icon

Voľby 2010

diddi
9. jún 2010

...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉

juliagregor
14. jún 2010

dnes v správach bolo, že v Čechách sa bude platiť za VS

juliagregor
14. jún 2010

http://www.ct24.cz/domaci/92967-klaus-zavedeni-...
bude to aj u nás...ale tá čiastka je ozaj vysoká 😲 😠

erikasadek
14. jún 2010

@mamutka nechcem byt naozaj hnusna, ale to ze niekto prisiel s napadom neznamena ze j eto teraz jeho vina..
nie je jeho vina, ze zakon je blbo urobeny nespracovany aj napriek pripomienkam mnohych zainterosovanych.. 🙄
to je akoby niekto vymyslel furik a teraz vsetci s abudeme stazovat ze ho treba tlacit... 😀
tak vsetci budeme nadavat... 😀
trochu rozumu ... vazne
ja opakujem neobhajujem slotu... ak ste to tak pochopili tak mi je luto.... 😀
hovorim len ze ludi kao je on vzdy boli a budu a su potrebni.. aj ked robia bordel... ale hovoria pravdu , na ktoru s amalokto odvazi povedat na hlas;. 😉 nic viac , to neznamena z esom jeho fanynka;. 😀
treba citat ... 😉
koncim , nema to zmysel pre mna, aj tak pre niekoho len preto ze som von tak ma to nema zaujimat. 😉

filipal
14. jún 2010

u nas je to podla mna nepriechodne.....
ale vratia sa k nam slovenski studenti z Ciech....

juliagregor
14. jún 2010

ani nie...vonku študujú väčšinou deti rodičov, ktorým nerobí problém výška sumy školného ...

warholette
14. jún 2010

ja som urcite za platenie skolneho na VS. potom tam nebude taky holubnik ako teraz, ked je to v podstate zadarmo. ucitelia si budu musiet plnit svoje povinnosti a studenti si dva razy rozmyslia, ci sa budu flakat alebo ucit, ked to bude stat nemale peniaze. skoro ziadna slovenska VS nema dobru povest, ci uz na verejnosti alebo medzi slovenskymi studentami. ked budu studenti platit, viac im nebude jedno, ze prednaska zasa odpadla, alebo ze docent trepe blbosti z vlastnej knihy...

mamutka
14. jún 2010

erika, slota je chudak co opity sti z balkona a kludne si kupi lietadlo z ......ehm.... poslaneckeho platu, takych tu netreba....
ked uz, tak nijaka slovenska vlada nemoze za zakon o obcianstve.....to mad.premier a jeho uzasny napad, na ktory sa ani inak nedalo zareagovat....

erikasadek
14. jún 2010

@mamutka kriste co ta stve , ze je tu niekto kto v nom nevidi len chudaka, ale aj cloveka, ktory popri tom vsetkom ma aj pravdu..
len 99% jeho volovin je strasnych ale j etu to 1% to dobre..
moze byt chudak a neviem co este,
j eto moj nazor nezmeni ho nic.

mamutka
15. jún 2010

pravda je, ze treba rokovat, o vsetkom, aj s madarmi....ludia ako on v historii vyvolali nejednu vojnu....to ma stve......
nijakemu narodu by sa nepacilo keby dajaky ozran zastavajuci vysoku funkciu a reprezentujuci narod vyblakoval, ze na nich treba s tankami......takto sa pokoj do buducnosti nebuduje, takyto ludia s takymto jednanim vzdy zabezpecili len nepokoje a vojny. tak hlavne to ma stve, predovsetkym odkedy mam dieta......nezijes tu, my sme malinkaty narod, my nemozeme svojim susedom nadavat a provokovat.....ani sklapat usi a nechat sa odrbavat ale o vsetkom treba slusne jednat......tak uz chapes co ma stve? keby aj pravdu mal, tak ozraty vyblakuje voloviny a vsetko pokazi, ozran v politike, ani nikde onde nema co robit...mysli si co chces, ozranov by som kludne dala aj strielat, tych co opiti sadnu za volant hlavne, lebo kazdy rok zabiju niekolko nevinnych ludi, je mi jedno aki su ked su triezvi, cakat kym mi niekoho zabiju ma nebavi...

