Voľby 2010
...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉
veronikapp suhlas 😉
jery aha, takže sa mám pozitívne naladiť, zalepiť oči uši a veriť, že Radičová nás neodrbe? 😀 mám pocit, že toto sa vyčíta voličom Fica...
miklos je skutocne odbornik-o tom,ako sa prezentuje,to je druha vec......podla neof.sprav by mal byt min.skolstva -neviem,mozno dobry tah - predtym bol min.zo SNS - zavadzali sa vlajky,hymna,potom bol min.z KDH,tak sa zas modlilo 😀 ....no kazdopadne skolstvo potrebuje reformu...
deti budu bohuzial take iste ako ich rodicia-maju v nich ,,vzor,, 😔
to ako sns zaviedla povinne hymnu bol dobry tah, aspon ukazali hejslovaci, ze ich velky boss ozran neovlada text...ale jeho volicom to vooobec nevadi, hlavne ze povie ze je narodniar, ved chlasta, tak je slovak, zejo.....
diddi radšej Mikloš ako maďar...
a čo je zlé na vlajkách? to je až taká hanba mať v štátnej škole slovenskú vlajku?
SNS ma jedno veľké negatívum a to je Slota
podla mna taky doslova sprosty a vulgarny clovek nema v politike co hladat 😠 nerobi nam dobre meno.a alkohol mu zjavne tiez nerobi dobre-ale nevadi ved maju poslanecku imunitu 😠 😠 😠
myslela som slotu 😉
s vlajkmi suhlasim aj ja aj s hymnou... napr. vo Francuzsku kto napíše v médiách anglicizmuc, automaticku dostáva finančnú pokutu....
veru ludia su len zachmrení, podrážední, všetci im ubližujú...
treba začať od seba a to je pre niektorých najhoršie...
daj úsmev, dostaneš úsmev... skúste to robiť a uvidíte...
slota je hlupák ( to som pekne povedala 😀 😀 )
Na skolach chybaju urcite ovela potrebnejsie veci, ako vlajka a hlavne som citala ze sa na tie vlajky musia teraz skladat rodia deti.
ajajaj,tu sa toho popisalo..ja dufam len,ze tato koalicia nesklame...som aj za dekriminalitaciu marihuany aj za registrovane partnerstva ale toto proste neprejde...sas ma hlavnu prioritu odvodovy bonus...verim,ze sa dohodnu ale treba si uvedomit jednu vec..lepsie nebude hned,teraz to bude velmi tazke pretoze ficova vlada narozdavala a nakradla miliardy(myto,nastenka,emisie,bratislavsky hrad,socialne podniky...a mohla by som pokracovat) a je to momentalne ovela horsie ako mohlo byt nebyt tych kauz...za fica bolo spociatku fajn ale ved jasne,mali nastartovanu ekonomiku,stacilo dokopy nic nerobit lenze prisla kriza a bolo po srande, teraz je kriza na celom svete,statny dlh rastie utesene,nezamestnanost stupa a treba znovu riesit reformy
este uvediem jednu vec na pravu mieru - za dzurindu sa vstupilo do EU a NATO, za Fica do Eurozony a Schengenu aj ked toto bolo dpredu pripravovane...samozrejme aj ficova vlada ma tom svoj velky podiel
hlavny rozdiel medzi ficovolicmi a antificovcami resp pravicovymi volicmi ja vidim v tom,ze ficovolici nevidia veci v sirsom kontexte,je fajn dostat peniaze a nadavat na kazdeho aky je zly a ako sa vsetko zle urobilo za dzurindu a ako mi je za fica dobre...je to vlastne pochopitelne lebo kazdy si riesi najprv sam seba a ked je spokojny riesi veci okolo seba...to,ze tie peniaze odniekial su a niekto ich musel tomu statu dat
pravicovi volici su podla mna kritickejsi ku "svojim " zastupcom a preto aj tolko pravicovych stran..kritiku fica u ficovolicov nezaznamenavam..akurat typicke ved za Dzurindu
btw. aj mne bolo za Fica dobre ale jeho zasluha to nie je 😝
jaaaj,som sa rozpisala a mam toho este na jazyku vela ale este viac mam doma porobit takze caute a hlavne sa nehadajte 🙂
jazminn neda mi aby som nezareagovala.chces povedat ze prave za vladnutia smeru sa nerobilo to co si teraz napisala?
nechcem vztahovat celu situaciu len na jeden pripad ale mna nepr.sokovalo,ked som pred tyzdnom stretla znamu a ta mi povedala,ze uz si hlada novu pracu,lebo robi v nemenovanom meste sefku UPSVAR a ked nevstupi do smer-u tak pride o pracu. 😠 😕 bolo jej to dost jasne povedane.
v niektorych oblastiach je naozaj velmi viditelne akym sposobom komunikuju s volicmi a co skutocne robia.
a ked niekto povie , ze to co sa dialo posledne roky u nas nemalo obdobu ani za Meciara,tak mu jedoznacne davam za pravdu.
