Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
mam na predaj nejake knihy ak mate zaujem. zaklady soc. prace atd v mojich inzeratoch blizsie info
Predám literatúru k problematike MENTÁLNEHO POSTIHNUTIA ( cca 70 zdrojov). Literatúru som komplet využila pri písaní BP a DP. Cena dohodou. Tel. číslo 0910 150 604
ahoj baby, chodíte/chodili ste niektora do NZ?? chcela by som sa tam prihlásiť.. dakujem
ahojte nemali ste niektora nazov temy o obezite? vdaka 🙂
@biba31021 Ahoj, našla som ťa na googli..., teda ujo google mi toto ponúkol..🙂 máme urobiť seminárku na tému sociálna práca s obeťami násilia..viem, že si tu reagovala dávnejšie, ale ak by si ešte svoju úvahu našla a mohla mi ju poskytnúť ako vzor, bola by som ti moc vďačná...môj mail (tacika@centrum.sk)
prosim vas je tu niekto kto mal odklad statnic a mal by ist teraz v septembri statnicovat?
ahoj nema nahodou niekto v elekt. podobe knihu od maresa ale rok 2002 Nezaměstnanost jako sociální problém?
@001marselka ja ale statnice mam v auguste
Ahojte, chcela by som sa spýtať, nevie niekto ako prebieha výučba pedagogického minima v Piešťanoch a koľko tento kurz trvá 🙂
Ahojte,
chcela som sa opytať v suvislosti so študiom na vysokej škole svatej alžbety nepoznáte niekoho kto študoval na tejto škole a predáva knihy na socialnu prácu bakalár?Nastupujem od septembra do Partizánskeho
ďakujem
Ahoj simju uz som si nejake knihy objednala ale ked to skompletizujem tak dam vediet mozno by ajv elektronickej podobe pomohlo
Dakujem za pomoc
ahojte dakujem určite sa ozvem ste super velmi si to vazim..... 🙂
Pozna niekto prof.Schvavela osobne? Aky je jeho status - zenaty, zadany, rozvedeny, single ?? Dakujem
@erikabar....mali sme ho ako povinne voliteľný ale vo štvrtom ročníku, prednášala nám ho JUDr. Alena Mátejová...keďže sme ako štvrtáci neskoro začali ročník, boli sme v časovom sklze, prednášku sme mali až v polovici júna, tak nám ako ukončenie predmetu dali vypracovanie seminárky, bolo to najrýchlejšie riešenie,lepšie ako nahnať študákov na písomnú či ústnu skúšku. Už som to dáka poriešila, výsledky až v priebehu prázdnin.
@zdstar ja som teraz tak skončila
@tacika aha, takto 🙂 Ja to nechápem, že na tej škole je stále niečo neskoro... My sme dostali neskoro témy na bakalárku, tak nám dali termín na odovzdanie zadania do 30.7.2015 - čo bolo fakt super, lebo školiteľka mi to poslala v júni, slovenská pošta to samozrejme dokrčila, takže som to vytlačila a poslala jej to znovu a domov mi to prišlo 4 dni pred termínom odovzdania a odovzdávala som to nejakej vrátničke pri bráne od prezidentského paláca, tak dúfam, že to dala do toho kastlíka, kde to dať mala... Neviem, či ten náš ročník má takú smolu, ale my fakt nemáme normálne prázdniny... Som zvedavá, či aspoň tretí ročník začneme v termínoch, kedy máme... ach.
neboj, všetko bude v poriadku a utrasie sa to...ty teda chodíš do BA, možno máme aj spoločných učiteľov. Ja idem do piateho ročníka v PN, ak by si potrebovala dáky matroš k učeniu, alebo pokec k vyučujúcim, kľudne sa ozvi...
Ahojte ja nastupujem do PEdo prvého ročníka, mám zmiešané pocity kedže neviem čo ma čaká ale verím že to bude v pohode,Držím palce všetkým študentom za chvílku zápisy a už nám začnú perné chvilky.......
Ahoj ano nastupujem do prvého ročníka do Partizanskeho 3.9.mame zápis
Ahojte, prosím Vás je možné zaplatiť školné cez internetbanking? Ak áno potom mám ako doklad o úhrade na študíjnom oddelení odovzdať papier vytlačený z mojej tlačiarne ako potvrdenie o vykonaní prevodu čo mi príde mail? Máte s tým niekto skúsenosť. Poraďte prosím. Vďaka.
prosim vas, kedy v auguste su opravne Mgr. statnice v Presove??
ahojte ak by mam niekto zaujem mám na predaj tuto literaturu:základy sociálnej práce od ondrusovej,základy ekonomiky a ekonomie pre soc. pracovnikov od bugri , drogy závislosti a uloha soc. práce od chovanca,základy špeciálnej pedagogiky od vasek,osoby s mentálnym postihnutim a spoločnost hucik,aktuálne trendy v špeciálnej pedagogike od0 hučík, projektovanie v sociálnej práci od j.kmecovej,deti trosku ine v skolskej edukácii od hučikova a základy sociálnej pedagogiky od Lacu
ahojte prosim vas nemate niekto materialy SPODaSK od Zemana? vopred dakujem