icon

Vydávajú sa ešte kartičky od STK a EK?

31. júl 2023

Cavte, je pravda, ze sa uz po novom nedavaju karticky o urobenej novej stk, em? Dakujem

janka2501
•
31. júl 2023

Karticku dostanes,nalepky sa nedavaju

autor
•
31. júl 2023

@janka2501 dakujem a ked mam urobene stk em len karticky mam stare tak mam stym ist kam aby mi dali nove?

janka2501
•
31. júl 2023

Ako mozes mat stare karticky a novu stk, ved ich davaju hned pri plateni (aspon ram kde ja chodim) ....ano treba ist po nove,a vziat pre istotu aj protokoly

puertorico
•
31. júl 2023

ja som to pochopila tak že máš staré kartičky - to znamená že máš neplatnú stk a ek. Treba spraviť novú lebo môžeš dostať pokutu od policajtov keď ťa zastavia. To ako keby máš nevyhovujúce vozidlo na cesty . A tie stk sú dosť prísne, tak aby ti všetko fungovalo, svetlá , stierače, smerovky, nech brzdí , a neni celé hrdzavé to auto. To neni tak že máš staré kartičky a ideš si vypýtať nové. Normálne ti skontrolujú auto.

janka2501
•
31. júl 2023

@puertorico to ma nenapadlo,ze na neplatnu stk....

autor
•
31. júl 2023

Mam platnu stk em aj protokol len karticky mam stare asi zabudli vymenit alebo neviem nechapem

puertorico
•
31. júl 2023

oni to pozrú v systéme podľa vin čísla. ak to tak bude tak ti dajú na počkanie aj protokoly aj kartičky len neviem či sa za to platí. Ja som stratila a platila som 30€

autor
•
31. júl 2023

@puertorico dakujem

olimuc
•
31. júl 2023

Nehodil si nove karticky, miesto starych do kosa? Ja mam uz zbierku karticiek a poistiek, ze mi policajt povedal, ze nie je potrebne ich zbierat (samozrejme nic som nevyhodila ale pridala do obalu nove 🙈)