icon

Volvo XC90 D5, 2018 - skúsenosti

1akinom1
29. júl 2022

Ahojte strechaci. Ma niekto skusenosti s tymto autom? Planujeme kupit kvoli deckam 7-miestnu verziu, ale uz som pocula, ze stare volva su topka, ale ze tieto novsie nie su uz to, co byvali. Rada si precitam recenziu od niekoho, kto realne toto auto ma. Dakujem pekne Monika

mirkava
29. júl 2022

@1akinom1 moje vysnívané XC60 by mi stačilo 😊. Krásne autíčko 👍😊

amonet
29. júl 2022

volvo je volvo a je jedno z akeho roku, kvalita cena bezpecnost

lija22
29. júl 2022

my sme volvo rodina ale tento typ nemame, ale je to krasnota prekrasna... zavidim 🙂 kazdopadne na fb je volvo skupina, spytaj sa tam, je tam plno clenov

sasanka605
29. júl 2022

Mam o nieco staršiu XC90, takého benzínového jednorožca, ale som aj ja zvedavá. Je fakt ze na bazároch ich je dost a maju pomerne malo najazdené.

1akinom1
autor
29. júl 2022

@lija22 dakujem

compra
30. júl 2022

@1akinom1 Ja mam Volvo V90 Cross country s motorom D5, rocnik 2017. Ja som spokojna. Vraj D5 je dobry motor. Ale priatel tvrdi, ze to nebude auto na "dozivotie" ako stare volva. Musim uz teraz doplnat olej tak za 2000 km. Mam teraz 160000 km. Uz sme riesili aj moznu vymenu. Chcela som Xc90, ale po pozicani som zhodnotila, ze som na to auto mala. Inak super velke.

canany
30. júl 2022

Stare volva boli VOLVA. Dnes ale uz ziadne auto nie je vyrabane na dlhu zivotnost. Vsetkemu skracuju zivotnost, aj autam a je jedno aka znacka. Nebyt srotovneho, este dnes tu jazdia newtimery v perfektnych stavoch. Ale to je na dlhu diskusiu.
A vela zalezi aj od kusu. Kamarat kupil drahy novy mercedes a bol kazovy, nakoniec bol tak nahnevany, ze ho vratil a isiel do uplne inej znacky.
Takze zalezi aj na tom na aky konkretny kus natrafite. 2 auta kupene v ten isty den mozu mat rozdielnu poruchovost, predsa len sme ludia a aj vo vyrobe su len ludia.
Drzim palce pri kupe

1akinom1
autor
31. júl 2022

@canany to mate uplnu pravdu. Verim, ze sa nam postasti a budeme spokojni. Dakujem za postrehy