icon

Voľná diskusia pre baby z Anglicka 2

janka196
13. nov 2008

babule tu pokracujeme 😉

janulka7
23. dec 2008

ahojte, tak ja osm teraz dorazila domov z prace 😝 ledva nohy taham za sebou, nemala som auto a tak som sadnes nalietala ako stiriga hore dole 😀 ale touz akosi nie je pre mna, az tolko pohybu teda takeho rychleho. 😀
idem kus vydychnut a robit salat a priparavy na zajtra lebo ja aj MM pracujeme. ale zas budem mat v piatok volno tak budem mat 4 dni v kuse. super.
jani si kocica co k tomu dodat. 😠 😀
carlinke poseilame pusinky a nech ju to rychloprejde. chuda male. ivka ty tiez. daj si horucu vodu s citronom a smedom a kustik rumu alebo brandy dnu a do postele. to vzdy pomoze. alebo vypotit sa na cudzom tele. 😉
no nic babulky idem lebo este musim aj na nakup ist a potom dat dalsi kolac do kopy. papa vecer vas este kuknem .
ale este sa musim pochvalit, dostala vianconu nadielku uz sefky peniazky a sefa 4 flase chlastu a kopec sladksoti. tak som sla domov strngajuc v rubsaku ako posledny alkoholik. no musel byt fasa pohlad na mna. stahana od roboty , vymlety pohlad a strngajuce flase. 😀 😀 😀

antoniab
23. dec 2008

ahoj aj ja vinšujem krasne vianoce

Nech sa Vam vyplni, po com srdce tuzi,
radost a laska vstupia na Vas prah.
Prajem tiez, nech zdravicko sluzi,
a zite krasne ako v rozpravkach.

ivica posielam srdečny pozdrav na slovensko 😉
janka tak my prideme do hullu na 3-4 dni pretože sestrenka mi pisala že nemožme prist k nim už som myslela že ta sklamem ale jojo volal kamošovi ktory nas prichili 😅 😅 tak si predsa urobime vylet 😝 takže ten boxing day asi fakt budeme nakupovat spolu 😀 😀
inak som si pripravu na boxing day sparavila už dnes 😀 😀 myslimm že to zvladnem 😀 😀

dididi30
23. dec 2008

janulka 😀 😀 😀 😀 😀

aj ja prave chystam salat, zitra kapustnicka, tak som namicila hriby a vybrala masko z chladnicky, plus klobasky 🙂
este upeciem nieco slane, asi syrove slimaciky 🙂

dididi30
23. dec 2008

tonka aj som mala boxing day dnes 😀

jaj a dakujjem za pohladnicku vcera mi dosla, len som zabudla napisat,,,,,,,

rano som vsetko pisala, len tu je problem citat cooooooo 😒

antoniab
23. dec 2008

didi ja som čitala tak do je dobre že došla a čo si pokupila inak unas v riveri žiadne zlavy ale zato v jane norman som si to vynahradila 😀

timinka1984
23. dec 2008

AHOJTE 🙂
tak aj ja sa pripajam ku vianocnemu prianiu, ja nemam ziaden versik, len take to stare...... 😒 😉 😉
krasne prezitie vianocnych dni, nech su plne pokoja a lasky, v kruhu tych, na ktorich nam zalezi a ti, cxo nemozu byt s vami za jednym stolom, nech su v srdiecku 🙂 🙂 🙂
didi 🙂
ja som ta rano citala, velmi pekny versik, hlavne na konci 😀 😀 😀
janka 🙂 no ty isto ako beckhamka 😀 😀 kocka si, aj mala je zlatunka a to ti tak poslusne sedi v tom kosiku?
my ani len ju tam posadit musi hopsat povedla 😀 😀 😅
tak utekam ku zemiakom a o chvilu pride kamoska, tak im idem cosi na jedenie prichystat.... 😝 😝
tak sa tu majte pekne vsetky 🙂 🙂

janka196
autor
23. dec 2008

cafte baby uz sa to tu rozbieha 🙂 , ja robim akurat salat len cakam kym mi este vychladnu zemiaciky a uz ho len zmiesam uz mam vsetko nakrajane

didi ja som uplne zabudla napisat ti na ten vins sak my sme sa s robom tak smiali 😀 😀

timi to len kvoli fotke sme ju tam dali a potom hned von lebo uz pistala 😀 😀

janka196
autor
23. dec 2008

boze aj ivica pisala 😅 ta ja som riadny slepuch , hanbim sa

antoniab
23. dec 2008

jej každy robi šalat aj my ale si počkame lebo len teraz začali vriet zemiaky 😅 ale stormček nam sviety len darčeky ešte nedošli 😀

