icon

Výhovory na šoférovanie: Ako sa im vyhnúť?

11. nov 2023

Bojim sa soferovat nikto to nevie , nechcem im to pobedat aby ma nevysmiali alebo aby sa ma nepytali na to, vela krat ma ponukali aby som sla ja autom, ako sa mam vyhovorit? Aby som nemusela ist? Lebo je mi to neprijemne ale nechapu to proste… nejake tipy ako s avyhovorit aby som nemusela soferovat ked ma ponuknu,??

Strana
z3
mdsk
13. nov 2023

@koniarova Vas postoj respektujem, to vsak neznamena, ze taky isty postoj mam ja a ine zeny. Ja som mala strach zo soferovania, ale hlavne z toho, ze som nevedela poriadne ovladat auto. A az ked som sa naucila auto poriadne ovladat, zacala som s vacsou istotou soferovat. Strach pominul, respekt pri soferovani zostal. Strach mam vzdy ked idem do niecoho noveho. Ale nastudujem si cestu, aspon zbezne. Casto sa zeny boja pripojneho pruhu. No musia si uvedomit, ze kazde auto za mini pojde tak rychlo ako ony same. Takze ked ona sa nebude rit do pripojneho pruhu rychlo(lebo co ak budu na mna trubit-nech trubia) , zastane a bude sa poriadne rozhliadat, pocka, lepsie a spokojnejsie zvladne soferovanie. A trubit nebudu, lebo hlavne sofer za tebou zodpoveda pri havarii za to, ze do teba nabural.. Takze urcite pocka..

marsmykkok
13. nov 2023

@mdsk ja som si robila vodičák kvôli práci, zo začiatku strašný strach, potom ma to aj chvíľku bavilo. Ale už ma to nebaví, ja to považujem za nutnosť. Z týždňa na týždeň cesty plnšie, často z vedľajšej cesty na hlavnú sa nevieš dostať ak neriskneš, problém zaparkovať niekde lebo plné parkoviská, plno bláznov čo trúbia za to, že dodržiavaš predpisy alebo veľa riskujú a musíš na nich dávať pozor. Podľa mňa v dnešnej dobe sa už šoférovanie užívať nedá, iba ak niekde na samote.

janamoto78
13. nov 2023

Začni piť a nik ťa nebude nútiť šoférovať 😀 nie, prepáč, len žartujem. Normálne im povedz, že nechceš šoférovať. Že sa toho chytíš až keď naberieš odvahu. Nie je to hanba. Volá sa to zodpovednosť 😉

lulu1812
20. sep 2024

Neviem ako si autorka postupila, no ja veru ano...kupili sme vyssie auto a automat...mne osobne to velmi pomohlo a jazdim☺️☺️

tara
20. sep 2024

@lulu1812 podobne, v práci nám kúpili vyššie auta, konkrétne Mitsubishi eclipse, automat a to je úplne iné. Pre ženu je automatická prevodovka perfektná. Tiež ma to nakoplo.

lulu1812
20. sep 2024

@tara presne👍👍👍

Strana
z3