erikasadek
15. jún 2010

@mamutka posledny krat tych 99% jeho volovin neschvalujem ale je tu to 1% pravdy chapes.. 😉 a to mu ja neberiem....
historia si ho bude pamatat nie ako ozrana, ale ako poburovaca. .. 😉
nikto nie je dokonaly a nepmoze sa vsetko kazdemu pacit...;.
ja ked si citam neake clanky co zase urobil povedal, tak nevidim okolo tu omacku ale v jadre ved ma pravdu.. len to debilne prezentuje;; 😉
chapeme sa uz??? dufam ..
koncim...... na dnes;; 🙂

mamutka
15. jún 2010

bohuzial my sa tu skor utapame v tej omacke 😅 ...si zober, za vlady pred nim museli cigani makat na aktivacnych pracach aby dostali prispevky, za jeho vlady zas sa do nich len pchali peniaze ako za komancov a teraz, po 4 rokoch co nic neurobil tak si z nich urobi predvolebny program, ze on poriesi romsku otazku......ano, riesit treba, ale on riesenia zavrhol a teraz lovi hlasy klamstvom.....to je cely on...vytiahne to na co su ludia citlivi a povedia si ze ma pravdu a spolieha sa ze zabudli ze pridal ruku k tomu aby sa to neriesilo a urobil by to zas, hlavne ze hlasy chytil....
no kaslat na nho, myslim ze sa chapeme

erikasadek
15. jún 2010

😉@mamutka janse chapeme.... ja ho do vlady nechcem , len ako taku trubu .. 😉 chapeme.

proble je ze od revolucie sa problem cigani pohazduje ako horuci zemiak. 😠 neviem dokedy .. al eniekto sa raz poriadne popali.!!!

silvia123
15. jún 2010

To zase budeme počúvať štyri roky, že všetko sa musí zdražovať a všetko sa musí platiť, pretože minulá vláda zanechala dlhy a bla-bla-bla, proste celé štyri roky sa budú vyhovárať na Ficovu vládu.... akosi mám toho plné zuby...vždy sa vyhovárajú jeden na druhého... A tá strana SaS mi príde ako kedysi ANO -účelová strana vytvorená pre tieto volby a nechápem len jedno ako môže strana, ktorá presadzuje homosexualitu a marihuanu chce legálne byť v jednej koalícii s KDH 😀 😀 -to je iná haluz

vevusiatko
15. jún 2010

@silvia123 😀 😀 😀 na slovensku je vsetko mozne inak ta strana je ucelovo vytvorena je to vlastne taka pobocka SDKU 😀

srdcko81
15. jún 2010

@silvia123-uplný suhlas-SaS=ANO-presne tak to vnímam aj ja 😉 No a to KDH a SaS-tak to je naozaj ina haluz-uz sa tesím ako sa budu vadit 😀 😝 To bude asi jedinne co budem sledovat-pretoze ne Radicku sa nemozem ani pozriet-boze tak to je tak nesymnpatická zena ze az horor-neda sa na ni pozerat-nechcem tým povedat ze ja som najkrajsia na svete 😀ale aspon sa na mna nemusi kazdý pozerat 😀 😀 😀 ja za to nemozem-od prevj chvile co sa zacala pliest do politiky-tak som mala dost 😝 😝 😝 😝

