icon

Voliči Smeru: Ste spokojní s aktuálnou vládou?

10. nov 2023

Ti, čo ste volili Smer, ste spokojní?
S tým, čo teraz táto vlada stvára? Obmedzenie rodičovských dôchodkov, zničenie fungujúceho systému s 2% daní, atď.

777januska777
11. nov 2023

@luuubik áno obvinení sú práveže sami nominanti smeru alebo kamaráti smeru. A už nebudú, keďže sa im idú upraviť tresty za korupciu, ale inak fajn. Konečne sa riešila mafia a zlodeji na Slovensku na najvyšších miestach, konečne sa riešilo to za co množstvo Slovákov orodovalo a plakalo po celé roky a ďakujem pekne zas to pôjde do zabudnutia. Sama si odpovedz kde bol nominant ci smerak v obci ci v meste preco vždy všetko bolo tak hrozne predražené? Akákoľvek stavba ci práca na obci? Ale ako sa vedenie vymenilo, tak väčšinou začala obec ci mesto zas prekvitat.

laurita285
11. nov 2023

Jasné že sú spokojní. Oni prachy nikdy nemali ani mať nebudú takže tam rozdiel nenastane a hlavne že "neprídu" zlí migranti a deti nebudú lgbtdi 😀

luuubik
11. nov 2023

@felycity toto je veľmi ťažká téma a podľa mňa, čo tak sledujem sa "čistky" dejú aj v iných krajinách po voľbách na istych politických úrovniach, nemôže napr. minister s krajne pravicovými názormi spolupracovať efektívne so štátnym tajomníkom extrémnym laviciarom a pod. Samozrejme by mali odborne zdatní ľudia zostať na svojich miestach vždy, na druhej strane si zas nemyslím, že v celej krajine je len ozaj jeden jediný človek, ktorý by mal na istu vyššiu pracovnú funkciu kvalifikačné predpoklady - že iba on a nikto iný. Každý je plnohodnotne nahraditelny. Iste nie je v poriadku za jedno volebné obdobie meniť niekoho 5 x, ale výmena raz za 16 rokov sa mi teda nezdá nejaká častá, práveže po toľkých mnoho rokoch to už chce svieži vietor... Teda za predpokladu, že je na to dôvod - a či na to dôvod je, to neviem, či je ktokoľvek z nás schopný posúdiť, či sme tu niekto ozaj až taký veľký odborník na životné prostredie (a to dokonca aj odborníci nemusia mať niekedy na tú istú problematiku rovnaký názor).

777januska777
11. nov 2023

@luuubik takže vymeníme skúseného odborníka na životné prostredie za neskuseneho neodbornika? To je svieži vietor ako lusk. Akože ja chápem, že v tom hľadáte logiku, lebo sa vám nezdá, zeby to bolo také do očí bijuce svinstvo a ze vy ste sa tak nechali oklamať. Chápem to je prvé štádium popieranie.

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 jeejda, tak to teda ešte stále nestihli pozatvárať sakumprask všetkych za 3,5 roka? A koľko by teda potrebovali, 5, 10, 20 rokov? A toto zovseobecnovanie... Hej, hej, len primátori a starostovia za Smer kradnú, ti za iné strany vôbec nieee, tam to vždy všetko funguje. Toto je taký blud, že až. Práveže Smer má aj v nižšej komunálnej politike kvalitných ľudí (možno ešte lepších, než v tej vysokej). Takýto príklad, že sa niekde v tých stovkách obci vyskytol predstaviteľ strany xy, urobil prúser a potom to jeho nástupca (trebárs aj zo Smeru) zachraňoval nájdeš koľko chces. Pre mňa je veľkým plusom, ak vôbec nejaká strana má regionálne štruktúry a veľkú členskú základňu, nie ako politické eseročky, ktorych existencia spočíva len v bezduchom pritakavani šialeným, psychopatickym nápadom jedného vodcu (podobnost s minulým víťazom volieb čisto náhodná).

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 podľa teba je nový riaditeľ tanapu "neskúsený neodbornik"? Fiiiha. Môžeš prosím vysvetliť či zdôvodniť podľa čoho tak sudis, čo konkrétne ti na ňom vadí, čo konkrétne robí zle a akú lepšiu kvalifikáciu by mal mať? Iste to nebude problém vysvetliť, keďže podľa všetkého si odborníčka - podľa toho, ako tu zfleku posudzujes, odsudzujes.

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 a ozaj, to už je známe meno nového riaditeľa Tanapu? Nie je tam teraz niekto len na dočasný zástup, kým nájdu riadneho riaditeľa? Tak tomuto sa povie objektivita pár excellence - ešte ani nezvolili riadneho riaditeľa, žiadne meno - ale ty už teraz dopredu vieš (nech to bude ktokoľvek), že bude "neskúsený neodbornik". Výherné čísla v lotte by si mi prosím v tej veštecké guli pozrieť nemohla?

