Vulgárna gynekologička v Česku
"Táhněte do prde*e!" křičela lékařka na pacientku. "Vy si myslíte, že pojeba*á vaše práva pacientů někoho zajímají?" burácela dál. "Vaši imunologii ať platí váš starej, kterej vám neumí udělat haranta," dodala a za pacientkou prudce zabouchla dveře.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/604476-...
Ostali by ste jej pacientom aj keby sa Vam tato situacia nestala?
@lulus13 tak toto je hrozné. Dúfam,že si ich nahaslila,keď ti roztrhali kartu
Akurát som to videla na Facebooku. Akože ľutujem pacientku, aj sestričku. Nech by tomu predchádzalo čokoľvek, takto sa žiadny profesionál nesmie správať a už vôbec nie lekár. Ufff, až mi ťažko zostalo z toho.
@michaela329 nesmysl,kdyz tomu nerozumite,tak nekritizujte.Pacientka pozadovala vysetreni,na ktere mela dostat doporuceni z reprodukcniho centra.Ne od gynekolozky.Jinak chovani Dr neschvaluji Ale spravne doporuceni nenapsala
ja som tiež Dr.Robím s pacientmi mám súkromnú prax .Tiež som výbušná ale viem sa krotiť.Ale toto je iná liga.Takto reagovať by som si nikdy nedovolila v robote.Jedine tak doma vybuchnúť.V robote si treba riadne zahryznúť do jazyka pred ludmi.Ale ona to nevie to je to.Lenže táto pani Dr pozrela som si aj jej iné výroky teda čitala články o nej popísané čo kde vypotila.Prikladám aj link.Bola, teda je celá divná.Už len tie čudné reči čo viedla uživejte si vášnivý sex,plný kvalitních vajíček a dobrých spermií no mala som dosť.Takto sa baví s ludmi? Divím sa,že vôbec nejakých pacientov aj má.Na mňa pôsobí ako magor.Zo začiatku som ju aj ja bránila že ktovie čo aj za tým bolo čo jej dotyčná povedala.Ale ako tak čítam a ozývajú sa stále dalšie ženy,toto je jej normálne a bežné chovanie https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/604516-...
@liusa82 no pani. Ju zavriet na liecenie. Hrozna zena
@ahyt ja tomu práveže rozumiem, tiež som tie vyšetrenia absolvovala a doporučenia dáva obvodný gynekológ - a keby sa o to reálne zaujimala tá gynekologicka, dala by jej ich ešte predtým ako vobec išla pacientka do centra.

Takto zväčsia reagujú tie suky, keď prídete a zoberiete si kartu, lebo dlhodobo nevidíte žiadne výsledky. Áno mám skúsenosti, vždy som sa k ním správala slušne, ale od prvej som odišla, prišla som, že som si našla inú a odchádzam, že potrebujem kartu, tak obal nechala a dokumentáciu rozrthala. Pritom vďaka nej mám nádor, a keby to riešila tak ako má a nie robila zo mňa idiota tak som nemusela podstupovať ťažkú liečbu. Druhá znova, dlhodobo žiadne výsledky, tažkosti povedala, že nemám chrápať s inými chlapmi, pričom jediná chyba bola v nej a v tých liekoch čo mi dávala, po vysadení a detoxe ťažkosti zmizli. Keď som si prišla po kartu podobným spôsobom reagovala, a nič som nespravila slušne som prišla, že si prosím kartu a vybehla na mňa. S ňou mala tiež mama, keď odchádzala tiež tak po nej vrieskala, a že žiadnu kartu jej nedá. Takže áno je to reálne aj na slovensku netvárme sa, že nie.