Voliči Smeru: Ste spokojní s aktuálnou vládou?
Ti, čo ste volili Smer, ste spokojní?
S tým, čo teraz táto vlada stvára? Obmedzenie rodičovských dôchodkov, zničenie fungujúceho systému s 2% daní, atď.
To je už zbytočné sa takto pýtať. Nemyslím si, že pri PS by to bolo inak. Však si len stačí spomenúť na výrok, že ľudia majú nadštandardné dôchodky.
@luuubik taky riaditeľ tanapu co tam bol 16 rokov je úplná očista. Alebo na ministerku hospodárstva dat sakovu a na riaditeľa inšpekcie jej milenca. Ano je to cítiť ako im to ide.
@annm81 hlavne ak vyhadzujú riaditeľov, ktorí sú na svojich pozíciách 16-30 rokov a dosadzuju na ich miesta polovnikov... Napr. TANAP.
@777januska777 a aj jej exmanzel už má teplé miestečko...
ak obmedzia tehotenské dávky a podobné nezmysly, tak áno spokojná budem. Ono stačí pozrieť na minuloročný rozpočet a každý človek pri vedomí vie, že inak sa to nedá ako škrkať. Matovičové nezmyselné testovanie, z ktorého išlo do vačku firmám jeho blízkym alebo očkovacia lotéria, kde sa len tak prehadzovali statisíce eur, to bolo v poriadku, že.
Som v štátnej správe a zatiaľ najviac čistiek na vedúcich pozíciach robila Ódorová vláda, len sa to akosi nikde nepísalo.
@bloger jasne, ze ps by niektoré príspevky vzalo, ale oni sa tu nevyhlasovali pred volbami ako žiadne dôchodky brat nebudú, ako im ide o ľudí a na dôchodky mame, to len ten hnusny odor a ps vám ich chcú vziať. A naraz je smer ho vláde už na dôchodky nie je, ale však pohoda. To nevadí, keď pred volbami sa ludia bili o dôchodky a po volbach sa už nebijú? Stačí ze to povedal Fico a už je pohoda?
@sasa1310 ale také jednodňové nezmyselné saskovanie na hranici je v poriadku?
@777januska777 a ty poznáš osobne aj do hĺbky profesne riaditeľa tanapu, vieš presne, čo za tie dlhé roky robil a čo urobil správne, prípadne, čo zle? Aby si vedela objektívne posúdiť, že to bol mega super odborník na svojom mieste a zaslúžil si byť tam zabetovany ďalšie roky? To asi ťažko, ale nevadí, poďme kopať, pre samotné kopanie. Btw. keď tam bol už 16 rokov, prevažnú väčšinu z toho tam bol práve za vlády Fica, tak asi v jeho prípade o politické dôvody nepôjde, či?
@luuubik tak oni sami s nim boli spokojní roky, ale naraz ho treba vymeniť? Ved ten riaditeľ sa tam dostal ešte za vlády smeru a riaditeľoval dlhší čas. Nie nie smer vyhadzuje ludi, ktorí im počas vyšetrovania uškodili alebo mohli uškodiť, keďže vedeli o ich pruseroch. A to takého človeka sa rada zbabis no nie?
voliči Smerohlasu si nielen nikdy nepriznajú, že volili zle (ani na to nemajú poväčšine mentálnu a morálnu výbavu), oni dokonca svojho vodcu obdivujú - v Bruseli nasľuboval všestrannú podporu pre Ukrajinu a keď prišiel domov, tak to hneď zatrhol, ale s nimi vydrbal, náš čisto slovenský hrdina!!! Že sa zachoval ako pokrytecká, klamárska sviňa a choval sa a bude sa tak chovať vždy, hlavne voči nim (a bohužiaľ aj voči nám, čo sme ho nielen že nevolili, ale by sme sa ho ani nedotkli 5m tyčou), to im akosi nedochádza
@777januska777 Bolo to vysvetlené, že teraz to možné nie je. Ale na budúci rok pred Vianocami dostanú 606 eur. Teraz sa to vypláca ako je to nastavené. Sociálna poisťovňa nemá na to peniaze.
@bloger inak odkedy im ho sľubujú? Od roku 2010? Ale veď taky Fico vedel ako ej na tom sociálna poisťovňa, však bol vo vláde, tak co klamal a zavádzal? To vážne mu veríte, každé slovo, aj keď objektívne to vyjde po čase ako klamstvo?
Koľko podobných tém ešte založíš? Už je to trápne, čo nemáš čo robiť celé dni? 🤦♀️
@777januska777 Nikto nie je dokonalý. Majú tiež za sebou svoju minulosť a kauzy. Ja t nepopieram a nevolil som ich.
@777januska777 a to, že boli s niekým spokojní roky znamená čo, že ho nemôžu už nikdy odvolať,musí tam dostať do dôchodku, prípadne, kým neumrie za pracovným stolom? Ale jasneee, určite za tým musí byť niečo ešte aj iné, nie len to, že minister nepovažuje jeho pracovné výkony a rozhodnutia v oblasti ochrany prírody za vyhovujúce.... A že kto konspiruje...