777januska777
11. nov 2023

@luuubik to viete, keď to robíte podľa zákona, tak to trvá dlhšie. To nie ako suk co robil čistky a úplne mimo si išiel.
Kvalitných ľudí? Uf tak to neviem kde. Z mojich skúseností je to vždy katastrofa.
Prepáč, ale to co tam píšeš o jednotnej štruktúre je veta od Fica? Lebo si v jednej vete povedala niečo a automaticky to v tej vete aj poprela. Akože povedať, že jednotná štruktúra je fajn, lebo nie je ovládaná vodcom a povedať ze samostatné srocky mimo štátu nie sú fajn, lebo podliehajú jednému vodcovi je akože tazky šuvix.

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 neviem, čo som poprela - ja nehovorím o jednotnej štruktúre - ja hovorím o rozsiahlej štruktúre - to je rozdiel - lebo ma iste väčšiu dôveru u mňa strana ratajuca desaťtisíce členov, ako tá, čo svojich členov ráta na stovky, nič viac.

777januska777
11. nov 2023

@luuubik Na facebooku uvádza, že študoval na Strednej odbornej škole veterinárnej v Košiciach a na Technickej univerzite vo Zvolene, odbor poľovníctvo. Plus dlhuje na daniach štátu cca 2000 eur. Úplne cítiť to obdbornictvo. Chlap co je neschopný si ustrážiť vlastne financie voči štátu, vyštudoval strednú školu a nemá absolútne žiadne skúsenosti ide byť rovno riaditeľ?

777januska777
11. nov 2023

@luuubik akoze podľa teba za dočasného riaditeľa zvolíme totálneho neschopaka namiesto odborníka a potom budeme hľadať ďalšieho riaditeľa? To zaujímavo potom funguje vaša firma, kde pracuješ, ak toto pokladas za normálne.

annm81
11. nov 2023

@luuubik Ehm a ty teda nemáš pocit, že ochrana prírody, poľovníctvo a obchodovanie s drevom sú v takom jemnom strete záujmov?

777januska777
11. nov 2023

@luuubik no takže rozsiahla štruktúra, ktorá spadá pod jedného vodcu a jednu stranu ma fakt oveľa vyššiu dôveru ako štruktúra, ktorá nie je jednotná a môže sa navzájom kontrolovať?

andreakotesova
11. nov 2023

@777januska777 Ficovi ocividne ti riaditelia neprekazali, keďže tam boli zvolení za jeho vlády. Žiaľ, MŽP dal do rúk amatérov zo SNS (a to nespomínam aj iné ministerstva...).

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 ehm, ešte raz - čiže chces povedat, že vyššia miera kontroly aj plurality názorov je v maličkých straničkach oproti tým veľkým stranám? Zaujímavý názor. A ten jeden vodca je iba v jednej strane, iné strany nemajú tiež jedného vodcu? Trochu pomotane.

777januska777
11. nov 2023

@andreakotesova no áno a premier je úplne mimo ci? On akoze absolútne nemá dosah na schvaľovanie a dosadzovanie ludi na vysokých dôležitých štátnych miestach? To ti je chudák ten premier.

andreakotesova
11. nov 2023

@777januska777 Fico je v tomto šikovný... odvracia pozornosť od seba tým, že sa pohľad občanov sústredí na iných 🙂 bohvie, čo plánuje...

777januska777
11. nov 2023

@luuubik ty hovoríš o jednej strane o jednej hlavnej štruktúre, takže nie absolútne si nemyslím, ze toto ma nejakú schopnosť kontroly. Teraz to zas upravujes aby ti to sedelo, počuj neucis sa ty od Fica? Ved popieras komplet co hovoríš a povieš to inak a upravis pravdu.

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 tak vyštudoval strednú školu, ako mu vycitas, či aj vysokú, ako píšeš predtým? Ešte neprijal jedine rozhodnutie, bude len chvíľu svietiť a kúriť, tak čo mám posudzovať?

luuubik
Autor odpoveď zmazal
777januska777
11. nov 2023

@andreakotesova vieme co plánuje, odstrániť dôkazy o sebe, kompletne vybrakovat štát a už nech si potom iní zachraňujú co zostalo. Úplne jasný cieľ.

andreakotesova
11. nov 2023

@777januska777 tak to mi je jasné 🙂 a ľuďom zo SNS moc nemôže kafrat do voľby riaditeľova pod., lebo len kvôli nim je tam, kde je. Žiaľ...

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 tak na toto už len 😀😀😀

timea301196
11. nov 2023

@sofiia87 tá reklama to je choré

777januska777
11. nov 2023

@luuubik takže keď sa prijma riaditeľ na taky vysoký post zoberieme človeka úplne bez skúseností a zo štátnym dlhom, lebo? A aby som nezabudli prepustime človeka zo 16rocnymi skúsenosťami. To je ten svieži vietor?

