Voľte rozumne. Dajte šancu stranám, ktoré tu ešte neboli
Ach ludia volte rozumne.Dajte sancu stranam co tu neboli.Nevracajte sa k obdobiu z pred 4,8 10r
Strany ktoré tu neboli….Určite budú vedieť ako dať krajinu do poriadku….. Šancu už také strany dostali a dopadlo to ako to dopadlo.
budeme, ale riadiť sa budem vlastným rozumom, nie tvojim.
Tento Danko tu melie a melie svoje konspiracie.
@januelik Nemyslim Olano a spol.A tie ktore tu vladli zasa dostali Slovensko tam kde je.Mizerne zdravotnictco,mizerne skolatvo,zle cesty zle nemocnice .....
Nechaj to na ľudí, neagituj tu na MK na to sú iné fóra.😉
Inak povedané progresívnemu slovensku? S tou kandidátkou akú majú?
Porad komu dat hlas. ked su tam stale tie iste ksichty
igor, si to ty? :D
Ok, tak daj inšpiráciu koho ideš voliť ty. 🙂
Budem sa spoliehat na vlastny rozum 😉
@rillwen to nepisem,len nie stranam ktore tu vladli doteraz a mic neurobili pre Slovensko.
@evaachesa Vedela by si dat hls Dankovi alebo Ficovi?
@rillwen iz ked nie im tak tak hlasu ale o sas,kazdopadne PS su asi na tom najlepsie.
nechceš si urobiť radšej míting niekde inde?
Ty budeš voliť Danka a Fica? No dovidenia zdravý rozum. 😱
Vy ste si pomýlili fórum? Kto to kedy videl na modrom koník politiku rozoberať a agitovať ľudí. A ty autor ver tomu, že ťa nik nebude počúvať lebo každý má svoj rozum, svoj názor.
@evaachesa Pisem ich nie.A tesi ma ze ani ty nie!
Súhlasím! Politika treba zvoliť a potom do neho kopať aby slúžil a keď to pohnojí nedávať mu druhú šancu. Politik nesmie byť obľúbený mali by proti tomu očkovať. Ja už fakt uvažujem že Slovensko by vyzeralo inak ak by ľudia dali hlasy tým ktorým ich nedávajú len preto že si myslia že nemajú šancu byt zvolení. Práve preto, že si to ľudia myslia, tak nie sú zvolení. A smradi, ktorí sa nesú na vlne obľúbenosti, reklamy okukanosti aj nenavisti si medlia ruky. Staci kvalitne postrašiť voliča a on už pôjde voliť svojho záchrancu. Už tu takých bolo. Slovensko sme nerozkradli, myslíme na ľudí, meníme hru, nemeníme hru, …. Ty brďo ja som tiež nič nerozkradol a tiež myslím na ľudí. To ma byť volebný program? Veď to sú žvásty a heslá ako v 50. rokoch. Nástenkári a nie politici to sú. A keby si to lepili na steny ale otravujú svojimi ksichtami krásnu krajinu.
Ja som sa pýtala koho ideš voliť .. ale tak vidím že ďalšia zbytočná diskusia na rozpútanie vášní. 😏
Som na výlete ale iba toľko napíšem nemam cas len ma to vo vlaku zaujalo,,, PS no pamätám si ich hlášky a výroky, to by sme zle dopadli,, ja ani voliť nejdem každý kto sa tam dostane predtym len pekne reci a potom ako sa to nedá a dokola to isté,, ak sa tam dostanu vždy hrabu pr seba,,, babka mi vždy opakovala ak by voľby niečo mali zmeniť už sú zrušené
To je každého súkromná vec koho bude voliť a či vôbec voliť bude. To že nadpis príspevku je - voľte rozumne- a ďalej uvádzaš koho voliť nebudeš, naznačuje že si opovážlivo namýšľaš že práve ty budeš voliť rozumne a vnucuješ svoj "rozumný" názor aj iným.
choď doprdele.... žiadny rozdiel medzi fanatikom z PS a fanatikom z KDH nie je 🙄
@evaachesa PS
@evaachesa a ty?
Paci sa mi, ako tieto podryvacne temy zaklada vzdy anonym. Hanbis sa za svoju volbu? Alebo preco nepises pod svojim nickom?
@sella38 ved to je jedno,aj tak by si ma nepoznal podl nicku😉
Fiiiha, ja by som napriklad PS nevolila ani keby mi za to platili.Co neznamena,ze som volic Fica.
@tululu kvoli comu,mozes napisat,zaujima ma to.

Dobre.