icon

Všeobecná a Liquid Based Cytology

maminatimka
27. nov 2022

Dievčata ktore ste vo všeobecnej vyplatili Vam celu sumu ak ste boli u gynke na Liquid Based Cytology ? Mám tu peňaženku zdravia maxi tak chcem to prvykrat skusiť..a treba mať preventívnu teda u zubara, gynke a u všeobecneho lekara?

ikonica
27. nov 2022

Preplatili celu sumu (25€)... Ostatne neviem... Chodim na prehliadky pravidelne....

maminatimka
autor
27. nov 2022

@ikonica minuly sok som platila 28€, ale vtedy som o tom ešte nevedela že sa to preplaca, teraz to bude podľa mňa už via nad 30€ tak potom preplatia celu sumu, no super teda..ďakujem.

ikonica
27. nov 2022

@maminatimka tak u mojho gyna je to uz niekolko rokov 25 eur a aj tento rok tak bolo... Ja si to davam tak raz za dva roky... Resp dala som si v 2020 a teraz... Inac si davam obycajne stery robit... Ale pred 2 rokmi ma neupozornila sestricka, ze sa to da preplatit... Mozno to vtedy este nepreplacali...

ikonica
27. nov 2022

Podla tohto to bude asi max 30eur https://www.vszp.sk/benefity/zoznam-benefitov/p...

maminatimka
autor
27. nov 2022

@ikonica že asi od 2021 sa to preplaca, a LBC môžem každy rok? Už idem asi 4 krat na to každy rok, pri obyčajnom sa mi bolo všetko ok a ked som dala toto hned mi vyšla ureaplazma , pri obyčajnom sa toto nevyšetruje :-/

ikonica
27. nov 2022

@maminatimka asi ano...