Výdrž batérie Apple Watch verzus Garmin: Ktoré sú lepšie?
Ahojte, tie, čo máte apple watch nevadí vám, že ich treba každý deň nabíjať? Rozhodujem sa medzi garmin a apple watch, no pri nich ma odrádza tá výdrž.
Nie vecer dam na nabijacku mobil hodinky rano vezmem.
Zvykla som si, vecer dam nabijat vsetko naraz a rano fungujem, tieto posledne co mam vydrzia dlhsie ako 1 den ale zasa menej sportujem ako kedysi 😬
Určite radšej garmin ako Apple Watch. Ja mám Apple, muž garmin. A idem prejsť aj ja na garmin. Celkom aktívne športujem a hodinky to zvládli tak max pol dňa 🙂. Manžel tiež aktívne športuje a nabíja asi raz za týždeň, možno aj menej. Nehovoriac o všetkých tých vychytávkach v hodinkách, funkcie neporovnateľne lepšie majú garmin
Vobec mi nevadi to nabijanie..
Vadí mi to nabíjanie. Mám ich rok a niekedy mám obavu či sa mi nevybiju počas dlhšej aktivity …ešte chvíľu s nimi vydržím, ale už si Apple určite nekúpim
Nevadi mi nabijat kazdy den ale vadi mi ze ked su uz starsie, tak nevydrzia na jedno nabitie dlhsiu aktivitu. Taky 5-6 hodinovy hike by som po 4 hodinach musela pauznut a nabit hodinky…
Otázka je, čo od hodiniek očakávaš. Predpokladám, že Apple hodinky zvažuješ preto, lebo máš Apple telefón.
Ak si športovec a chceš šport tracker, tak jednoznačne Garmin. Vydrží dlhšie preto, lebo má menej farebný display, ktorý žerie menej energie. Šport merajú perfektne, ale ako Smart hodinky majú málo funkcií.
Ak chceš ale Smart hodinky plne podporujúce tvoj Apple telefón a šport pre teba nie je priorita, tak Apple watch
Ak mas hodinky len ako paradny doplnok, tak ti nabijanie v noci asi vadit nebude. Ale ak si sledujes aj ine funkcie ako kroky za den, tak spanok, dychanie, stres - toto sa meria aj pocas noci. Ked das hodinky na nabijacku, tak ti v podstate 6-8 hodin su na dve veci.
Mala som aw a uz nikdy viac. Potom som mala nejake 25 eurove z aliexpres a boli tisickrat lepsie. Nakoniec som skoncila pri Garmin. Maju dobre funkcie a aj napriek ich pouzivaniu nabijam hodinky raz za 10 az 14 dni, podla toho, ci pouzivam gps alebo nie. Mam silikonovy remienok, ziadne exemy. Uz som si na ne tak zvykla, ze ked ich nemam, tak som ako bez ruky, mam ich nonstop. Kupem sa s nimi, plavam, potapam cca 2 metre. Aj more uz zvladli asi 4x (ale to len na vlastnu zodpovednost!!!) A u mna islo aj o dizajn - mne sa tie hranate hodinky nepacia, ja mam radsej gulaty cifernik.
mam obycajne SE a bezny beh ci fitkotrening zvladaju, na nabijacku idu po 23.00.
Ak mas hodinky len ako paradny doplnok, tak ti nabijanie v noci asi vadit nebude. Ale ak si sledujes aj ine funkcie ako kroky za den, tak spanok, dychanie, stres - toto sa meria aj pocas noci. Ked das hodinky na nabijacku, tak ti v podstate 6-8 hodin su na dve veci.
Mala som aw a uz nikdy viac. Potom som mala nejake 25 eurove z aliexpres a boli tisickrat lepsie. Nakoniec som skoncila pri Garmin. Maju dobre funkcie a aj napriek ich pouzivaniu nabijam hodinky raz za 10 az 14 dni, podla toho, ci pouzivam gps alebo nie. Mam silikonovy remienok, ziadne exemy. Uz som si na ne tak zvykla, ze ked ich nemam, tak som ako bez ruky, mam ich nonstop. Kupem sa s nimi, plavam, potapam cca 2 metre. Aj more uz zvladli asi 4x (ale to len na vlastnu zodpovednost!!!) A u mna islo aj o dizajn - mne sa tie hranate hodinky nepacia, ja mam radsej gulaty cifernik.
