icon

Výber dievčenského mena - neviem sa rozhodnúť

marlen_ka87
17. okt 2017

ahojte,

prosím viete mi odporučiť nejaké stránky, numerologické, odvodenie mena podla dátumu.. prípadne iné na základe ktorých si budem vedieť vybrať medzi dvomi menami ? :D:D:D
Na výber mám medzi menami Olívia a Tamara. Obe úplne zbožňujem a každý mi hovorí, že neboj príde čas a budeš sa vedieť rozhodnúť, ale ja fakt neviem..obe sa mi strašne páčia tak potrebujem trošku po-postrčiť ktoré chcem viac 🙂

ďakujem
marlen

lienqa
18. okt 2017

@ivu80 jeej aj ja som chcela Lindu, ale kňaz v dedine má psa a volá sa Linda 😀 tak stále som nejako nad tým uvažovala, a neuveríš tiež mám Nikolu 🙂

@marlen_ka87 Inak moja teta má Tamaru a Sáru. Vôbec mi to nepríde "tvrdé" na oslovenie voláme ju Tamarka poprípade Tamka alebo Tami. 🙂

daakotaa
18. okt 2017

@poisonblu My tak mame Tomi a Tami....moj muz snival o dvojickach ale sa nezadarilo

sojaso
18. okt 2017

@marlen_ka87 ahoj, poznám aj oliviu a aj tamaru a ja by som sa rozhodla pre tamaru z týchto dôvodov, keď je malá môžeš ju akokoľvek volať, tamuska, tamka,Tamarka, Tami a keď je dospelá, povedia jej buď Tamara alebo Tami, Olívia je Olka, Olívka, Oli, no neviem, tieto zdrobneniny nič moc podľa mna

marlen_ka87
autor
18. okt 2017

hh verte mi že tie znamenia sa snažím vnímať ale je vtipné že raz príde vnuknutie na Olíviu a potom zase na Tamaru (vždy keď už si poviem že som rozhodnutá tak príde ďalšie znamenie ktoré to prebije :D) asi budem musieť počkam kým sa začne bruško ozývať (už čochvíľa to bude) a možno príde znamenie odtiaľ

marlen_ka87
autor
18. okt 2017

a to som mala väčší zoznam mien :D lenže poznáte to (priateľova bývala, prípadne nejaká krava zo školy..vždy sa nájde niekto kto je nositelom pekného mena a Vám sa potom tak zhnusí že Vám bude akurát tak pripomínať daného človeka :D)
ja som chcela: Olívia, Tamara, Sofia, Karolína, Natália (manžel chcel na začiatku ešte Alžbeta)

monise
18. okt 2017

@sojaso a vobec naco tolko zdrobnelin,ja volam deti celym menom a napr.Tamka ,Tami to sa zase mne nepaci,ale kazdy ma svoj vkus aj na tieto veci😉

tami2014
18. okt 2017

@marlen_ka87 Ja som presne ta, ktora trva na zakladnom tvare. Z ,,Tami" mi ,,rastu rohy"(nick je schvalne zavadzajuci) pri ,,Taminke" rozmyslam, ci je to vobec odvodene od Tamary. A som taka, ze na to ludi aj upozornim. Ze moja dcera sa vola Tamara, pripadne Tamarka. Mne meno Tamara posobi vznesene. Pacilo sa mi, aj ked bola malinka, aj ked je skolkarka, paci sa mi aj pre dospelu zenu, ci staru babku. A bonus..narodeniny mam na jej meniny 🙂

monise
18. okt 2017

@sojaso moju Oliviu by ma ani nenapadlo povedat Olka,Olivka ked uz bola malicka Olivinka a tak ju vsade volali aj v skolke, ako pocuju od nas tak tak ju volaju pekne celym menom Olivia🙂

gabrielazuberova
18. okt 2017

@monise ano? krasne mena, keby mohlo byť ešte jedno isto by uz bola Olivka , stale sa mi páči.

lucia147852
18. okt 2017

Máme Oliviu😊chcela som Tamarku. Muž ani za svet. Teraz som za Oliviu rada. Je to super meno. Voláme Oli,Olivka,Livka,Lili...🙂

nice202
18. okt 2017

a preco nemozete dat obe mena? Ja by som dala kludne obe mena a neskor sa uvidi, ktore sa bude pouzivat castejsie. V okoli mam mnozstvo deti s dvoma menami, presne kvoli tomuto dovodu

sticker
kratucka
18. okt 2017

tamarka, tami, taminka, to sa mi celkom páči, práveže by som povedala, že olívia je také tvrdé. ja nejak neverím na tie číselné odôvodnenia mien, proste sa musí páčiť a to je všetko

sojaso
18. okt 2017

@monise no veď preto som to aj tak napísala, ako to poznám ja....takto volajú dievčatá s týmto menom v mojom okolí, ja sama nemám dcéru s týmto menom ;)

