icon

Je možné naozaj vyhrať v súťažiach Fun Rádia a Expresu?

1. jan 2025

Ahojte, myslite si že naozaj niekto už vyhral peniaze cez expres alebo funradio, keď máte dvihnúť do niekoľkých sekúnd a povedať heslo?? Či myslite že to je iba odrb na ľudí aby posielali smsky?

deti95060810
1. jan 2025

osobne neposielam, ale mm hovoril že v práci kolega vyhral menšiu sumu...

lianka123
1. jan 2025

Info od zamoznych/ je to odrb

ibrunova
1. jan 2025

Môj známy vyhral na exprese

stefanny
1. jan 2025

Moj kamos vyhral naozaj 100 000€, vrazil do byvania a boli na.luxus dovolwnku aj so sirokou rodinou

misslilac13
1. jan 2025

Podľa mňa zaplatia niekomu 20 eur aby zdvihol sem tam mobil a robil sa ze vyhral. Všetci moji kolegovia v robote posielali smsky a nikdy nič a tiež nepoznám nikoho kto by vyhral

eliska13
1. jan 2025

@misslilac13 a to je aká šanca k výhre, keď pár tvojich kolegov poslalo sms?
Ja poznám takeho čo vyhral 20 t eur a jednu čo vyhrala v očkovacej lotérii veľké peniaze🙂hneď sa odstahovali

misslilac13
1. jan 2025

@eliska13 v očkovacej lotérii? No to mi je fakt výhra teda

maminkadeticiek
1. jan 2025

Taketo sutaze musia mat statut sutaze,neexistuje aby to fungovalo tak ako pisete,to si mozu ozaj vymysliet len ludia,ktori o tom prd vedia.

autor
1. jan 2025

@lianka123 tiež si myslím, známy posielal mega veľa smsiek a nikdy nič nevyhral

autor
1. jan 2025

@deti95060810 možno tie menšie sumy dajú max 5000€ dajme tomu ale viac asi nie

gab1sol
1. jan 2025

Ako píše @maminkadeticiek , je tam štatút súťaže. To nie je len tak… A že mnohí posielajú sms? To je ako každý týždeň podávať lotto a nevyhrať jackpot. Veď napríklad v Zarabaj ušami vyhralo za rok 2024 len 8 ľudí. To je aká šanca vyhrať?

andrea_82
1. jan 2025

Moja kolegyna vyhrala vyssiu sumu na exprese. Takze to nie je odrb. A pozname viac ludi z mesta, ktorym volali.

mandzula
1. jan 2025

@autor si zober, ze Expres (nase najpocuvanejsie radio), pocuva vyse miliona posluchacov. Keby kazdy z nich poslal len jednu SMS, (co, samozrejme tak nie je, no zas na druhej strane, niekto ich posle viac) vypocitaj si, aka pravdepodobnost je, ze vytiahnu prave tvojho znameho.

bolarazjedna
1. jan 2025

Ja tiež poznám pani, ktorá raz vyhrala v radiu 10.000eur, asi na exprese, neviem presne.

som_realistka
2. jan 2025

Ja sice nepoznam nikoho, kto by vyhral, ale zase, nikoho sa nepytam, ci posiela. Popravde, ja keby som vyhrala vysoku sumu, nikomu nic nepoviem, lebo sused tak vyhral v lotte nejakych 5otis, oslavil to v krcme a jeho zena (sme dobre kamaratky od skolky) povedala, ze im to bol cert dlzny, lebo ich zacali vsetci otravovat, aby im pozicali, a ked sa spytala kedy vratia, tak dostala odpoved, vsak ked budu peniaze vratia, lebo oni ich aj tak vyhrali a chybat im nebudu.

vkatush
2. jan 2025

Poznám takých, čo vyhrali. Poznám takých, čo nestihli dvihnúť. A mám kamoša, čo tam pracuje a sem tam sa o tom bavíme, nie, nie je to odrb. Len je tam zapojených veľmi veľa ľudí, takže šanca, že výberu teba, je nízka.

Akurát jedna vec mi príde ako odrb, že ak tam máš niekoho z rodiny, tak nemáš možnosť vyhrať (mali situáciu, že tuším vyhral otec, ale zistili, že v tej budove pracuje syn, tak výhru nemohol prevziať a pritom syn nemal nič so súťažou ani vysielaním, robil niečo úplne iné). Tie pravidlá sú striktné, lebo to nie je málo peňazí.

lianka123
2. jan 2025

Ja som nikdy nic neposlala, info mam od cloveka ktory vlastni 10percent Bratislavy. Nepoznam nikoho kto by vyhral. A hlavne som typ cloveka, co nezarobis, nemas a mame sa teda fajn.

alickapusinka
2. jan 2025

Minule bol na facebooku ten chlap čo vyhral na exprese 130 tisic myslím alebo 150 tisic už neviem presne hovoril tam aj.Bolo s nim nejake video natočene.

ankare
12. aug 2025
@anonym_autor

@deti95060810 možno tie menšie sumy dajú max 5000€ dajme tomu ale viac asi nie

@anonym_autor ja som vyhrala vo Fun 10tisic.