VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Dievcata, externa forma ose 1 rocnik na alzbete v Ba ako prebiehala? Zapis este nebol ale dosli mi uz nejake podklady a zda sa mi tam hrozne vela praxe a ose cviceni nato ze sme uz hotove sestry...
@zuzkap2 praveze externa, ja som sa tiez divila, je tam 100h suvislej praxe, 150h klinicke cvicenia a 65h osetrovatelske postupy a do toho v soboty skola 8,30-18,30 a to vsetko popri zamestani. No je to hroza momentalne pre mna na to len pomysliet, v stredu je zapis tak som zvedava na blizsie info...
Ahojte, viete mi prosím poradiť? Píšem diplomovku, s klasickými požiadavka na formálnu úpravu t.j. písmo Times New Roman, veľkosť 12, riadkovanie 1,5, okraje zľava 3,5, sprava 2, zhora a zdola 2,5 cm. Moja otázke je ako si nastavím aby som mala v riadku 60 klepov vrátane medzier a 30 riadkov na stranu. Ďakujem
Poprosím ak niekto má knihu Osetrovatelstvo teória od Farkasovej a Nanda Ošetrovateľské diagnózy kúpim. Nikde to neviem zohnat😔
Ahojte nemá niekto uložené vypracované otázky k štátniciam MGR? Sociálna práca externé štúdium. Ďakujem
Baby bola som prijata na vs osetrovatelstvo denna forma ale mozem prestupit na sv. Alzbetu externe aj ked som len prakticka sestra?
@bielavlcica na sv. Alzbetu externe nie, tam len sestry mozu, mozes na denne kombinovane ak pracujes. Na externe mozes na SZU
@bielavlcica podmienkou na externe studium je nie len mat vystudovanu prakticku sestru, ale aj byt zamestnana a da sa iba na SZU. Neda sa chciet studovat nieco externe v zdravotnictve a zaroven v tom nerobit 🤔
@kondaska1 ja v zdravotnictve robim ale nie ako prakticka sestra. Uznaju mi to?
@bielavlcica tak to uz su take motanice a zavisia asi od veducej studijneho odboru ci prizmuri oci. Ale neviem ci uznaju, lebo potom tam je vela praxe ktoru si musis odrobit aj vo svojom zamestnani a aj v nemocnici a ak nepracujes ako prakticka sestra, tak to moze byt problem...
Kdo by chtel, tak za 50e, prodam vypracovane magisterske otazky .. Teraz som dokoncila Magistersky. kdo má zájem pište na email: marcela.vanikova@email.cz otazky su vypracovane v slovenskom jazyku...
Kebyze sa hlasim na denne kombinovane osetrovatelstvo... vtedy sa aj plati za studium? A ty co to studuju su prednasky kazdy den ci len cez vykend?
@bielavlcica na Alzbete sa lati aj za denne studium... takze ano plati sa... a prednasky to zalezi na ktorom pracovisku, niektore maju tyzdnove bloky ine zas vikendovo
@bielavlcica teraz na alzbete v BA majú denne kombinovane aj externé prednašky cez vikend, spolu to vyslo na asi 7 sobot (8-19), prednašky ale nie sú povinné. a plati sa školné v oboch formách
externe študujú len sestry a diplomované sestry, tie nemajú prax a prakticke sestry majú denné + denné kombinované študium, majú prax, aspoň na sv Alžbety to je tak, prednášky majú spoločné
Ako je to prosím s mgr štúdiom osetrovatelstva na tejto skole? Berú na základe priemeru, prijímačiek alebo ako to je? Pretože na stránke skoly som nenasla priemer ako podmienku a ani že by sa robili prijímačky. Vdaka

Dievcata, rozhodujem sa medzi studiom osetrovatelstva externe, rozmyslam nad SZU Ba alebo sv. Alzbetou v Ba, co je podla vas viac v pohode? Neviem sa rozhodnut...
Dakujem