Vtipné príhody s priezviskami
Damy,sobota vecer,muz mi spi,dieta spi a ja som citala topkomenty s priezviskami. Dajme si aj my odlahcenu temu,ake najdivnejsie priezvisko ste “poculi”,zazili…nejake prihody? Ja napr pracujem s ludmi a mam ich kopeeeeec,tzv “zvieracie”-Baran,Byk,Zajac,Kralik,Holub,atd,dalej Kapusta,Vidlicka,Princ,Hlavaty,Hola,Pagačova,Mydlo,Mašľa,Fanfara,Slivka,Hruska,Hrib,Stromcek,Krivy…inak,tymto sa nevysmievam ani nic,mne tie prihody pridu mile a usmevne a mnohych som si aj oblubila🙂 ta tema nema byt poburujuca,je to iba o tom,ze si vieme pozartovat aj na vlastny ucet mozno…vsetkych si vazim rovnako,takze prosim neutocte,len si sprijemnime chvile. Inak,ten pan Princ sa mi stazoval,ze sa ide rozvadzat a ze nevie,akeho princa este jeho zena ocakava😁 alebo Hruska volal Slivkovi a trosku trvalo,kym sa dostali zo smiechu,ze ci nieco spolu “vypalia”…🙃 mozno si este na nieco spomeniem…
kamarátka Halušková si zobrala Škvarku... škoda, že nemali tie priezviská naopak 😀
@slniecko_12 presne to sa mi paci,tie nahody,ktore “pise” zivot😄 ked spominate farara,tak v rodnom meste mame rodinu s priezviskom Očenáš🙂
@10zabka moj chlap bol na pohovore,v kancli ho vitali pani Slaninkova a pan Maniak🙂
@ibajaanikiny ja mam spoluziacku, jej manzel bol na sluzobke tu v nl. Vsetci sa uskrnali pri jeho priezvisku. Kutlik. Po holadsky je kut《|》a lik je lizat....
v byvalej praci som mala kolegynu s menom La' trina- citaj Latraina.
@ervenka moj kamos bol na misii davnejsie na balkane a jedna sa im tam predstavila menom Tirana a on,ze aj u nas je kazda druha zena tyrana😃😃 a ona anooo?super super😃
@ibajaanikiny Kolegyna sa vola Borovickova a klient volal a pytal si pani Pijačkovu
Ja som volala pre jednu poistovnu a tie priezviska co mi hadzalo..😂 Kapusta, Zemla,Buchta,Maciboba, pan Potkan a pani Patkonova...
Na zakladnej skole sme mali prihlasovacie meno do pocitaca podla mena ziakov a kedze som Antalova Alexandra, dali mi prihlasovacie meno prve dve pismenka z priezviska a krstneho mena plus rok narodenia. Cize som sa prihlasovala takto: ANAL1999 😂
Ešte ma napadlo. Učiteľka z našej školy sa volá Knižková. Raz prišiel prváčik do zborovne a pýtal si "pani učiteľku, ktorá sa volá ako učebnica" 😅
Moja mama má obľúbenú príhodu, robila v škole za mlada, bola nová, a prišli do zborovne nejaké decká, hľadali pani učiteľku Tučnú, a mama že Ktorú tučnú?