janka196
autor
23. dec 2008

ja uz mam hotovo 😉

mati ta ved uz vydrzis 😀 😀

janka196
autor
23. dec 2008

janulka a nezabudni pofotit vsetko aj stol vianocny potom 😉

antoniab
23. dec 2008

janka ved už vydržim ale sme sa dohodli že dame dnes už pod stromček a zajtra už budeme len lenošit a dovarime čo treba aj my už šupeme zemiaky 😉
potom pošli čislo na IP zajtra ešte kuknem na net aj naši budu volat ale 25 už asi nie 😉

antoniab
23. dec 2008

poslušne hlasym aj my už mame šalat 😀 a idem zabalit darčeky 😉

janka196
autor
23. dec 2008

hehehe jaka poslusna. ja uz nohy vylozene a pozeram ordinaciu 😉

antoniab
23. dec 2008

joj ta super mne nejde tv večer jak furt musim po sviatkoch zavolat nekoho aby nam prišiel nastavit satelit to neni normalne aby celi den išiel a ked sme doma ta nejde 😠 večer o siedmej konec
joj stromček nam svieti asi si uvarime vinko a bude pohodička len keby som zajtra nemusela robit no čo dufam že nebude busy 😅

iwanka
23. dec 2008

ahojte babulky 🙂

Prajeme vam krasne Vianoce, plne pokoja a lasky 😵 😵 😵

janka196
autor
23. dec 2008

ahoj iwanka, aj tebe krasne vianoce a ako doma? si to uzivate? a malicky?

iwanka
23. dec 2008

aj ja pozeram ordinaciu 😉

janka196
autor
23. dec 2008

mati ta to nechapem ze preco ti nejde. a to mate normalne cez satelit?

iwanka
23. dec 2008

ahoj janka 🙂

mame sa dobre, dajak sme adaptovali, maly si zvykol na kkopu tvari, takze ok 🙂

iwanka
23. dec 2008

jani, citala som , ze sa carlinka uz pyta,tak super 🙂
A aj ty vyzeras super 🙂

antoniab
23. dec 2008

iwanka aj tebe krasne vianoce 😉
ja tomu tiež velmi nerozumiem jani cezden mame signal a večer už nie tak neviem či je slapši signal aj to že fuka dost tak či neposunulo parabolu no niečo stim musime už porobit nastavoval nam to poliak a dost to odflakol 😠

janka196
autor
23. dec 2008

iwanka no veru zacina sa pytat sikovnica joj ma potesila 🙂

mati neviem ja velmi do takych veci nerozumiem 😅

antoniab
23. dec 2008

no ja tomu tiež nerozumiem raz sme to nastavovali sami a to som sedela na okne a kričla bratovi jaky mam signal a ludia nanas kukali jak na debiloch 😀 😀 ale ja si myslim že potrebujeme satelit dat vyššie lebo tam tieni barak no tak odbornici budu mudrejši ale aj drahši 😠 no čo zaplatim si to dvakrat ale dufam že to už neodflaknu 😝
didi kde si už vegetiš či dokončuješ šalatik abo bobalky 😉

dididi30
23. dec 2008

caute, ja uz mam salat a robim kapustnicu, kapor sa odtapa, za chvilu namocim do mlieka 🙂

inak som upiekla aj slane syrove rozteky, jaj baby ja som sa naucila piec 😵 😵 😵 jake su fajne 😝 😵

janka, sak ty si daj uz tu zaclonu, ja si myslim,ze aj v nej budes kocka 😉 😀 v dobrom 🙂

janka196
autor
23. dec 2008

didi mnam posli tote rozteky 🙂
a ty uz dnes aj kapustinicu sikovnica. ja az zajtra. 😉 a dakujem za kompliment

antoniab
23. dec 2008

didi ta ty si sikulka ja tiež kapustnicu až zajtra 🙂

janka196
autor
23. dec 2008

mati a ktoreho presne pridete?

antoniab
23. dec 2008

no dohodli sme sa že vyrazime 25 doobedu a podvečer by sme tam mali byt druhy den je boxinday tak pojdeme nakupovat 😀
tak ked nie obed tak si dame kavičku zo zakuskom 😉

janka196
autor
23. dec 2008

matka plati tesim sa hrozne

no idemee pozerat filmik na nove ide dajaky unos 🙂 tak dobru nocku vsetkym 😵