Voliči vládnej koalície: Ako vám vadí predseda NR?
Koncom septembra keď sa konali voľby do NR SR sa viacerí ohradzovali že nemôžu voliť PS ko lebo majú silnú agendu pre LGBT komunitu. Už je to verejné tajomstvo že predseda NR je gay. Nevadí vám to? Agenda Smeru a SNS bola postavená my sme za hodnoty ktoré prezentuje tradičná rodina. Nastala dosť zaujímavá situácia.
Nie som volič vládnej zostavy ale to či je niekto gay alebo nie je čisto jeho vec. Aj to ci to niekomu povie.
A keďže svokra je jeho volič tak môžem len napísať že to vie a vôbec jej to nevadí. Volila by ho zase.
Neprekáža mi, že je gay. Je to jeho osobná vec. Vadia mi na novej vlade iné veci, ktoré sa nás priamo či menej priamo týkajú.
nechápem načo sa tu zakladajú každú chvilku tieto politické diskusie.Bolo ticho a zase sa kadečo vyťahuje len aby sa tu na mk pohádalo osadenstvo
Nie som síce volič vládnej koalície, ale keby toto bola jeho najväčšia chyba, tak by sme na tom boli úžasne.
@markusrasford a pýtaš sa koho? Voličov Smeru a SNS? Alebo voličov Hlasu? Voliči Hlasu vedeli aj predtým že je gay a asi im to neprekáža. A je iné byť gay, lesba, asexuál alebo hoci aj orientovaný na rastliny alebo čo a nikomu tým nezasahovať do života a žiť si takto v súkromí a iné presadzovať nejakú agendu, ktorá sa dotkne všetkých. Teda možno voličom nevadí s kým spí doma v posteli, ale vadilo by im ak by rovnaké pohlavie malo pred nimi svadbu na úrade... Mne to ako nevadí registrované partnerstvá v nejakom režime, ale píšem za iných.
@markusrasford vôbec mi to nevadi
@markusrasford cies ze mnohym gayom pekaza ta LGBT agenda?
zastavat LGBT medializaciu a byt gay nie je to iste.
Nie som volič vládnej garnitúry, ale podstatne viac mi vadi, že je náš premiér kurevnik ako to, že je predseda parlamentu gay. Keď teda mám vnímať len sexuálnu orientáciu týchto pánov. Inak mi na nich vadí kadečo. Ale to by bolo mimo otázky.
dám Ti radu 🙂 moc sa nepredkloňuj pre 5 centov na zemi a budeš mať svätý pokoj 🙂
@marsmykko moja otázka ako zasahuje do života predsedu NR? Zjavne si nepochopil otázku. Zopakujem ešte raz Fico a s.r.o. a Danko s.r.o búšili do PS kvôli ich volebnému programu ohľadom LGBT komunitu ale dnes sú ticho už im nevadí že kandidovať asi bude predseda NR za prezidenta a predstavuje sexuálnu menšinu teraz oči zatvárajú. A ich voličom to nevadí? Není otázka čo je Pellegrini
Nie,nevadí.
@majamat nie vôbec tá otázka tak neznie
Nepíš tu somariny nech je a čo teraz jeho vec. Mne neprekáža. Nemám problém vyrobím si ho.
@liusa82 to že ty to nechápeš vôbec nevadí. Nereaguje a je to vybavene
@markusrasford Rovnako Dankovi, FIcovi môže byť jedno s kým je Pelegríny v posteli, či s ženou, mužom, sám, s mravcom, kameňmi. Patria medzi konzervatívnych politikov a im ak si nechcú poštvať voličov ide hlavne o to, aby sa daná agenta neriešila a neposilnili práva sexuálnych menšín a to sa nedeje, Pelegríny túto tému neotvára.
@markusrasford ale ono to je rozdiel, lebo volebny porgram PS predstavuje hlavne tu LGBT agendu.
no Pelegriny tu agendu nepredstavuje, on je clovek s inou orientaciou. nikde som nezachytila, ze by to on nejak vehementne presadzoval.
skor ty nechapes, je ine byt nieco a ine to nasilu presadzovat.
@majamat ja píšem o Ficovi a Dankovi že oni si stavali kampaň na tradičnej rodine a nie na menšine. Kto tu píše že čo presadzuje Pellegrini?
@markusrasford úplne od veci píšeš.
@majamat prečítaj si nadpis a text a neodpovedal nato čo som sa nepytal
@koniarova ďakujem ti.
Nie nevadi lepsie ako to co bolo pred nim. Skor ma trapi co robia so Slovenskom. Vid zahranicna politika( dnes len mi a Madari chuj potrebuje vraj dokaz) Dufam ze kazdy volic Smeru SNS mate deti a pozriete sa im do oci. Vy fakt nevidite ze im ide len o seba a svojich ludi...👏👏👏
@vlado818 konečne to niekto pochopil a odpovedal nato čo som sa pytal
Nie som volič Hlasu, ale vidím rozdiel v tom ak je niekto gay a nemá o tom potrebu rozprávať pri každej príležitosti ako nejaká komunita ktorá o sebe potrebuje dať vedieť úplne každému.
Mne je srdečne jedno aj keby ich sobášili.Len o nich nepotrebujem počúvať ako o najväčšom probléme ľudstva stále dookola.
@koniarova hlavne že ty píšeš k vecí
@markusrasford nie som volič Hlasu, ani mi nevadí, že Pellegrini je gay... Ale stráááášne sa teším na prvú dámu keď Pelle vyhrá prezidentské voľby 🙈🙏 keďže jeho vzťah s dotyčným už začína byť verejným tajomstvom 😂
@markusrasford To nie je žiaden problém, aj teraz vo Francúzsku zvolili za premiera 34 ročného, ktorý je gay, aj Strižinec je gay - v politike sú rozhodujúce schopnosti zvládnuť funkciu a dobre zastupovať krajinu.
@markusrasford a opat. tu ide o to, co chceli verejne presadzovat, nie zakazovat niekomu co je v sukromi.
stale nechapes rozdiel vo verejnom presadzovani a v sukromi - a teda sukromnej orientacii neikoho, kto toto nepresadzju na verejnosti.
oni predsa nikomu nezakazuju byt inak orientovani, oni len enchcu aby sa to presadzovalo verejne.
uz neviem ako zrozumitelnejsie to amm napisat.

Je mi fuk ci je gay ci nie, prekaza mi skor to, ze tuto Republiku dana partia vedie opat do kytek.