VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
ahojte,,,, dajaky externisti co idu teras do 4 ročnika..... z Košiiiic????? spráááva diky
Ahojte , je tu niekto , kto ide študovať externe sociálnu prácu do Nových Zámkov?
Zápis je 8.9.2014 o 9.30 hod.
Pomôžem s napísaním bakalárky, diplomovky alebo hociakej inej práce z odboru sociálnej práce. Mám vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa v tomto odbore a taktiež aj skúsenosť a pozitívne ohlasy na moje práce. Z písania predošlých prác mám množstvo literatúry, čiže nekopírujem práce ale tvorím. Cena za takúto prácu závisí od témy, rozsahu a náročnosti. Všetko diskrétne a bez potreby opravy textov. Keby niečo tak správa ;)
@predajkniziek zaplať si niekoho aj na písanie príspevkov na MK, tri hrúbky v jednej vete sú priliš 😝 😉
Ahojte, aké máte skúsenosti: Schavel, Jurašek, Chovanec, Czarnecki? na čo sa pripraviť? 😉
ahojte ja by som sa chcela opytat, ci ma niekto skusenost s doc.phdr.vavercakovou, phd. - manazment v SP. dakujem
Ahojte chcela by som sa spýtať na týchto profesorov :
Metody SP s jednotlivcom- Bundzelová
Soc.patologia-kovac
So zdravotne postihnutymi- Radi
Obetami násilia- Polonova
ANJ- Chválová
Dakujem!!!!!
Ak by trebalo pomozem s bakalarkou!!!
Ahojte, aj ja sa chcem spýtať na dr. Zubáková- Terénna SP, dr. Halešová a Romanová - Misijná a charitatívna práca, dr. Herdics - Sociálna náuka cirkví. Vďaka za každú informáciu.
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať na týchto profesorov, nakoľko sme ich ešte nemali:
Mačkinová - SP so žiadateľmi o azyl;
Demčák - Sociálna patológia;
Vasielscu - SP so závislými;
Buzalová - SP so seniormi
Lobodáš -právo Ďakujem 🙂
ahojte, chcela by som sa opýtať, či niekto nemáte niekoho známeho v akreditovanej organizácii čo robí kurzy ako asertivita, sebapoznavanie, riesenie problemov a podobne 🙂
Dakujem
poprosim odpovede do správy
Zdravím vás, není tu prosím někdo, kdo studuje SP ve Skalici? Je tam i navazující magisterský stupeň externě? Volala jsem tam, ale nikdo nebere.... Moc děkujiiiii
Ahojte nemate niekto knihu soc.praca so ziadatelmi o azyl a azylantmi (2008) autor: peter brnula a posilnenie interkulturnych zrucnosti a regional. Spoluprace odbornikov pracujucich s migrantami v sr ?
Ahojte, rád by som sa dozvedel ako prebieha skúška s JUDr. Lobodáš, prípadne niečo o ňom, nakoľko sme ho ešte nemali. ďakujem

@arabela88 asi hodinku 🙂 u nás bolo tak