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 neviem, čo robil predtým - nič, čoby súviselo s prírodou? Prečo je bez skúseností? Lebo nerobil nikdy predtým v živote riaditeľa Tanapu? A ten dlh - hmm, fakt si myslíš, že taký človek nemá 2000 € ? Skôr ide o nejakú administratívnu chybu, oneskorenú platbu atď. - či má alebo nemá 2000€ asi jeho život nezmení, keby dlhoval pol melóna a postavil si za to vilu, nepoviem. Iste, mal si dať pozor a mať to v poriadku, jeho chyba, to neobhajujem, ale na zaklade toho posudzovať, či je odborníkom na ŽP tak to asi nie 😀 A okrem toho je tam len na zástup - možno na týždeň? Ktovie... Kvoli tomu tu kopať do človeka a písať milión príspevkov? Prepáč, že už má DOCASNY riaditeľko Tanapu viac nezaujíma, ale absolútne (jedine, že by fakt prijal nejaké ďalekosiahle závažné rozhodnutie - ktoré na 99,9% neprijme - kvôli ktorému sa už ozaj oplatí drať klávesnicu). A aj ten nový má bude zaujímať hlavne v súvislosti s tým, čo spraví a aké kroky podnikne - nie nepodstatné omáčky z jeho života.

777januska777
11. nov 2023

@luuubik podnikal v lesníctve a poľovníctve. A teraz bude riaditelom narodneho parku, teda miesta, kde su jeho skusenosti uplne v rozpore s pracou. To je skúsenosť hodná riaditeľa tanapu. Ano isto to bude chyba, to je úplne jasné, veď predsa medzi nami nemôže existovať blbec, ktorý je tak neschopný, ze si nevie skontrolovať ci mu chýba niečo na dani štátu. A hlavne to je taka vec co neboli schopní skontrolovať ani vládni predstavitelia, keď ho chceli vymenovať. Úplne primitívne a jednoduché veci na ktoré úplne kaslu. Akože matovic bol fakt blbec, ale Fico má prekvapuje, ako jedna a ze úplne kašle na to ci je to do očí bijuca blbosť alebo nie. Ved on si úplne z vás robí idiotov, podla mňa z toho majú nejakú súťaž alebo co. Ze akú najväčšiu blbosť dokážu svojim voličom ponúknuť a oni im to klude zhltnu.

luuubik
11. nov 2023

@777januska777 lesníctvo a poľovníctvo je rozpore s ochranou prírody? To mi pripadá ako názor zo 16. storočia, ako nehnevaj sa, ale fakt máš takú primitívnu predstavu že "lesníctvo a poľovníctvo" je o tom, že vyrezať a zastreliť čokoľvek, čo obsahuje jedinú živú rastlinnu či živočíšnu bunku? To máš teda dosť skreslené predstavy podľa mna. Nie, nie, radšej také extrémy, ako premnožené medvede mierumilovné bylinozravce, nedajbože sa ich dotknut alebo obrovské územia lesov zničeným korovcom, lebo predsa nebudeme ich vytinať, načo, nech si chrobacikovia tiež pochutia. Nehnevaj sa, už mi prosím nepíš nič, čo sa týka životného prostredia či nejakého riaditeľa Tanapu - tvoje názory sú pre mňa ako z inej galaxie, fakt, úplne si tym posadnutá. Odporúčam spísať petíciu proti riaditeľovi Tanapu, proti Smeru, Ficovi, proti všetkým jeho voličom - lebo všetci su asi podľa teba blbi, len pár mudrlantov sú lietadla... 😉 Budiž 😀

slavomira236
11. nov 2023

Este som nebola spokojna zo ziadnou vladou na sk..vsetci hrabu pre seba

felycity
11. nov 2023

@luuubik mňa hlavne mrzí spôsob akým to začali robiť, 2 dni s cestou a také čistky, žel en pozerám, odovzdá sa list a dovi dopo, takto predsa nemôže fungovaťv krajina, potom neverím, že niekdo s dobrým úmyslom má ešte chuť pracovať na takýchto pozíciach, čo sa týka polície detto, ak postavím mimo službu obvinených tak potom aj pán minister kaliňák ak je z niečo obvinený, by nemal byť v takej to funkcii a odbornej spôsobilosti? fú keď počujem Šimkovičovú - dovi dopo., prost ema toto uráža a je len nás ľuďoch či skoplíme hlavu a budeme to tolerovať alebo si budem našu mov viac vážiť a jasne dávať tým hore na vedomie, že takto nie ( a nie som len protificovská , to isté platí aj pre matoviča = minister financií napríklad🙈)