel, že podvod..a rozprávali lámavou slovenčinou

@ikuska27 To už aj na kriminálke pracujú podvodníci?

ikuska27
Dnes o 19:37
@hiro

@ikuska27 To už aj na kriminálke pracujú podvodníci?

@hiro tak sa predstavili 🤦kde som napísala, že tam pracujú podvodníci??

hiro
Dnes o 19:40
@ikuska27

@ikuska27 Ty tvrdíš že "volali z kriminálky"...

anonym_4cfcf6
Dnes o 20:23
@ikuska27

@ikuska27 áno a pán sa volá Kamil Procházka ,tak sa predstavoval , aj nám volal. Podvodník, nahlásený

chrobak7
Dnes o 21:09
@ikuska27

@ikuska27 Rovnaký scenár - ženská mi volala, že policajné oddelenie Poprad. Či som nestratil doklady, ... či poznám XY..... úver a pod. Ale vedela moje meno, čo mi prišlo divné. Nakoniec tiež chceli, že kde mám účty, tak som vedel, koľká bije. Nakoniec to vzdala a zložila.