icon

Vracajú Sport Vision raz obuté topánky?

bibianamasnicova
5. dec 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať pred asi 3ma dňami som si kupovala v sport vision topánky ktoré boli super ale pri prvom chodeni ako som ich mala iba 1 krát obuté som zistila že mi nevyhovujú dajú sa vrátiť bola by som rada keby sa tu našiel niekto kto by mi vedel v tomto pomôcť veľmi rada by som ich vrátila lebo neboli lacné stali 75e a je mi ľúto ich mať iba na poličke za odpoveď ďakujem.

zojanka
5. dec 2024

@bibianamasnicova Samozrejme že nosené topánky sa vrátiť nedajú. Jedna minúta na google. Môžeš ich jedine reklamovať ak majú vadu.

stellarstar
5. dec 2024

@bibianamasnicova ako si ich skúšala ze boli super?

svetlonos
5. dec 2024

@bibianamasnicova
mala si v nich chodit najskôr cely deň doma v byte a zistila by si, ze su na figu. Vtedy by si ich vrátiť mohla.

katkaseiner
5. dec 2024

otazkou je, ze ked toto kazdy jeden clovek spravi a obchod topanky vezme späť, tak v obchode budes nakupovat uz nosene topanky...asi o take zaujem mat nebudes vsak? jasne ze nie

luliu
5. dec 2024

@bibianamasnicova nie, nemôžeš ich vrátiť, keďže si ich už nosila

anjelicek26
5. dec 2024

Nosene topanky (aj keby len raz) sa vratit nedaju...co s nimi ma obchodnik potom robit? Predat niekomu inemu nosene? Pacilo by sa ti to? Pre neho ta strata 75e tiez nie je malo...

zuzinabila
6. dec 2024

@bibianamasnicova ked si ich mala vonku,nedaju.ked v byte 10 min,tak teoreticky hej

anika
6. dec 2024

@bibianamasnicova taketo veci uz len na bazar