Voľná zábava - ak skončia vtipy , asi skončí všetko
V hlbokom socializme išli jedného letného dňa po Václavskom námestí v Prahe Husák so Štrougalom . Zrazu zbadali pred Mäsiarstvom dlhočiznú radu kupujúcich . Husák sa zastavil a prekvapene sa pýta Štrougala : Čo , my nemáme mäso ? A Štrougal na to : My máme , oni nemajú ....🙂
dora281
•
Dnes o 10:47
Prezidentovi Husákovi sa nepáčil slovný prejav Biľaka . Tak si zavolal Štrougala a hovorí mu : Počuj , ten Biľak sa nevyjadruje správne po česky , ľudia mu nerozumejú , dajme ho na kurz češtiny , nech mu ľudia v Čechách nevyčítajú , že nevie po česky . Dali ho na kurz češtiny , Biľak sa učil a učil češtinu ostošesť . Až prišla záverečná skúška z češtiny a skúšajúci hovorí Biľakovi : No tak soudruhu , kurz češtiny Ste absolvoval s vyznamenaním , snad už jen jedna skoušební otázka : Řekněte nám , třeba , názvy měsiců v roku : A Biľak spustil : Leden , Únor , Březen , Duben .... Červeň , Želeň , Žaludz , Zvona .....
dora281
•
Dnes o 10:54
Na pohrebnej hostine sa čerstvá vdova pýta zúčastnených : Tak milí moji , sme tu všetci ? " Nie , Karol ostal na cintoríne " zahlásil nejaký účastník ...🙂
dora281
•
Dnes o 11:50
V televíznej debate dostal pán Milan Lasica od moderátora otázku , či je toho názoru , že práca v poľnohospodárstve je ťažká , namáhavá a vyčerpávajúca...Pán Milan Lasica odvetil : " Áno som toho názoru , že práca v poľnohospodárstve je ťažká , namáhavá a vyčerpávajúca ..Všímal som si to každé ráno , keď som chodieval hrávať tenis ...
dora281
•
Dnes o 12:32
Do miestnej krčmy na východe vošiel muž ošľahaný vlastnými vetrami a zamieril si to rovno ku výčapu . Krčmárovi hovorí : Naľej puldeci . Krčmár nalial , hosť obrátil poldeci do seba a hovorí : Ešti jeden . Krčmár nalial , hosť vypil a hovorí : Ta dajme ešti jeden do trecej nohy . Krčmár teda nalial tretí poldecák , hosť ho vypil , poutieral ústa a pýta sa krčmára : Šmakovalo mi , ľem jednej veci nerozumím , čom ši mi naľal 3 puldecaky , ale šicke 3 pod čarku ? Krčmár nato : Znace , ja plano vidzim , ta že še mohlo stac , že som naľal pod čarku ... Hosť na to : No a kedz tak plano vidziš , nastalo še ci dakedy , že by ši bul naľal nad čarku ? Krčmár : Jój , to ne , až tak plano nevidzim ....

😂