icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

barbea
15. jún 2011

@sisi01 vytiahla som si z politiky 20 a z metód 6 tú ma nenechali ani dohovoriť, len som začala a povedali že stačí, iný vyšli von že asi nedali a prešli sme všetci do jedného. ja som to tu sledovala a bola som z toho na nervy, len ma to stresovalo a dnes som mala za A. Držím palce, hlavne odvaha a nie strach. Komisie budú asi celý týždeň rovnaké, hlavne predsedovia možno sa zmení jeden člen. ja som mala B. takto nejako to asi bude F - Schavel, Rusnakova ,Laca , Vrankova
B- Matel, Huttova, Blaha, Poloňová
D- Olah, Brezinsky, Smidova, Rudolfova
E- Luzica, Roman, Palerova, neviem

renatkas
15. jún 2011

@nika_g F je Schavel, ja som ho mala a je super a namiesto Rusnakovej sme mali Michalka, tiez v pohode ani sa neozval 😀

renatkas
15. jún 2011

@edicia na mna sa vobec nepozerali ale ja som ani papiere ziadne nemala, sem tam som kukla do slajdov lebo stojis pred notebookom... neboj sa toho

aduskatt
15. jún 2011

@barbea asi sa to meni, lebo vcera v Ecku bol Tkac, roman, davidekova, pauerova

aduskatt
15. jún 2011

@renatkas ako dopadli ostatni zo skupiny?🙂

renatkas
15. jún 2011

@aduskatt urobili vsetci az na jednu co neurobila zabezpecenie - Danka S.

aduskatt
15. jún 2011

@renatkas dik za info🙂)a u koho bola, nevies?

renatkas
15. jún 2011

@aduskatt bola s nami u Schavela, dnes sme boli vsetci uz len v tej jednej skupine, ostatni vsetci boli vcera. Neviem preco neurobila, asi si vytiahla fakt otazku co o nej nemala ani paru, inak by jej to snad dali, ja som skoncila rano o 9-tej takze toto info mam len sprostredkovane.

aduskatt
15. jún 2011

@renatkas ahaaaaa

elize
16. jún 2011

@barbea gratulujem 🙂 ... a dakujeme za pozitivne info 😉 ... je to o stasti, ja mam v plane prejst vsetky otazky, ale asi to nestihnem, takze niektore si len parkrat precitam a musi to stacit ... ucila som sa cele tri roky, tak snad to teraz zuzitkujem 😀

barbea
16. jún 2011

@elize ďakujem, áno určite zužitkuješ, keď si sa učila, aj ja som si veľa vecí pamätala, dôležité je hovoriť z praxe, čiže nie definície ale konkrétna činnosť s klientom. Držím palce nech to dobre dopadne, vôbec to nieje také strašné.

nika_g
16. jún 2011

Ďakujem za info a chcela by som sa ešte opýtať, ako to prebieha u Schavela ? Najprv sa obháji práca a ked obhaja všetci potom sa ťahajú otázky, alebo sa obháji praca a hned sa ťahajú otázky ??? Lebo jedna kočka tu písala, že o 9,00 hod. už mala potom. Diki

edicia
16. jún 2011

dnes p. Schavel nebol bola namiesto neho Davidekova, Laca, Vrankova, Tomka... a tu Tomka straasne zly zly zly clovek, uz nikdy ho nechcem stretnut... ked videl ze viete chytal za slovicka, vobec mu neislo o pracu soc. pracovnika, mna sa pytal ci viem ako sa deli IQ, a podobne veci... proste ma zastavil v odpovedi a pytal sa co ho napadlo aby vam nachytal... no netreba sa dat... mne dal E z metod a pritom som to vedela urcite lepsie... aale hlavne ze som spravila som happy ze to mam za sebou, vela stastia prajeeem 🙂

aduskatt
16. jún 2011

@nika_g ona mala prednost, lebo ma brusko🙂))

daren1
16. jún 2011

@renatkas
Ahojky
U Nás sa to skomplikovalo, vôbec to nie o študijnej my sme to dostali oficialne zo školy, máme zápis v júni zaplatiť polovicu a druhú do polovice septembra. Všetky termíny nám zmenili. Veľa ľudí je naštvaných a považujeme to za nespravodlivé, že všetky ostatné školy majú termín v septembri a ďalší v marci. Asi sa na to vykašlem.