zuzanakarolinka
15. jún 2010

podľa mňa je viac menej jedno kto tam sedí, lebo také hrable, ktoré hrabú odseba som ešte nevidela, každé len k sebe....
a každá vláda sa "musí" vyhovárať na tú predchádzajúcu, veď akoby to bolo, keby tá predchádzajúca, žiade dlhy ani voloviny po sebe nezanechala?
a zase to bude o zmene zákonov a stále kolom dookola o tom istom, len v inej farbe...
možno z vonku to bude trošku iný pohľad na republiku, lebo taký nemenovaný pán zo Žiliny natrepal toho až až a samozrejme to je vidieť aj za hranice
a teraz to bude, o dohadovaní sa vo programovom vyhlásení, či ako sa tomu hovorí, ale jedna vec je, na čom sa dohodnú teraz a čo potom budú plniť, takže ja si myslím, že sľubov tu bolo až až, skutkov pomenej a otázka je, čo z toho bude vhodné pre obyčajného občana, lebo ako oni tvrdia, robia to pre občanov tejto republiky, len škodaže, im to viac ubližuje ako pomáha.... 😒
tak teraz čakajme na tie ich zázračné skutky 😝

ada32
15. jún 2010

hm oni tie obdobia sa tak striedaju.najprv treba skrtit rozpocty aby sme sa niekam posunuli a ked uz toho maju ludia plne zuby,tak volia niekoho kto to priehrstim vsetko rozhajdaka a ked sa ludia spamataju a uvedomia si ze takto to dalej nejde,lebo ved maju deti,vnukov,tak zase zvolia niekoho kto setri a tak stale dokola.

ved bodaj by nie ked dovolia zalozit fond nebudem hovorit aky a pustia k nemu par ludi ktori si z neho prerozdelia vsetky prostriedky na svoje vlastne projekty.a ked sa ostatni zufalci stazuju u ministra,tak ten povie ze to je predsa vsetko v poriadku.takto to chodi.arogantne,drzo,v nebyvalych rozmeroch.

silvia citala si si volebny program sas?nechcem utocit len ma to zaujima.lebo ta posledna veta uz bola na tychto stranach pouzita asi 30x mohli by sme sa porozpravat aj o inych bodoch nemali len dva.
teraz asi vyzeram ako zaryty sas fanda 😅 ale ked ja by som chcela take normalne vecne argumenty,konkretnosti nie dookola len marisa a homosexuali.

ada32
15. jún 2010

ja som napriklad reagovala par stran dozadu na nejaku kocku- veroniku tusim 😕 ked povytahovala konkretne body z programu a vysvetlila som svoj pohlad na vec.ani neargumentovala ani neoponovala....nic. zmizla.
ja sa nechcem hadat len si tiez mozno vyjasnit niektore veci a rozsirit obzor.

a stale sa tu melu dokola nejake krcmove reci ,to ma nebavi.

zuzanakarolinka
15. jún 2010

niekto tu začal aj to tom školstve, či platiť VŠ alebo nie, ono je to na vážkach, štúdium má byť bezplatné, ale pokiaľ ide napr. o 2 alebo 3 VŠ, je to otázka
a zase keď sa bude platiť, akí ľudia tam budú chodiť, iba tí, ktorí na to majú, alebo si budú na to iní požičiavať?

len aby to nedopadlo tak, že "blbci" budú mať VŠ, medicínu, energetiku, dopravu, výživu zvierať, technológie či už potravinárske, strojnícke, stavebné alebo hoc aký iný odbor, a my potom prídeme k nim po radu a povedia nám, človeče poraď si sám

to by teda bolo už silné kafé

zuzanakarolinka
15. jún 2010

@ada32 volľby skončili, aké programy mali také mali, teraz musíme čakať na čom sa zhodnú, s čím chcú ísť do vlády a potom môžeme rozoberať toto, lebo čo sľúbili, keď ich zvolíme, myslím, že už nie je tak dôležité, aj tak musia urobiť nejaké ústupky, keď chcú vytvoriť vládu

vevusiatko
15. jún 2010

@zuzanakarolinka nechcem byt hnusna ale nie je to uz aj teraz tak...my me mali detsku lekarku co povedala ze kiahne co ma mala ze to su stipance od komrov a to mi povedala v zime 😀 nevedela mi dieta zaockovat no fakt nevedela nic.... akurat sa tak namalovat 😀