Slovak je zvyknuty robit ako taky mul repta ale nic neurobi a je vdacny aj za kazdy pohodeny kostial ktorym mu zalepia oci.
fúha, to sú obvinenia 😅 už to len treba dokázať a nech si idú posedieť do chládku...a nech si vezmú Dzurindu so sebou 😝
veronika to netreba dokazovat to vidis na vlastne oci ak sa pohybujes v urcitych kruhoch.a nedokaze s tym nikto nic urobit.
áno a je to smutné a bude to tu zas...
z tohto zoskúpenia verím asi len Radičovej, ale stále čakám odkiaľ vylezie ten trpaslík fúzatý
filipal mne sa neda nic len suhlasit.
mame absolutne rovnaky pohlad na veci.
ved je to tu stale suhlas len zalezi na tom do akej miery prerastie drzost kompetentnych.co bolo doteraz uz bolo naozaj neunosne.
a pre niektore vrstvy likvidacne.niekomu treba zobrat to co chcem dat inde.
dzurinda bude min. zahr.veci
Nemyslím,že Radičova je niečo lepšie než bol Fico.Teraz každý neuspech bude pripisovať na učet predchádzajúcej vlade Fica.Dzurindovci už vládli a ako????Niekto čaká lepšie soc.zázemie a výhody.Možno prídu vyžšie detské prídavky, ......aj iné ale na úkor čoho?Toho, že sa republika bude zadlžovať.Ako dopadlo Grécko so svojími 2000eurovými dôchodkami??A kam sa ruti Španielsko?Tieto najbohatšie krajiny žili na úkor toho,že sa nabaľoval štátny dlh.A teraz ich musiaa chudobné štáty ako aj my zachranovať.Niekedy je menej viac.My zadlžime štát a naše deti budú niesť dôsledky.Treba pozrieť problém z oboch strán,nie len na to čo je dobre pre mna ako jednotlivca,ale aj na to,čo je dobré pre spoločnosť ako celok s prihliadnutím na budúcnosť.Nestačí mať plné bruško len dnes 🙂 Snád je naše rozhodnutie správne 🙂
SAS:
Ponechať rozhodovanie o platoch riaditeľov výhradne na zriaďovateľovi školy a o platoch zamestnancov na vedení školy
Takže ak sa moja mama ako riaditeľka MŠ rozhodne, že jej učiteľka zarobí len 10.000 hrubé, tak bude mať 10.000 hrubé.... pekne
.
Zrušiť podmienku pedagogického vzdelania pre pozície riaditeľov škôl a umožniť tak obsadenie týchto postov manažérsky zdatnými pracovníkmi.
Čiže riaditeľmi škôl budú ľudia, ktorí nemajú ani páááááru o školstve.... Nemám slov, som znechutená, také dristy som už dávno nečítala ako v programe SAS....
Umožniť zdravotným poisťovniam vyberať poistné, ktoré bude pokrývať úhrady nad rámec tohto zákonného nároku
???
Zaviesť poplatok za podanie sťažnosti, ktorý bude vrátený v prípade, že sťažovateľovi bolo dané za pravdu.
Čiže nikto sa nebude sťažovať na lekárov.....
Toto je politika pre ľudí? 😅
Ejha Slováci.... ešte budeme plakať..... presne tak, ako už plačú Česi....
SaS sa mi tiež moc nepáči.
@flamenga ale nie je to uplna blbost. riaditelka mojho syna nemala pedagogicke vzdelanie a mala s tym problemy, viac krat ju chceli kvoli tomu odvolat. je psychologicka ale hlavne velmi zdatna managerka! vedela pre skolu zohnat peniaze. to je dolezite pre skoly, ktore nemaju penazi nazvys.
a co sa tyka platov ucitelov, riaditel by mal najlepsie poznat kvalitu a pracu svojich ucitelov. ä je pravda, ze na Slovensku z toho moze byt rodinkarstvo), ale minimalan mzda ucitela by mala byt garantovana statom...
a nabehne ,,systém modrých očí,, 😝
a už keď spomínam tie oči, sulíkovi sa v nich pekne ,,doláriky,, zablískali, keď sa dozvedel výsledky 😀 čo to sa len mne zdalo? 🤐

no Veronika, deti naozaj za nic nemozu, iba ich rodicia! lenze oni su strasne zdegenerovani....alkohol, drogy, nevzdelanost a vselico. preto treba zacat u deti... inac sa to neda zastavit, lebo naozaj budeme mat v buducnosti velke problemy... ☹