Vyhovuje vám vaša vyššia výška?
So svojou výškou? Myslím ženy 175 a viac cm. Ste spokojné s výškou, netúžili ste byť nižšie? Necítite sa byť obryne, prípadne nemajú ľudia nevhodné poznámky na vašu výšku?
@patkajj Na foto vyzeráš maličká 🙂 A peknú mikinu máš 🙂
Teraz ano … predtym skor ako sliz, nakolko som zila v krajine, kde su priemerne mensi ale ludia dostavalo sa mi vela pozornosti, vela hlavne starsich zien malo dojem ze som chora (182 cm /60 kg) ja som bola spokojna sama zo sebou - kazdy moj frajer bol vyssi (jedem mal ca 205cm takze ani 10 cm podpatky neboli Problem.) ale trufli si aj mensie vzrasty … ale usudili sami, ze by som ich nechcela 🤣 jedine co ma stve su rifle - pekne v dlzke 34/36 sa hladaju tazko a su drahe
@aurinia 164 a obryna? Mam kamaratky ktore maju do 170cm a su uplne normalne. Ziadne zirafy. 164 je uplne normalna vyska. To je len o 7cm viac ako mam ja a ja som nizka
@ibatanecnica je to normálna vyška ..tiež si myslim
Nerieš také veci.. výšku ti nadelil pan boh a nárast alebo naopak odrezat z noh sa nedá 😃
Ja 178 som spokojná, vysokí ľudia majú rešpekt
Tak, sú menšie aj ja som, lebo mam vysokého muža 193 čiže môžem v pohode akékoľvek podpätky
Moj manzel ma 2 metre a vedla neho sa raz na koncerte postavila zena, ktora bola rovnako vysoka ako on, a to nemala ani opatky. Inak bola kocka, ale som si pomyslela ze wau, tak to uz je ozaj vyska a ta uz moze mat pocit ze by tuzila byt nizsia 😅.
Ja mam 173 a ked si dam riadne stekle tak ano, som casto vyssia ako znacna cast okolia, ale nevadi mi to.
Ono je to uplne individualne, treba jednoducho byt so sebou spokojny taky aky som a neriesit 😊.

zatial to nik veru nekomentoval... ani na skole sa mi nikto nesmial hoci som vzdy bola najvyssia z dievcat napriklad... ale tak tych 175 je ozaj ok. asi by som sa inak mozno citila so 185 napriklad