@slniecko_12
@ibajaanikiny keď som začínala v bývalej práci tak sme spolupracovali s jednou firmou kde pracoval pán Tenký ktorého číslo som ešte vtedy nemala uložené. Pán Tenký sa mi mal v daný deň ozvať. Medzitým som ale v ten deň náhodou komunikovala s pánom Širokým z inej firmy. Neskôr mi zazvonil telefón - neuložené číslo. Zdvihla som telefón a pán na druhom konci začal rozprávať. Vypočula som si čo chce a hovorím mu že "ahaa vy ste pán Tenký" (nadšená že si už začínam spájať ľudí s firmami) No po chvíľke ticha sa z telefónu ozvalo "nie, ja som Široký" Začala som sa smiať lebo mi to prišlo ako vtipná náhoda ale pán Široký sa veru nebavil 😃 Potom mi došlo že veď on vlastne nevie o existencii pána Tenkého takže si mohol myslieť že si z neho robím srandu 😃
@ibajaanikiny ja dom taz davno volsla do banky a v dluchadle sa ozvalo Jedina CSOB. Tak ma to prekvapilo, az som prisla o rec 😅
Hm 😂 ja poznam pana s menom Šourek 😂😂🤦 asi by som sa dala premenovat, Šourková by som sa dobrovolne nikdy nevolala 😂😂😂
Pani Jebavá 🙈 riešila som ubytovanie v ČR, ona bola pracovníčka podobnej platformy ako booking. Odpísala mi na môj dopyt, ja jej chcela odpísať tiež a teda nie som nejak extra dáma 😂🤷♀️ ale mala som problém napísať Dobrý deň pani Jebavá, ďakujem bla bla bla… 🙈 (vždy protistranu oslovím, nikdy nepíšem len Dobrý deň ale tentokrát som urobila výnimku). Potom sme ešte dolaďovali nejaké detaily, aj po telefóne, a to som už nedala, prešla som do neformálneho oslovenia krstným menom Dobrý deň pani Gabriela 😃
Moj kolega sa vola Medved a ma zenu za mlada Oveckovu😅
spomenula som si na kolegyňu v práci. Za slobodna sa volala Šmolková, za vydata Cmarková 🙂
@anjelok hahaha, toto je evergreen 😂 poznam doktora, ktory sa vola Bolačko 😂😂
@ladybug138 no hej, ale aj s Krutou? 😀
@ibajaanikiny v bývalej práci sa k nám prišli zaregistrovať dvaja spolumajitelia firmy... Zaľúbil a Kurča 🤣😂 po úvodnom výbuchu smiechu sme im s kolegom poďakovali ako nám týmto vtipnom spríjemnili deň, no potom mi podali občianske a bolo po smiechu 😅 fakt sa tak volali...
@ibajaanikiny ....ešte mi napadlo....v Bratislave je psychiater ktorý sa volá Vražda, gynekológ ktorý sa volá Šuška a v Trenčíne je gastroenterológ ktorý sa volá Hlista
@anjelok mne inak niekto hovoril že táto pani má manžela ktorý sa teda volá Drakula a pracuje tiež na hematológii 😃
@kkovacovak a este exekutor Kruty mi napadol
Svojho času som pracovala na daňovom úrade, to je doslova zlatá baňa takejto srandy😁 moje obľúbené priezviská sú Kráľ a Boško. Pri oslovení "pán Kráľ" a "pánBoško" vždy nastal taký tichý moment😁
Jednu dobu som mala kolegu, ktorý sa volal Botka, tomu som inak nepovedala, ako "pán Botka eská" v zápise "pán .sk"😂
Ešte na základke som chodila na sebaobranu a tréner robieval na začiatku prezenčku, v ktorej mal mená podľa toho ako sme sa na kurz prihlasovali, nie klasicky podľa abecedy, tak tam vždy čítal: Riška, Žabka , Kožuštek, tak sme sa s kamoškou na tom bavili že sme ako v rozprávke. Na gympli sme mali v učiteľskom zbore zase celý potravinový reťazec - Kapustovú, Králika aj Vlka.
Moja svokra pozná chlapíka s priezviskom Nebehaj. Aby to nebolo málo, pochádza z obce Kuchyňa. Čiže je Nebehaj z Kuchyne.
@ibajaanikiny horko tazko som az den po uraze dostala muza na chirurgiu. sestricka ho hned brala dnu. zavrela mi dvere pred nosom a tam citam Mudr. Masiar. nastastie vysiel odtial zasity a zivy.

My máme v dedine pána farára, ktorý sa volá Šalát a chodil do seminára so Zahradníkom. Alebo nám boli prerábať dom dvaja páni. Jeden Špak a druhý Tabak 🙂