A zas a znova sa tu ukazuje kto je netolerantný, kto uráža koho, kto nazýva voličov Smeru ako ľudí s nízkym IQ. Že sa nehanbíte 🤮
@bloger no oni sú práveže dokonalí, niečo povedať a za deň to hneď opacne otočiť a vykecat sa z toho, tak ze ludia mu veria, ved to je podľa mňa neskutočný dar. Fakt vedia pracovať so Slovákmi, vedia ovládať masu, podobne pracoval Hitler, mňa samu to vždy na dejepise šokovalo a nechápala som ako dokázal toľko ľudí oklamať, tak už to vidím, ved to je ako nejaká obrovská sekta.
@valeria_h ale prosím ta, každý každého uráža, tak zas sa tu nehrajme na niečo. Vy urazate nás, my urazame vás.
Ja si myslím,že výsledky máme už vopred. Boli pri moci 12 rokov a tam sa ukázalo čo vedia a čo dokážu. Či čaká niekto teraz niečo iné? 🤣
@bloger tak mali tie peniaze lepšie hľadať, keď to sľubovali. Tak ako to Pele s úškrnom odkazoval novej vláde pri zapnutom mikrofóne, že? Iba žeby pred minulými aj týmito voľbami veľmi dobre vedeli, že na to nie je. Ale však kto ti môže dať viac než ti ja môžem sľúbiť. A Slovákom toto očividne stačí.
@luuubik jasne, ze je za tým niečo iné. Nikomu sa nezdá zvláštne, ze všetci vedeli, že sa za vlád pred Ficom kradlo a nikto nie je zavrety a ani obvinený? Jediný rozumny dovod prečo to tak bolo je v tom, ze ich Fico zavrieť nechcel a ak ich zavrieť nechcel, tak iba kvôli tomu, lebo kradol s nimi. Všetci tu hľadajú konspiracie a hľadajú nepriateľa sveta a keď ich ten nepriateľ ovláda a klame, tak to absolútne nevidia.
@luuubik a ty uznávaš ten spôsob výmeny postov,? naozaj tolerujeme, že ťa po x rokoch bez vzájomnej komunikácie vyhodia, bez kúska úcty ,akokeby nič za tie roky nespravial ( no 16 r. ak má pamäť neklame je aj ficova vláda) , uvedomujete si, že toto pri takých pozícia prináša len chaos a nestabilitu, môj muž za jedno volebné obdobie zažil 5x výmenu riaditeľa(štátna organizácia), aký to chaos spôsobilu ani nebudem hovoriť a najlepšie ak tam príde taký, čo nepozná túto prácu od najmenšieho radového zamestananca, tie čistky a ten spôsob tak to nefunguje v demokratickom štáte ( a je dno či je to ficova alebo matovičova vláda)
@777januska777 ze prečo vraj nikto nie je zavretý a obvinený sa spýtaj tých, čo vládli posledneho 3 a pol roka - času dosť pozatvárať kohokolvek nie? Ale aj tak si myslím, že ich je obvinených a už aj odsúdených celkom dosť, nie že nikto.

Panebože, vládnu koľko - pár dní? Majú pred sebou ešte 4 ROKY len bez pár dní a ty sa teraz pýtaš, či sme spokojní? Nechces sa aspoň o pár rokov opýtať? Ale teda už - ja za seba poviem - som zatiaľ (za tých pár dní) priam veľmi spokojná. Ešte len čistia priestor od "našich ľudí" predchádzajúcej vlády, je to rozumné, potrebné a priam nutné. Robila to každá jedna vláda, keď presne toto isté robil Matovič nazývali ste to "očista spoločnosti" 😂 😂😅 keď to isté robí Fico, zrazu sú to čistky? Ale no taaak, trošku objektivity. Ja byť ministrom, tiež potrebujem spolupracovať s ľuďmi, ktorým verim a zdieľam rovnaké hodnoty, nie s kadejakými hadmi, takže všetko o.k. Čo ešte iné chces hodnotiť? Keby rozdávali po pár dnoch plnými priehršťami prachy na dôchodky, zas by ste tu vyhlasovali ako zadlžuje Vaše deti, nehospodari rozumne, zbytočne rozhadzuje a podobne drísty. Ministerka kultúry a národné menu sú mi srdečne jedno - o tom, ako budem kultúrna, koľko kníh prečítam a koľkokrát do roka pôjdem do divadla rozhodujem ja sama. Myslím, že sa chce viac zamerať na obnovu pamiatok, čo je aj v tejto oblasti najviac potrebné - to obyčajní ľudia v rámci kultúry ovplyvniť nevedia (narozdiel napriklad od toho spomínaného osobneho kultúrneho vyžitia). Zaujímavé, že sa ťa trápi národné menu - posledné podstatne v tejto republike - nespomenies napr. zdravotníctvo - tam ministerka Dolinkova pripravuje konecne zjednotenie platieb na úkony pre všetky poisťovne, čo doteraz nebolo a majú to už VSETKY krajiny EU okrem nás. Celkovo si myslím, že je správnym človekom na svojom mieste, hoci vyčistiť ten Augiášov chlieb v zdravotníctve bude iste nadlho. Takéto témy založené anonymne, z ktorých len tak kričí - poďme opluvat, kopať do nich, kritizovat len pre samu kritiku, no take mám "najradšej"...A že kto šíri zlobu a negativitu 😉