elize
16. jún 2011

@edicia gratulujem, dolezite je, ze si to zvladla 🙂 si sikulka 😉 ... ja uz ludi typu Tomka neriesim, to su ludia, ktori si takymto konanim/spravanim kompenzuju svoje komplexi ... v podstate su to nestastni ludia ... to ale neospravedlnuje ich konanie, skor poukazuje na ich primitivnost ...

edicia
17. jún 2011

@elize dakujeem 🙂 presne tak ako pises, hladka si svoje komplexi na nicenim inych ludi 😀 ja som uuuplne stastna ze to mam za sebou a hlavne uspesne 😀D

mitilushka
17. jún 2011

Ludia, mna to caka v pondelok rano, idem hned prva :( tieto nervy pred tym su tusim horsie ako byt uz vnutri a odpovedat.. ☹

edicia
17. jún 2011

@mitilushka urcite sa nestresuj je to zbytocne a iba si tym ublizis 🙂 ja som bola napodiv uuuplne v pohode cele statnice a hlavne NIKOMU nerad pri priprave aj keby to straasne potreboval lebo oni to secko vidia a aj ked vies tak ti daju FX u nas tak vileteli 3 baby... drzim prsty 🙂

mitilushka
17. jún 2011

@edicia fuh, tak to asi fakt radsej nikomu nebudem radit.. a ked uz ja budem odpovedat ani nebudem mat asi moznost poradit 😀 inak pravdepodobne budem mat v komisii Pauerovu, Radiho, Vaverkovu a Sustrovu.. nevies o nich nieco? neviem, ktory Radi, ja som mala jedneho este na rocnikovej praci, bol velmi podareny.. ale o ostatnych nemam paru.

maculkac
17. jún 2011

@mitilushka
ahoj, mňa to čaká v sobotu a tiež pravdepodobne pôjdem prvá, tak potom napíš info, či si mala dostatok času na prípravu a pod.... Inak držím päste, nech si vytiahneš podľa želania.... 🙂

edicia
17. jún 2011

@mitilushka fuuu tychto nepoznam vobec... nemusis ist prva, moze tam byt niekto kto pojde prednostne a tiez pojdete naraz prvy traja pisat, fakt ziadne susky radsej nech nemate zbytocne problemy 🙂

mitilushka
17. jún 2011

naraz traja? a ako nas budu potom skusat..? lebo ked bude odpovedat jeden, tak ti dalsi dvaja budu mat viac casu na pripravu a to je podla mna nefer 😖 a ja si dam klapky na oci a zazipsujem usta, nikomu nic nepoviem 😀 no a ludia ktori so mnou statnicuju pri rovnakej komisii, tak tam uz nemame nijaku babu tehotnu ani s babom, vsetky uz porodili pocas studia.. ale mozno je aj vyhoda ist medzi prvymi, ze to budem mat za sebou.. ci uz dobre alebo zle 😕

mitilushka
17. jún 2011

@maculkac oki dam vediet hned v pondelok ked pridem domov.. inak, statnice nie su do 24.6.? a to je piatok 😲

edicia
17. jún 2011

@mitilushka je to vyhoda aj nevyhoda, ja som bola tak v strede, myslim ze to bolo ok... no oni sa ta opytaju ci si uz pripravena, nechaju ti cas, o to sa neboj, my sme sa vo vnutri 4 pripravovali a jeden odpovedal 🙂 teda ked posledny treja prezentovali svoje bclarky tak uz vzali do vnure troch ktorí si tahali otazky a pisali... neboj bude to dobre, stihnes 😀

maculkac
17. jún 2011

@mitilushka
ja štátnicujem v PN.

meganik
17. jún 2011

@edicia takze to mas za sebou, gratulujem 😉

kvetinka1
17. jún 2011

@edicia Kočky, môžem Vam len potvrdiť skutočnost, že nikomu neradte, aby sa Vam nestalo čo mojej spolužiačke. Pripravovala sa a druha spolužiačka ju neustale otravovala, aby jej poradila aj ked vedela že si ich všimaju a dopadlo to tak, že ta čo jej radila tak tu vyhodili a ta druha uspešne skončila s B-čkom. Tak asi tak.

jajalinka
17. jún 2011

ahoj baby!
viete mi niektorá poradiť aký je rozdiel medzi psychopatológiou a patopsychológiou 🤐 zajtra mám skúšku 😀

aduskatt
17. jún 2011

@edicia gratulkaaaaaaa🙂))dufam, ze ti pomohla kusok aj ta nasa prezentacia🙂