icon

Voľby 2010

diddi
9. jún 2010

...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉

nera
12. jún 2010

no sama som zvedavá ako to dopadne...niet ani koho voliť...a spoliehať sa, že niečo nové bude hneď dobré....tomu ja neverím...
Je to skutočne smutné, ale ani jedna strana a ani hnutie mi nesedelo(napokon som vybrala snáď najmenšie zlo)....to chcem vážne tak veľa - veď chcem len, aby vládla spravodlivosť ☹

angyalok
12. jún 2010

spevacka a ja som volila Most-Híd dufajme,že sa do parlamentu dostane,lebo Fica a jeho bandy už naozaj mám plné zuby. 🙂

teodorka
12. jún 2010

aj ja uz mam po volbach a volila som Kotlebu ...

diddi
autor
12. jún 2010

@teodorka tak to sa nemas cim chvalit!

teodorka
12. jún 2010

diddi pridi zit ku nam a pochopis a to nebyvam este na vychode

nig77
12. jún 2010

nekomentuj co nemas komentovat, kazdeho vec koho voli 😎, teda Teodorkina
a vobec nechapem diddi preco zakladas takuto temu, nikto sa ti nie je povinny spovedat, volis Sdku, voľ si...

spevacka
12. jún 2010

jasne, je to každého vec, ale mali by sme si uvedomiť, že ak volíme stranu, ktorá má mizivé šance na vstup do parlamentu, náš hlas prepadne...otázka Cigáňov je naozaj tvrdý orech pre každého

flamenga
12. jún 2010

diddi aj ja môžem napísať, že ak volíš SDKÚ, tak sa nemáš čím chváliť 😝 Myslím, že tvoj komentár nebol na mieste 😉 každého osobná vec...

lindda
12. jún 2010

ja volit nejdem chodila som 10r a vzdy to bolo na prd ja uz volit nepojdem a je mi jedno kam ide moj hlas
je to jedna banda ,,, nechcem napisat coho 😖

lucinka4
12. jún 2010

ja som volit bola a chodim kazde volby...beriem to ako svoju povinnost aj preto,ze mam politologiu vystudovanu...socialna demokracia je dobra vec ak sa robi tak ako sa ma..a to,co predvadza nas sucasny premier spolu s hzds a sns ma od socialnej demokracie daleko..volila som zmenu a nehanbim sa za to
zaroven nikdy nepochopim ako moze niekto zboznovat politika..politika je spinava a je hlavne o kompromisoch a politickej voli
bude este velmi dlho trvat pokym bude u nas politicka kultura ako vo vyspelych demokraciach a pokial my obcania budeme tolerovat skandaly a ich nepotrestanie tak sa to nezmeni nikdy...vsetko je o svedomi

filipal
12. jún 2010

baby, budme rady, ze mame pravo volit. viete, ze este pred sto rokmi to bolo umoznene zenam len v jedinej krajine? na Novom Zelande. a este aj dnes v niektorych krajinach zeny volit nemozu... 😢 😢
aj to, ze mame par stran na vyber. ja som volila aj raz za komunizmu a veru vyberat som si nemohla musela som ist volit povinne...len tu jedinu stranu.... ☹
dnes mame sklon vsetko kritizovat, ved to je aj ciastocne dobre, ale vazte si, ze mozeme povedat aj napisat svoj nazor, bez toho, ze by nam hrozilo vezenie, alebo ine perzekucie....
a nakoniec budeme mat vo vlade to, co si zasluzime....

diddi
autor
12. jún 2010

@nig77 trochu logiky 😉 spevacka to napisala presne
@flamenga nechvalim sa,co som volila!!!....je mi fuk co volite,ale volit strany,ktore sa nedostanu do parlamentu 😨

diddi
autor
12. jún 2010

@nig77 a nezalozila som temu,aby som robila agitku-citaj pozorne!!! Zalozila som temu preto,aby sa ludia uvedomili a isli volit!!!....

adrolka
12. jún 2010

lucinka..bravo, vystihla si to 😉
zahliadla som tu jeden postreh, ktorý mi nedá a musím sa opýtať:@mimkao..žijeme v rovnakom kúte SK..mohla by si mi povedať, kde v ktorej oblasti máš ten pocit, prípadne si mala nejakú negatívnu skúsenosť, alebo je to len tvoj paušálny pocit?! lebo ja tu (KN) žijem od narodenia, ale ,že by to tu bolo až také "hrozné" by som netvrdila..

ešte snáď ak môžem jednu myšlienku...to, že kto koho volí je každého osobná vec a vec jeho svedomia... ale, to že niekto ignoruje voľby..je ..a teraz generalizujem a nikoho konkrétneho nemyslím..číra zadubenosť.

lucia375
12. jún 2010

Ten kto nejde volit nema pravo ani nadavat na politikov. Ja som volit bola, je to to najmenej co môzem spravit aby som sa mala snad lepsie.

adrolka
12. jún 2010

@filipal..výborný postreh..moja reč 😉 ....a máš 100% pravdu..to, čo si zaslúžime...

adrolka
12. jún 2010

lucia, pravda, len je to také klišé.....lebo taký, ti hneď na to odvrkne, že veď on/ona ani nenadáva...no jjjasné!!

lucia375
12. jún 2010

Adrolka takých poznam co "vobec nenadávaju" ale dnes celý den sedia doma. A najradsej mam vetu: mne sa nechcelo.

erikasadek
12. jún 2010

@teodorka mas moje sympatie skoda ze nemozem volit od tial presvihla som to
Co sa tuka ciganskej politiky uz by bolo na case zmenit ich privilegia a konecne chranit poctivyvh ludi pracujucich a nie darmozracov co ziju s vasich dani........

