icon

Vraj nikto nemá peniaze

6. máj 2023

Prečo ľudia hovoria že nemajú pomaly ani na chlieb ale nákupné centre, reštaurácie a kaviarne sú plne? Naozaj by má to zaujimalo

Strana
z2
petamich
6. máj 2023

@elizabet173 😂😂 dostanes tam akurat nalozene a minie sa to ucinku, lebo ti co ich zakladaju, tak tym aj tak nedojde (tusim uz za mna hovori dlhy pobyt na ModromKoniku)

liusa82
6. máj 2023

no tak my peniaze aj máme,zle si nežijeme ale do reštík by ma veru nedostal najesť sa už nikto.Pár krát som bola a vždy o ničom.Aj v drahších, aj lacnejších.Najlepšie si navarím len doma.Plus o hygiene v tých kuchyniach a skladoch reštík radšej pomlčim.Ako nie všade sa to deje, ale doma aspoň viem čo varím a kde to skladujem.Mne to reštauračné kolkokrát aj nedovarené jedlo proste nechutí.Ale do kaviarne sem tam rada zájdem

tibor79
6. máj 2023

A to ako v tých reštauráciách,kaviarňach a nákupných centrách vidíš celé Slovensko? Vždy budú ľudia,ktorí na to budú mať.

slavomira236
6. máj 2023

Ked raz za mesiac sadnem niekde na kavu neznamena ze tam chodim stale..niektoa nahodou uvidi a povie ta sa ma chodi po kaviarnach a nieje to tak...

viestta
Autor odpoveď zmazal
viestta
6. máj 2023

@slavomira236 ja sm raz v ramci nakupnych obchodzok potrebovala ist na WC, bolo mi blbe len tak vpalit do kaviarne a ist na WC, tak som si sadla, dala kavu mineralku a este som ani na to WC nesla, uz sa dovalili susedy a hned od dveri "Niekomu je dobre, dieta necha svokre a vysedava po kaviarnach". Takze tak je to s tymi "vymetacmi kaviarni"

viestta
6. máj 2023

Autorka, ked ta trapi len to, ako a kde ludia minaju svoje peniaze, tak mas v podstate stastny a bezstarostny zivot.

jana_eyre_2
6. máj 2023

Táto otázka tu je už druhý krát a ja znova poviem - opýtaj sa tých čo ti hovoria že nemajú peniaze.. ja poznám ľudí čo naozaj nemajú nazvyš a to že idú do obchodného centra raz za čas neznamená že oplývajú peniazmi a že ich tam míňajú..

Inak teda moc nerozumiem prečo plnosť reštik, obchodov a neviem čoho ľudí dokáže tak iritovat.. choďte sa prejsť, je to fajn na psychiku..

autor
6. máj 2023

@elizabet173 tak to ignoruj moja zlata a chod sa venovať muzickovi

bessie12
6. máj 2023

@slavomira236
@viestta ľudia si závidia snáď aj nevyliečiteľne choroby. Myslím, že to je každého osobná vec si chodí denne do reštaurácie alebo len raz za týždeň, mesiac, rok alebo vôbec. Hlúpe komentáre treba ignorovať.

Autorka, ked som na Slovensku, tak si s maminou a priateľom doprajeme. Každý deň bud objednávame alebo si ideme sadnúť do reštaurácie. Ale ked sme v Holandsku, tak vtedy nie. Tam varim takmer denne a objednávky sú 1x za týždeň-dva.

jsbb
6. máj 2023

V nákupných centrách a na dovolenkách vidíš tých, čo peniaze majú, ale tých čo sedia doma, tých nevidíš a tých je väčšina. Ja nechodím po nákupakoch ani po dovolenkách.

aylinn
6. máj 2023

Tak hlavne v nákupných centrách sú obchody všeho druhu po ruke. Ja keď viem že potrebujem ist aj do potravín aj do drogerie aj do orionu varechu kúpiť a že malého tlačia topánky tak nepojdem do 5 rôznych obchodov po meste. Tí čo majú naozaj peniaze chodia nakupovať handry na stephansplatz a do Milana , neboj sa 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikyball
7. máj 2023

A najlepsie spravy v telke. Jedna reportaz -vypredane dovolenky a hned za tym reportaz, ludia musia siahat na uspory, aby mali na bezne vydavky 🤣

viestta
7. máj 2023

Autorka, my sme dnes tiez boli v nakupnom centre. Cestou z vyletu sme sa zastavili na rychly nakup, na pizzu a este aj opravit okuliare. Mam sa ist hanbit do kuta?

cafelatte
7. máj 2023

Nepoznám ľudí ktorí nemajú peniaze, všetci okolo nás sa majú dobré. Výlety, zmrzlina, dovolenka, restika, deti pekne handry, drahé výživové doplnky doma všakovaké kuchynské roboty a masážne pomôcky, dokonca aj seniory nekúpia lidl maslo ale babičku a tresku exclusiv. Všetci si žijú dobre.

autor
7. máj 2023

@viestta nie chod trosku športovať alebo jesť šalát bude ti to robiť lepšie

autor
7. máj 2023

@viestta mudrlantka

bessie12
7. máj 2023

My sme si dnes pochutnali na čerstvých bagetach v bagetke, dobrej káve v kaviarni a pozreli sme si zaujímavý program v meste. Neskôr sme isli na nákupy, kde sme nechali nemalú sumu a išli sme domov. Čakám ešte objednávky, za ktoré tiez nechám pár stoviek €. @viestta nenechám ta v tom samu a idem sa hanbiť s tebou do kúta 😂

petamich
7. máj 2023

@elizabet173 🤷‍♀️ este som na to veru neprisla a nielen vypovednu hodnotu ale aj zmysel, lebo to, ze je Aupark narvaty cez vikend na prasknutie naozaj neznamena ze sto-tisice rodin neziju na pokraji chudoby ale tak mozno nam to autorka prezradi, ze aky to ma zmysel

slniecko5
7. máj 2023

@cafelatte ja to isté...

viestta
7. máj 2023

Mila autorka, boli sme na VYLETE, ty vies co take obnasa?

viera27
7. máj 2023

@milanemila inak co mam ja skusenosti,tak taketo veci (fotovoltika a spol) sa riesia lepsie cez navysenie hypoteky. Spotrebak je predrazeny.

Strana
z2