vevusiatko
15. jún 2010

a takych pripadov je neurekom 🙂

zuzanakarolinka
15. jún 2010

@vevusiatko nie si hnusná, len máš takúto "peknú" skúsenosť, ja chvala bohu takú skúsenosť nemám, ale vidíš na sebe, čo sa vám stalo a má byť takýto lekár každý, tak to si potom môžeme zrovna hodiť

juliagregor
15. jún 2010

s tými lekármi, ale tam sú aj tak väčšinou len protekčné deti....
mne spoplatnenie nevadí, pokiaľ sa nebude týkať len napr. externistov ale všetkých, keby to bola relatívne nízska cena ...tak to zvládnu aj menej majetné rodiny a decká sa nebudú len flákať....
stačí ked sa pozriete len pred strednú školu, každé druhé decko fajčí...a za čo?

vevusiatko
15. jún 2010

podla mna je ich velmi vela a najma v mensich mestach mam chlapa skoro z vychodu a vidim co dokazu lekari tam povedat....
takisto viem , ze ako sa prijma na vysoke skoly najprv cca 45 ˇ% ide tych co maju peniaze dalsich 45 ide tych co maju znamosti a potom tie zvysne % sa dostanu studenti ktori na to naozaj maju ☹ smutne ale je to fakt.Ja som to videla na vlasnte oci ked sa pred par rokmi hlaili moji spoluziaci na vysoku ☹

vevusiatko
15. jún 2010

@juliagregor spoplatnit studium chcu ale uroven nezvysia.... 😀

ada32
15. jún 2010

zuzanakarolinka volby sice boli uz v sobotu ale teraz pocas toho cakania by sme sa mohli pobavit aj o tych programoch nie?ja reagujem na silviu ktora opat neviemkolky raz spomenula homosexualitu a marihuanu ,ved
cela ta strana sa netoci len okolo tychto dvoch bodov.maju tam toho more okolo sudov,mensin,oskolstva atd.
samozrejme ze je dolezite-aspon pre mna- kto co zhruba nasluboval ved podla toho sa budem rozhodovat v dalsich volbach.

co sa tyka VS, vacsina nasich nie su uznavane nikde,lebo nemaju uroven ani hodnotu.prave teraz je situacia ze studuje kazdy magor len aby mal tiotul aj ked len z hornej hrozenkovej.tie skoly su prepchate takymito trotlami a aj to tak vyzera.

a nie je pravda ze v zahranici studuju len deti prachacov ako som tu niekde citala.
pohybujem sa prave v komunite ludi ktori v zahranici studuju alebo studovali a NIE su to decka prachatych rodicov.
treba si uvedomit jednu vec.ked ma blbec bohatych rodicov,ti mu to sice mozno vedia zaplatit ale k tomu aby studoval v zahranici musi perfektne ovladat prislusny jazyk .uz to je prve sito na ktorom bohaty blb vo svete pohori ked nie je inteligentny ale len blb.za druhe skoly ktore su schopni bohati rodicia platit mavaju dost vysoke naroky takze
ked tam pride nejaky hochstapler zo slovenska zazobani rodicia mu velmi nepomozu ked je lenivy a sprosty ako tago kopnu ho rovno do zadku a vyrazia.
naozaj viem o com hovorim.
tam sa nerobia prijmacky ako u nas/ + uplatky,prepasovane testy a protekcia/ .tam sa zapise kazdy kto studovat chce,naberu velke mnozstvo ludi a oni sa postupne vyselektuju sami.ta narocnost je uplne ina ako u nas .a s tym by bolo treba u nas nieco robit.

ada32
15. jún 2010

teraz s vami uplne suhlasim ale uz musim bezat.

zuzanakarolinka
15. jún 2010

jáj veď to julia, ale to sa asi zakázať nedá, čo im nedajú rodinné, veď to by ich hádam asi ani potom nikomu nedali? 😀

zuzanakarolinka
15. jún 2010

@ada32 s tými školami to máš pravdu, ale musím utekať malá je hore