VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Prosim vas, nemate niekto nasledovne knihy v elektronickej podobe?
- OLÁH, SCHAVEL, ONDRUsOVÁ, NAVRÁTIL: Sociálna práca – vybrané kapitoly z dejín, teórie a metód sociálnej práce, 2009.
- Sprievodca sociálneho pracovníka I. Rodina a deti - Kasanová.
- Sociálna práca s rodinou - Levická
- Peter Pothe- Dite v ohrozeni ...
................................................dost by sa mi zisli a budem vdacna, ked mi aspon nejaku niekto zasle...dakujeeeeeeem🙂
...a ešte som zabudla- Levicka- Na ceste za klientom (na ulozto je len druha a tretia kapitola)... vopred dakujem...
@jazminn Ahoj..chcem sa spýtať či nemáte nejake testy z predmetu (socialna práca so žiadatelmi o azyl) mame Juraška a vraj to má byť touto formou... dakujem Andrea
@andrea198722 ja mám test čo sa dával pred dvoma rokmi - možno dáva stále ten isťý 🙄
ahojte nepoznáte niekto prof Minarovičovu a Sovčíkovu. Aké boli na skúškach. Minarovičova na Terénna Sp a Sovičkova na Psychológia zdravia ? Ďakujem za info.
Ahojte babule, prosim Vas mali ste niektore uz prednasku s prof. Kratochvilom: Metodologia vyskumu??? Ak hej mate nejake materialy k tomu a nasla by sa tu osobka, ktora by mi ich aj poslala??? Velmi pekne dakujem...

@eullienna89 tak poznám len Haluškovu, bola mi na štátniciach, ináč dobrá sekera...ale spravodlivá!!! a Bugri, ten je super! my v BJ máme celkom iních...len Tkáča máme...môžem poslať materiál.