Všetko a všetci mi poslednú dobu vadia
Ahojte, ako začať.. skrátka poslednú dobu mi všetko vadí (hlasná hudba u susedov, vrava na dvore) ak niekto k nám príde som ochotná tolerovať max hodinovú návštevu, teraz sme zatepľovali barák, ostal ešte trocha neporiadok ale vzhľadom na to že som v 7 mesiaci si kúskujem robotu aby som neublížila aj dieťaťu. Dnes tu bola suseda, keď odchádzala povedala že ide žehliť, vyjdem vonku a ona tu zametá ten neporiadok, aj keď vie že si to neprajem a vytáča ma to do nepríčetnosti. Mám pocit že som neschopná úplne, nenávidím keď sa ľudia dotýkajú mojich veci, robia moju robotu ktorú som začala a chcem si ju dokončiť, upratujú mi v skriniach ako moja mama lebo sa jej nepáči že deky sú hore a nie dole.. preplakala som celý deň dnes.. ešte vyšlo aj to poondiate slnko ⛅ pozakrývala som všade okná. Leto mi spôsobuje dosť depresie, dlho vonku vidno a ja to nenávidím. Som nešťastná, neviem sa uvoľniť ani odreagovať..😢 ako sa odosobniť od týchto vecí
@deti95060810 som rada že to vydrží môj muž somnou..
Zacinajuca depresia a nedostatok serotoninu. Mala som to iste. Nikdy som nevedela vypnut, odpocivat, vsetko mi vadilo. Zila som takto asi 5 rokov. Tiez som to zvalovala na zenske hormony. Brala som antidepresiva kvoli serotoninu a zmenilo sa to.
@lulahausi mávam teda mávala som tetanicke záchvaty ale ako som otehotnela tak to prestalo lebo človek sa zamera na dieťatko aby bolo všetko ok.. ale už to nezvládam ako každý povie "sadni si, oddýchni si, nerob to, nechytaj to.." ja niesom fakt na toto zvyknutá potrebujem sa hýbať niekedy až utekám z domu k bývalej kolegyni aby som zmenila priestor
Máš depresiu všetko TI prekáža. Aj že svieti slnko koľko ľudí by chcelo aby im svietilo slnko ale to už nie je možné . Váž si čo máš. Fakt TO že si tehotná neznamená že musíš každému otravovať život. Jasné tehotenstvo dá zabrať ale odtiaľ potiaľ aj ten najtrpezlivejší človek raz povie dosť. Keby si mne začala to čo susede tak by som s tebou ani neprehovorila. Všetko má svoje hranice. Zbytočné sa vytáčaš do nepríčetnosti škodíš sebe a dieťaťu nie žiadnej susede. Nie každý chce pred domom špinu prach. A tvoj muž čo nemohol odpratať to po zatepľovaní ked si v 7 mesiaci či mal na to nejaký dôvod ved to je práca na hodinu popratať a pozametať. Upratuješ po kúskoch aby si neublížila dieťaťu a vytočíš sa do nepríčetnosti na susedu však to škodí dieťaťu a nie že budeš okolo domu niečo robiť po častiach.
Tak ak si tehotná tak to je jasne 😀 proste hormóny s tebou trieskaju, to prejde nejaký čas po porode a bude dobre. Dovtedy si treba uvedomiť že robíš zle sebe a dieťaťu keď sa neustále vytacas a stresujes. Veď sa zober keď ti vadia ľudia alebo rozprávanie sa ľudí, chod sa prejsť do lesa alebo niekde po poli, ak mas niečo take v blízkosti a aj meditácie sú dobre. A návštevu môžeš vždy odmietnuť, keď ti to vadi tak povedz že niečo mas nebudeš doma a vybavené.
@alickapusinka Pardon ale nemohol to odpratať lebo musí pokračovať v dokoncovacich prácach nakoľko dôjdu po lešenie v utorok..a je to len moja dobrá vôľa
@gabika0825 furt nás volajú k nim grilovať a tak ale ja proste tam nechcem ísť a už som tam aj prestala chodiť lebo furt sa len sťažujú jak to majú zle, jak ich nevesta ich nemá rada atď.. sťažujú sa že nemajú peniaze a bum o týždeň kúpia nový byt 🤣 už sa mi fakt niekedy rozum zastavuje
Si tehotná, prerabate dom tak si nervózna a tetania to len zhoršuje.Suseda Ti chcela pomôcť.Svoje veci skrine si upratuj sama čo sa nevies ozvať?
Veľa ženám šľaha na hlavu, keď sú tehotné a ešte uvidíš po pôrode🤪ja som mala chuť nevidieť nikoho iba ja a dieťa múdre rady...
@eliska13 aspoň ty ma chápeš 😅
Hahah ja ťa presne chápem, lebo zdieľam rovnaké pocity a tiež tehotná 🤣 dnes ma asi už všetko vytočilo 😁
ja len preto som sa pýtala lebo ak suseda to išla poupratovať tak asi jej to prekážalo.
Jaaj vrátila si ma späť par mesiacov do zadu.. Tiež som bola tehotná 8/9 mesiac a prerabali sme. Keď prišiel muž s tým ze niečo nestihli alebo sa niečo nedalo/nepodarilo ja nervy a rev 🤣 vswrko mi vadilo co sa len dalo vtedy.. Vadilo mi ze nesnezi, vadilo mi ze nasnežilo, vadilo mi ze není zima keď je ten december, potom som mindzovala na to ze je mráz a niekde sa smyknem🤣 proste katastrofa.. Susedia na nervy všetko.. Ale prešlo to nastastie a doteraz obdivujem ľudí čo so mnou vydržali, ja keby mam takúto osobu v živote akou som bola vtedy ja, prerušila by som kontakty 🤣
@alickapusinka bývajú cez cestu tak to nevidela.. jej muž nám doniesol zabíjačku čo mal požičanú potom sa dovalila aj ona a odišla..a potom som šla pustiť psíka vonku a ona tu s metlou som myslela že má trafí
@2ivana5 ❤️ takže vieš čo prezivam

hormóny?
už sa len modliť aby to s tebou vydržali tvoji najbližší... 😉