icon

Vrátenie peňazí na darčekovú kartu v Tchibo?

12. mar 2024

Ahojte, je v tchibe nejaka novinka, ze peniaze za vrateny tovar mi vratia na darcekovu kartu? V obchodnych podmienkach nic take nevidim. Vzdy platim kartou, takze sa nemozu vyhovorit, ze nemaju hotovost. Stalo sa to aj Vam? Mam na darcekovej karte dost penazi a stve ma to. Predajna v Nitre. Robia Vam to aj v inych predajniach? Dakujem.

Strana
z2
autor
12. mar 2024

@simca06022011 viem vratit postou, ak som vyzdvihla na predajni? Ti by mi mali poslat peniaze na ucet? Ci aj ti na darcek.kartu? 🙈🤣

autor
12. mar 2024

@luliu mne povie, 30e Vam musime dat na darcekovu kartu, bo nam to tak pokladna ukazuje..

luliu
12. mar 2024

Nemáš dôvod sa hádať, proste zo zákona sú povinný vrátiť ti peniaze

autor
12. mar 2024

@simca06022011 do Ivanky sa vracia? Dakujem

viky_21
12. mar 2024

Podla mna to robia z jedineho dovodu a to z toho, ze zrejme casto krat vracias tovar. Naco to je dobre ? Naobjednavat si a potom 3/4 z toho vratit ? Ano stane sa, ze nieco nesadne ale v tvojom pripade to uz bude o niecom inom ..

simca06022011
12. mar 2024

@viky_21 nemozu to robit aj keby vracala vzdy vsetko co kupi. Na to musia mat dovod a zeny v obchode musia vediet aky, presne...

autor
12. mar 2024

@viky_21 a ked mi raz sedi S a raz M, preco by som si nemohla objednat obe velkosti a jednu si nechat a druhu vratit? A ked podprsenka nesadla S ani M? Ked je to z eshopu, musia vratit peniaze. Reserved, lidl, ... s tym problem nemaju, iba tchibo? Ak mi tie peniaze nevratia, uz tam nakupovat nebudem.objednavala som aj kamoskam.pridu o kopec zakazniciek..

autor
12. mar 2024

@simca06022011 cize nemoze byt dovod, ze velkost, ktora nesadne, vratim? Nikdy mi nic nevytkli, vzdy su tam ine, nikdy nic nepovedali..

autor
12. mar 2024

@viky_21 a co tym ziskaju, ze mne visia peniaze na darcekovej karte???🤔

autor
12. mar 2024

@viky_21 roky to tak robim, nikdy nic nepovedali a vratili na kartu.. toto je teraz novinka.opytam sa zajtra..

simca06022011
12. mar 2024

nie nemoze to byt dovod. Ty ako zakaznik mas narok na odstupenie od zmluvy, vratenie tovaru a vratenie platby tak ako som ti skopirovala z ICH eshopu.. za kazdu jednu objednavku co robis.
Samozrejme plati to pre online objednavky. Ale ty si robila nakup cez eshop.

autor
12. mar 2024

@simca06022011 dakujem

lusanko
12. mar 2024

Už som spravila v Tchibo veľa nákupov a keď mi niečo nesadlo, vrátila na predajni a VŽDY mi vrátili peniaze. Ani netuším, o akej darčekovej karte hovoríš, ani som nevedela, že také niečo existuje. No čo, zistila si niečo viac?

amelia87
12. mar 2024

Ja keď som vracala tovar, tak sa ma pýtali, či chcem na darčekovú kartu, povedala som, že nechcem, tak mi vrátili normálne.

brezza
12. mar 2024

Roky nakupujem v tchibe cez eshop a ked mi nieco nesedi, tak vraciam na predajni a vzdy mi daju spat hotovost. Ja si myslim, ze predavacka bola mimo. Skus inu predajnu.

autor
13. mar 2024

@brezza ved ja tiez roky, tak to nechapem..

autor
13. mar 2024

@lusanko idem dnes poobede

Strana
z2