mimkao
12. jún 2010

Adrolka, žijem v Marcelovej. 😉 Len jedna otázka... Ty vieš po maďarsky?

nig77
12. jún 2010

Diddi trochu logiky 😉 teodorka volit isla, dokonca tu povedala koho a tvoja reakcia??? sorry...

lucinka4
12. jún 2010

teraz troska odbocim ale mne sa paci ako to funguje v mexiku.,..tam je 100% zamestnanost v style,ze stat vytvara pracovne pozicie ako upratovac ulic,urychlovac premavky,strazca poriadku ( tito nemaju takmer ziadne pravomoci ale robia si robotu), proste pre stat veci uzitocne..a kto nerobi nedostava od statu nic ale je to jeho volba pretoze tu moznost ma..mylsim si,ze vzdy lepsie aby ludia robili nieco uzitocne ako sedeli doma a dostavali peniaze za nic
adrolka - dik za pochvalu 😀

lucinka4
12. jún 2010

nikoho sa nezastavam ani nemienim sudit ale volit cloveka,ktoreho aktivity hranicia s fasizmom a trestnou cinnostou...s tym by som sa veru nechvalila 🤐

nig77
12. jún 2010

Mimkao s tebou tiez suhlas, urcite mas svoje skusenosti. Mne zas staci ked idem ku kamaratke do Dunajskej Stredy, ideme na ihrisko, ani sa nedohovorim. Kamaratkin muz sa ani po 15 rokoch nie je ochotny, naucit po slovensky, niet co dodat.
Ked si seba predstavim len tu kusok napr. v Rakusku, ze by som nebola ochotna naucit sa rec v krajine, v ktorej chcem zit...

adrolka
12. jún 2010

@mimkao - 😀 😀 😀 vieš, že som vedela, že sa ma presne toto opýtaš?!!!! takto... v podstate od narodenia som bilingválna 😀 ..ináč mám slovenskú národnosť 😉

lucinka...hmm, zaujímavá info o mexiku....ak im to vážne funguje, nech dajú recept aj sem!!

teodorka
12. jún 2010

lucinka4 nemyslim si ze hranicia s fasizmom a uz vobec nie s trestnou cinnostou ... ... pozri si zopar videi na you tube ktore novinari nikdy nezverejnili a never vsetkemu co pise bulvar...s trestnou cinnostou nemaju problem vsetci ostatni politici len sa schovavaju za pozlatku ... do bodky tam idu kvoli prachom nie kvoli nam ...nikto nepocuva co chceme my ...chcela som ist volit SaS ale po osobnom rozhovore s dvoma kandidatmi od nich som nazor zmenila a rozhodla som sa takto ...
to ze som vyjadrila svoj nazor neberiem ako chvalenie ...tiez by ma zaujimalo co volili ostatni ...nie kvoli tomu aby som im hovorila ze urobili zle ale dobre ...ja tu nie som na posudzovanie inych ale kvoli tomu by som to chcela vediet ze preco sa niekto rozhodol tak alebo tak ...ved mozno o 4 roky budem volit toho ktoreho som teraz nevolila

juliagregor
12. jún 2010

ahojte, voliť som bola a doteraz som neignorovala žiadbńe voľby a ani referendá ...

nebudem písať koho som volila ale Fica nie, je to arogantný -"ujo", kt. učil sám "Veľký Vlado" ....a Slota, ten nemá v politike čo hľadať...je to ožran bez kultúry ...

a Kotleba, verím ľuďom, kt. bývajú v určitých častia, že toho majú plné zuby, ale on to nevyrieši...má len veľa rečí, ale žiadne odpovede ako by to riešil...vykrikovať vie každý a osobne si myslím, že je fašista...

adrolka
12. jún 2010

julia 🙂 ..čítaš mi myšlienky? ...k tej poslednej myšlienke by som ešte pridala, že extrémista a to je nebezpečné..či na jednej strane Dunaja, alebo druhej....
a za Slotu sa hanbím ...ale presne ako uviedla filipal...čo si zaslúžime.... 🙄

inkinka
12. jún 2010

tak isto ako mame pravo volit, mame pravo aj nevolit...je to kazdeho osobna vec, ci ho vyuzije
ja nechodievam volit, ale dnes som isla, aby som dala jednemu kandidatovi preferencny hlas, dlhodobo sa venuje problematike, kde by sa zmenami v legislative dali posunut veci k lepsiemu a ta zmena je realne uskutocnitelna

lucinka4
12. jún 2010

teodorka - bulvar necitam a nikdy som ani necitala..povazujem to za mrhanie casu a videla som par zaberov z kotlebovych prejavov a som presvedcena,ze ten clovek je na slobode len kvoli tomu,ze nasa policia nema ujasnene pojmy z oblasti extremizmu v zakone a mozno aj z tohto pramenia rozne proceduralne pochybenia
chapem,ze ludia zijuci v blizkosti romskej mensiny maju strasne problemy a tiez sa mi nepaci ako tu funguje romska otazka ale pokial nechceme vyzerat v ociach medzinarodneho spolocenstva ako narod extremistov,fasistov a rasistov tak kotleba musi zostat mimo
to ale nic nemeni na tom,ze doteraz ziadna vlada nerobila dokopy nic aby riesila tento problem...sama sa niekedy pristihnem pri automatickom odcudzovani romov a nepaci sa mi to,mala som tu cest stretnut velkych pracantov z tejto mensiny