@katarinaba mne sa hodinky aw nabiju behom pol hodiny. A vydrzia mi tych 24h… a nemam ich len ako doplnok
@katarinaba mne sa hodinky aw nabiju behom pol hodiny. A vydrzia mi tych 24h… a nemam ich len ako doplnok
@klarissa25 a? Kludne si ich nabijaj aj 5x denne, ked ti to nevadi. Keby si citala s porozumenim, tak by si vedela, ze moj komentar bol o tom nabijani cez noc a vyuzivani aj "nocnych" merani. Nemusis za kazdu cenu prebijat komentare. Zi a nechaj zit.
@katarinaba ja neviem spat s hodinkami. co ti v noci povedia?
@klarissa25 a? Kludne si ich nabijaj aj 5x denne, ked ti to nevadi. Keby si citala s porozumenim, tak by si vedela, ze moj komentar bol o tom nabijani cez noc a vyuzivani aj "nocnych" merani. Nemusis za kazdu cenu prebijat komentare. Zi a nechaj zit.
@katarinaba ja reagujem na to ze vyuzivam funkcie aj v noci. Pred spanim za pol hodinku nabijem a hotovo… samozrejme kazdy ma na vyber..
@katarinaba ja neviem spat s hodinkami. co ti v noci povedia?
@natalka13 nepovedia, meraju - zalezi od hodiniek - minimalne kvalitu spanku. Pre niekoho dost dolezite.
prečo anonymne? akurat včera som počúvala, ked ti to pomôže, skus pozrieť
https://www.youtube.com/watch?v=OMAADMJGOeEJa mam Garnin Fenix 7s a bez merania aktivit vydrzia 14 dni.
Vydrz s aktivitami je samozrejme mensia, ale aj tak pri hodinovej dennej aktivite vydrzia 6-7 dni.
Toto su moje tretie Garniny, su prekrasne, damske a viem, ze v buducnosti pojdem iba tymto smerom.
Este prakticka info: prvy model Vivo active fachcil u mna 5 rokov a potom dalsich 5 u mojej mamy, Fenix 6s pro zil u mna 4 roky, ziadna degradacia baterie a este som ich v pohode predala.
Otázka je, čo od hodiniek očakávaš. Predpokladám, že Apple hodinky zvažuješ preto, lebo máš Apple telefón.
Ak si športovec a chceš šport tracker, tak jednoznačne Garmin. Vydrží dlhšie preto, lebo má menej farebný display, ktorý žerie menej energie. Šport merajú perfektne, ale ako Smart hodinky majú málo funkcií.
Ak chceš ale Smart hodinky plne podporujúce tvoj Apple telefón a šport pre teba nie je priorita, tak Apple watch
@rooskoliv Dakujem. Nakoniec objednané Watch 10 46 mm. Skôr je pre mňa priorita špárovanie s telefónom, nie športové funkcie. Síce garmin venu 3S ktoré som pozerala túto možnosť majú a si aj guľaté ale zase ďalšie funkcie sú obmedzene. A tie Watch 10 nie sú až tak hranaté ako staršie modely tak snáď mi to nebude vadiť a na to časté nabíjanie si zvyknem. Ak nie, stále sa dajú predať 🙂 a ísť na garmin
@rooskoliv Sparovanie

Mne to šlo na nervy, tak som si kúpila aj garminy, ale proste mne tie Apple watch vyhovujú viac, tak som vymenila staré aw za nové a síce ich nabíjam častejšie ako garmin, ale nabijú sa za max pol hodiny. A na noc som aj tak garminy dávala dole, lebo mi vadili na ruke a časom sa mi pod gumeným remienkom robili ekzemy. Tak či už ich bachnes na nabijacku keď sú dole je asi jedno.