katkaluky89
18. okt 2017

nam keby Boh doprial dievcatko tak Renatka alebo Dorotka 🙂

danielazv
18. okt 2017

Tamara(v den jej menin mam narodky 🙂 ) my sme hladkali s manzelom brusko ocakavajuc Terezku alebo Šimonka 🙂.aaa na svet prisiel Šimonko.tiez je pravda,ze chlapcenskych mien som mala sedem.a jedneho momentu som vedel a,pocitila,ze mam vybrate...🙂

marlen_ka87
autor
18. okt 2017

no jedine čo mi bude luto ak to bude tamara že meniny bude mať na konci februara a narodeniny zaciatkom marca :D

lulula12
18. okt 2017

@danielazv Verim, ze ono to pride v tej danej chvili. Tiez sa nevieme rozhodnut. Ale verim, ze sa to rozhodne same. Za mna. 🙂 Srdce mi napovie 🙂

helenina
18. okt 2017

@marlen_ka87
Ked som cakala tretie, s manzelom a starsimi dcerkami sme sa nevedeli zhodnut na mene..Ja som strasne chcela Tamarku a manzel Valentinu..Este v porodnici som bola nerozhodna,ale kedze dcerkam sa viac pacilo meno ....mame doma Valentinku.Nebanujem,ale ked bude stvrte baba jednoznacne bude to TAMARKA😉

tami2014
18. okt 2017

@marlen_ka87 Nieeee 🙂 Tamara ma meniny 26. JANUÁRA

tami2014
18. okt 2017

@danielazv Aj ja mam narodeniny 26.1. 🙂

daakotaa
18. okt 2017

@marlen_ka87 Aj mne je luto ze ma nasa Tamara vsetko nakopu..24.12 vianoce, 26.1 meniny a 26.2 narodeniny. Ale co uz..a vzdy som ju chcela volat Tara, Taruška..ale je Taminka

gabrielazuberova
18. okt 2017

@marlen_ka87 moj syn ma meniny 30.12, a vianoce, a dcerka 9.12 a zas Vianoce alw nevidim v tomto problem, dostane všetko co si želá v podstate naraz lebo mu to rozdelíme a este aj od rodiny takze je vzdy spokojny ze dostal toho vela 😁

marlen_ka87
autor
19. okt 2017

@daakotaa tak to budeme mať asi rovnake 🙂 vianoce 26/1 meniny cca 6/3 narodeniny
@tami2014 no ja som sisi..tak aspon je to o mesiac 🙂 aj tak skoda mat vsetko na jednej kope a cely rok potom nic...ale aj horšie veci sa stavaju :D

marlen_ka87
autor
19. okt 2017

@gabrielazuberova mas pravdu inak ja by som chcela deti viesť k tomu že vianoce nie su iba o darcekoch ale hlavne o spoločne strávených chvílach s rodinou..poznám pár detí ktoré riesia vianoce iba kvoli tomu ze dostanu kopec darcekov

tami2014
19. okt 2017

@marlen_ka87 Ja to mam tiez tak....volam sa Katarina, cize meniny v novembri, potom Mikulas a Vianoce, v januari narodky. Ako dietatu mi rodicia kupovali darcek na MDD. 🙂

tami2014
19. okt 2017

@marlen_ka87 Este som chcela k tym Vianociam....ked mala nasa Tamarka rok, nakupili sme jej asi milion darcekov. Kupovala som ich ako sialena od leta. Radost trvala asi 10min., darceky skoncili v kute. Na dalsi rok dostala tri darceky. To sme uz ale spolu piekli pernicky, ozdobovali stromcek. Potesila sa aj trom darcekom. 🙂

danielazv
19. okt 2017

@tami2014 ja som rocnik 1985 o 13.15 🙂

tami2014
19. okt 2017

@danielazv Ja 1987 7.50 🙂

marlen_ka87
autor
19. okt 2017

@tami2014 ano presne toto chcem! chápem že prvé roky sa asi nezaobídu bez haldy darcekov lebo sa zblázni celá rodina :D ale potom chcem ist rozhodne tymto smerom..nechcem mat v tomto smere rozmaznane deti ktore nebudu vnimat vianoce ako hlavne cas straveny s rodinou a najblizsimi

sonia1712
19. okt 2017

Ahoj,Tamara bolo moje vysnívané meno pre dievčatko a tak keď mi dr povedala,že cakame dievčatko bola som si istá,že to bude tamarka 😀ale čuduj sa svete čím som bola viac tehotná tým sa mi to pre moje bábätko menej a menej páčilo netuším prečo,manžel sa smeje,že malej sa nepáčilo haha lebo jemu to pripomína nejakú Samaru z hororu či čo a bábätko mu dávalo za pravdu😂😂takže nakoniec máme malú Elenku,ktorá mi napadla keď som raz večer hľadala bruško a pýtala sa zo srandy ako sa chce princezná volať ...takŽe Elenka