Vyhral už niekto v Kaufland adventnom kalendári?
Čisto len zo zaujímavosti..
My sa zapajame celá rodina už 3 roky naozaj poctivo každý deň od 1.12. až do konca ale ešte sme nemali šťastie 😀
Ja nie, ale poznám ľudí čo vyhrali
Ja uz treti rok hram poctivo kazdy den a stale nic
Ja uz min. 7 rokov, ak nie viac. A este motyka nevystrelila. Ani na jayski, ani cewe, ani dr. Oetker. A asi 2-3 roky som sutazila aj niveu, a taky ani 💩
Manžel vyhral asi pred 6 rokmi a dva roky po ňom aj svokor
Dnes tu bola Tato otazka a par zien pisalo ze vyhrali
zapájam sa 15 rokov a zatiaľ nič 😂
Manžel vyhral dva roky dozadu. Zapájam nás obidvoch, ale ja také šťastie v hre nemám.
ja som to už vzdala.Tiež som sa x rokov pravidelne zapájala.A to ani nejak nečakám výhru to len tak zo zvyku aj tak figa z toho.Celá rodina od nás ešte nič odtial nevyhrala🙂
Zapájam sa a tiež nič :(
Ja tiez nic
Áno, pár rokov dozadu.
stále hrám a nič :(
V kalendári nie ale vyhrala som už tuším 100€ na nákup volali mi a bola som prekvapená a potom som sa našla v zozname 👍
My áno, pred 5. rokmi tusim
Áno ja minulý rok poukážku do gym bean za 350€. Tiež som tomu neverila že niekto aj reálne vyhra. A po x rokoch sa šťastie usmialo aj na nás.
Ja sa síce zapájam no tiež som nemala šťastie nato aby som vyhrala ale moja dobrá kamoška vyhrala minulý rok poukážku do Nay , takže vyhrať sa dá ale treba mať šťastie 😅
Moja svokra sa raz zapojila a hneď vyhrala 😀
Ked niekoho vyzrebuju daju mu to vediet mailom telefonicky, alebo rovno poslu poukaz? Medzi vyhercami je aj moje meno, len mam aj vela menovkyn, tak neviem ci som to ja ale alebo nie. Nemam ziaden mail nic zatial....
Ja nie, ale ľudia z môjho okolia už áno.
@jankaflowers Ahoj, môj muž vyhral dva roky späť a nikto mu nevolal, ani mailom nekontaktoval. Len prišla poštou poukážka.
Zapajam sa odkedy to je a stále nič , ani neverím že je to reálne
@sight dakujem, tak budem cakat ci nieco pride
Ani ja som nevyhrala, a poctivo som hrala....kazdy rok a to aj za muza 😂. Tento rok uz flakam

ja nie a zapajam sa