Vtipné rodičovské omyly
Ahojte, máme piatok, tak na odľahčenie. koľko krát som už ako rodič niečo pokašľala 😅. a začnem. Raz som ráno v úplnom zhone zbalila synovi do školy namiesto desiaty sáčok s lego kockami, ktorý som mal pripravený na popoludňajší krúžok. Samozrejme, zistili to až cez veľkú prestávku…
My sme raz s manželom zabudli dieťa v škôlke. Ale nie že naschvál. Obidvaja sme potrebovali byť dlhšie v práci a tak sme sa bavili, kto pôjde pre dieťa, len sme to nejak nedotiahli do konca. On si myslel, že idem ja a ja že ide on. O 16.15 nám volala uč, že kedy prídeme. 🙂 U nás sú škôlky od 6.00 - 16.00.
@btus to sa stalo aj nám, ibaže muž zabudol, že som na školení cca 60 km ďaleko, on v práci. Syna nám vyzdvihla suseda 🤣
Ja som ráno v zhone obliekla synovi do škôlky zimný overal aj s vešiakom 😃,nesťažoval sa....zistila som to až v škôlke pri vyzliekaní.
Strcila som malemu do tasky moj notebook … prisla som na to v robote, ked som zistila, ze mam len nabijacku … mala som papiere naviac tak mi na vahu nechybal.
Ja mám dvoch drobcov dvojročného a pol ročnú a raz som v zhone napchala dcérkyn cumeľ do úst synovi, ktorý už cumeľ nemá 🤦
Po dlhoročnej materskej, stále s kočíkmi.....som pri odovzdávaní niečoho mala tendenciu hýbať rukou ako pri kocikovani....hore dole, len aby som uspala dieta.🙂 , nielen pri nakupovani v kosiku.....ale aj pri dani nejakej veci.....a veľa veľa iných situácii🙂.
Ja som moju dospelú sestru chytila za ruku pri prechádzaní cez cestu.

My sme raz s manželom zabudli dieťa v škôlke. Ale nie že naschvál. Obidvaja sme potrebovali byť dlhšie v práci a tak sme sa bavili, kto pôjde pre dieťa, len sme to nejak nedotiahli do konca. On si myslel, že idem ja a ja že ide on. O 16.15 nám volala uč, že kedy prídeme. 🙂 U nás sú škôlky od 6.00 - 16.00.